10 septiembre 2019 3:52
Anna ens va ajudar a conectar d'una forma més complerta i conscient amb el nostre embaraç i a preparar-nos per un part natural. Respectuosa i propera, es nota que li encanta la seva professió. Molt recomanable!
05 agosto 2019 13:24
MummyKi es un espacio q me ha ayudado mucho durante el embarazo así como en los primeros meses de vida de mi primer hijo, para conectarme con él y conmigo misma.la llegada de un hijo te cambia tanto y es mejor estar preparada especialmente si eres primeriza: en yoga para embarazadas así como en el espacio de crianza puede encontrar el apoyo de otras mujeres y compartir experiencias, Anna te ayuda en hacerte reflexionar sobre aspectos importantes y da buenos consejos.y en fin practicar yoga con tu bebé es una actividad q se disfruta mucho!
26 julio 2019 6:06
He hecho yoga para embarazadas con Anna desde la semana 9 y la experiencia ha sido estupenda. Además de hacer yoga y relajación, había una primera parte de teoría sobre diferentes aspectos del embarazo y parto que resultan muy útiles, por eso lo recomiendo totalmente, sobre todo a las primerizas.
26 julio 2019 4:20
La meva experiència amb l'Anna la recordo amb
molt de carinyo. Vaig comemçar amb ella ioga per embarassades i després ioga amb el meu fill. És una persona que transmet molta pau i confiança. Molt recomanable! Amb ella aprendràs a expandir la teva consciència de la nova vida que se't presenta.
15 julio 2019 17:47
L'Anna em va donar classes de yoga durant tot el meu embaràs, i em van ajudar molt físicament tant per l'esquena com per la cadera i també per les cervicals i la circulació, però l'Anna no fa només classes de yoga per a embarassades. Gràcies a ella vaig aprendre a relaxar el cos i la ment, vaig aprendre a controlar el dolor i la por, em va ensenyar a fluir amb el moment i a entendre que el més important es que estiguis bé amb tu mateixa i confiis en el teu cos, que es més fort del que pensem. Vaig compartir el meu embaràs amb ella i amb un grup de noies amb les que a dia d'avui seguim en contacte, vam fer una petita familia de mamis i ens recolzem i ajudem entre nosaltres. Mummyki by Anna Santos no es només un gruo de yoga per embarassades, es formar un equip i un cercle de confiança on pots explicar i compartir les pors, els dubtes i els sentiments que sents durant una de les etapes mes boniques i especials en la vida d'una dona. Sens dubte algun ho recomanaria a totes les dones embarassades
08 julio 2019 8:19
Meravellosa experiencia en el meu embaràs. Connexió total amb el meu cos i el meu bebè. Ho repetiria sense pensar-ho
06 julio 2019 2:27
Vaig conèixer a l'Anna quan vaig arribar desesperada al grup de criança de Mamicria on ella col.laborava. La meva filla tenia un mes i jo tenia molts problemes amb la lactància materna. L'Anna amb molta professionalitat va diagnosticar a la meva filla un frenet lingual de grau 3 que després es va confirmar i solucionar. Ella em va assessorar sobre les postures que millor podíem fer per aconseguir que la meva filla guanyés pès i jo confiança. Moltes gràcies Anna! Gràcies Mares de la tribu!
05 julio 2019 20:48
Ha sido una experiencia estupenda y muy enriquecedora el poder disfrutar de los espacios que Anna ofrece, desde el.yoga cuando estaba embarazada, el.grupo de crianza con mi peque, el yoga con la.peque y los talleres de embarazo y crianza natural.me ayudaron a conectar con mi bebé y ser más consciente de todo el.proceso.acompañando y disfrutando de ella en todo.momento.
Anna, muchas gracias X todo tu trabajo y dedicación!
05 julio 2019 2:49
Les classes i acompanyament de l'Anna Santos han estat de les millors experiències durant els meus embarassos i els postparts. Hem compartit moltes vivències i m'ha ajufat a viure aquestes fases amb molta consciència i més plenitut.
01 julio 2019 7:58
He estat fent ioga amb l'Anna durant tot l'embaràs i m'ha resultat una experiència molt enriquidora que m'ha permès prendre consciència del meu cos i connectar amb mi mateixa i el petitó que creixia dins meu. També vaig fer el taller d' embaràs, un espai on vaig conèixer altres mamis i on vam poder compartir experiències, dubtes i pors referents a l'embaràs, part, postpart i lactància. Al ser "primeriza" em va ajudar molt per no anar tant perduda i per familiaritzar-me amb tot allò que em venia de nou.
Moltes gràcies Anna!
28 junio 2019 14:47
Amb l'Anna Santos vaig fer ioga mare&nadó. Em va ajudar a reconectar amb el meu cos i a recuperarme millor en el postpart. A la vegada també vaig anar al seu grup de criança i va ser una meravella com cada día tractava un tema des del seu punt de vista i després compartíem totes lo nostre. I finalment teníem el nostre moment de pau. Moltes gràcies Anna ;-)
28 junio 2019 14:04
He estado haciendo yoga con Anna durante mi embarazo gemelar y me ha ayudado mucho a relajarme y a mejorar el dolor de espalda. También me uní al grupo de embarazadas y disfruté mucho de nuestros ratitos charlando. Gracias Anna!
15 junio 2019 2:05
Tanto el grupo de crianza, en el que sigo ahora, como el de embarazo, ha sido y és donde encontrar el apoyo y la fuerza ya que es un momento muy concreto en el que te sie tes bastante incomprendida y sola.
Las sesiones de yoga te conectan con lo que estás viviendo tanto de forma terrenal como espiritual y los grupos son un espacio donde hablar sobre tus miedos, tus ilusiones, tus alegrías, decwpciones. De todo!
Yo no me veía en un grupo de nada. Y es tan bonito y necesario. Son aquellas mujeres que se reunían que hoy trabajan todo el día y han de buscar una hora y un lugar concreto. ️
08 junio 2019 3:19
Molt recomanable, jo hi vaig estar anant durant tot el meu embaràs i va ser un experiència molt bonica, molt bona preparació per a la espera i arribada del bebè, em va ajudar a afrontar els dies previs del part i el mateix moment del part amb molta seguretat i tranquil.litat.repetiria sense pensar-m'ho dues vegades!

Escribe una reseña



Calificación general: