10 noviembre 2022 3:05
Al Palau Pinós podem trobar una recreació de moments i personatges històrics que van formar l'actual Berguedà. Hi ha una sèrie de panells informatius sobre el món Càtar i la seva història. Queda una mica curt el tractament del catarisme però el presentador és un autèntic showman professional.
07 septiembre 2022 5:32
Hem fet dos visites guiades amb en Gerard. La primera al museu dels Càtars i la segona a la vila medieval de Bagà. Totes dues han estat molt interessants, completes i molt amenes. La forma en que Gerard fa la visita et transporta als segles XI al XII. La il·lusió, l'elecció del llenguatge i el seu carisma us farà gaudir de la història de Bagà, que veureu que va molt menys enllà.

Imprescindible
27 mayo 2021 20:42
Muy buena la guía. La restauración del recinto muy modernista. Pocos o casi nada de época.
La visita guiada genial.
18 diciembre 2019 16:16
Merece la pena verlo, historia del pueblo. Lo recomiendo
27 octubre 2019 0:53
Una visita nada recomendable y no por el tema, que es interesantísimo. La guía no tenía ni idea del tema, no supo contestar ninguna pregunta. El recorrido eran cinco Figueras medievales de la época hablando. Corto e impreciso, a excepció de la informació en l'ós paneles. Tal vez esperábamos más. La organización del contenido simplemente absurda.
20 julio 2019 6:56
Felicitats a la guía. Excelentes explicacions d'una part de l'història poc coneguda. El museu es interessant. Patrimoni històric.
26 junio 2019 6:37
Museo pequeño con audioguias en varios idiomas. Hicimos una visita casi privada con dos personas. Definitivamente un museo para visitar si se quiere informar sobre los cátaros.

Escribe una reseña



Calificación general: