11 febrero 2024 10:02
Buena gente pero no se enteran, una pena. Buena comida y batidos si escucharan lo que les pides…
26 septiembre 2023 22:40
Es lugar muy bonito con muy buena comida,
las tostadas con aguacate estaban riquísimas el capuchino también.es muy bueno, pero lo que más le recomiendo es que probéis unas bolitas con queso que están buenísimas
18 abril 2023 18:20
La comida es muy sabrosa! Muy acogedor propietarios gente agradable! Me encanta este lugar, ven aquí como unas vacaciones!
02 marzo 2023 10:59
Me compré un smoothie para llevar y fueron €4.5, no cobran el embase aparte.
Las personas del lugar muy amables y tranquilas, el espacio super limpio y con bonita decoración.
Los alimentos y cafés se ven bien, apetecibles, tienen postres del día, pregunta por ellos.
Es un lugar súper interesante para ir con amigas o una cita, aparte de que tienen el logo Fairtrade, no muchos lugares lo tienen.
26 septiembre 2022 2:47
A Mug Lovers disposen de una gran varietat de menjars bonissims.
El local es petit però la mar de maco.
29 agosto 2022 2:08
És un lloc ben decorat, el menjar està mooooolt bo i la parella que t'atenen són un amorcete
22 mayo 2022 20:31
Lloc idela per a esmorzar o menjar alguna cosa, productes de qualitat i molt bon tracte. Tenen unes taules a la Rambla d'Aragó que amb el sol s'hi està molt bé
08 marzo 2022 22:10
Hace ya 4 años que voy a este sitio. Ha sido desde el primer momento y es mi sitio favorito para comer, almorzar o merendar en la ciudad. Solo con el personal ya te vienen ganas de ir otra vez. Si te gusta la comida sana, de proximidad.este sitio no solo es tranquilo sino que también muy acogedor. El precio es sorprendentemente muy justo, ni muy caro ni barato, lo que tendría que ser por lo que te ofrecen. Para mi gusto es el bar perfecto.
11 febrero 2022 15:11
Fan uns entrepans bomississims, el lloc supernet la lídia i el toni molt atents, simpàtics, lloc ideal per fer un mos a mig matí, bé a qualsevol hora
17 diciembre 2021 0:28
Personal de 10
Menjar de 10
Decoració de 10
El meu Lloc preferit per esmorçar quan tinc una mica de temps
28 octubre 2021 3:15
Petit local amb dolços un tan diferents al costat de la facultat de lletres i amb una terrasseta al carrer original. No m'agrada del local la màquina per cobrar
09 octubre 2021 8:42
Molt recomanable! Situat cèntric al cantó de la uni, molt bon tracte, acollidor, amb oferta saludable i casolana, bona música, molt net, amb servei de terrassa i take away. El bowl per dinar estava boníssim!
24 agosto 2021 0:25
Local molt ben situat i molt acollidor. És petitet i tenen terrassa a fora.

Els batuts, el cafè i els donuts vegans (fets per ells) son boníssims.

El bol d'açai també, tot i que ens ha agradat més algun altre producte dels que ofereixen.

El servei: molt amables

Relació preu: bona
14 agosto 2021 2:12
Establiment lleidatà de menú innovador a tocar de la plaça del rectorat. El local està molt net i ben cuidat, de caràcter minimalista i sense parafernàlies, fent-te sentir en un lloc modern però alhora molt proper, i sabent aprofitar molt bé el poc espai disponible, donant una bona sensació d'amplitud. La carta sap aportar al client una oferta transversal sense necessitat d'oferir una gran quantitat de plats, presentant opcions ecològiques, vegetarianes i veganes, tot molt ben elaborat i amb tocs personals de la casa. El tracte és proper i molt amable. Com a punt negatiu, a l'entrar vam preguntar si tenien menú, i ens van fer seure dient que si, i que en dos minuts veinen a explicar-lo, un cop asseguts vam haver d'esperar una llarga estona perquè al cap d'una estona vinguessin a dir-nos que no en tenien. Anirien de bòlit i se'ls deuria passar. Finalment, la relació qualitat-preu és molt bona, tot i que les racions són molt curtes si el que vols és quelcom mes que un simple tast. El menjar era bo i no m'hagués molestat gens pagar una mica més per una ració més gran. Bona relació qualitat-preu. Es recomana!
15 abril 2020 2:39
Excel.lent! Tot molt net, i tot fet per ells! Sa i molt bo. La atenció espectacular, molt simpatics i amables
11 abril 2020 20:42
Grandioso café, buena atención, opciones veganas y saludables, excelente la carrot cake y la red velvet.
01 abril 2020 6:50
El lloc preciós i amb molt encant. Molta varietat amb els sucs i bons, de qualitat! Ara ve l'aspecte negatiu. Arribem a un lloc de brunch a les 11.30h del mati, considero hora ideal per començar aquesta idea de brunch, entre esmorzar i dinar, oi? Doncs ens diuen que no ens poden fer res de la carta perquè no es fa fins al migdia (quan no esta indicat a
cap lloc de la carta). Ens trobem amb una limitació important, només podem provar el que hi ha a la vitrina, escassetat de productes, al menys salats, i ens quedem amb gana i ganes, de molt més!
07 febrero 2020 17:03
Local acogedor dónde puedes tomar un café tranquilamente mientras observas el vaivén de una de la calles más transitadas de la ciudad. Nos gustó!
07 febrero 2020 2:32
Me dice que lo he visitado pero no me acuerdo. Supongo que si fui es por que algo me llamó la atención.

Sigueme en Instagram como @mario_decibelioss
06 octubre 2019 3:50
Lugar con encanto, para tomar un café, un té, un zumo natural, entre otros muchos. No comí nada pero todo tenía una pinta espectacular, tanto las ensaladas de las mesas contiguas como los tentempiés de la nevera. Repetiré!

Escribe una reseña



Calificación general: