01 marzo 2024 18:26
Muy recomendable la visita para adultos y tambien para familias con niños. Nosotros hicimos una visita guiada con Jordi, un guia muy profesional, atento y amable. Lo disfrutamos mucho, peques y grandes tambien. La visita incluye un taller de fosiles que es una propuesta muy bien preparado, mis hijas de 3 y 5 años salieron muy contentas con sus fosiles, mientras han aprendido muchisimo. Muchas gracias por todo Jordi, ha pasado volando la visita de 2 horas y recomendaremos a todo el mundo.
10 noviembre 2023 8:42
El Jordi ens ha fet una visita molt amena i molt professional. I el museu molt recomanable
31 octubre 2023 20:41
La nostra guia Míriam ha estat fantàstica. Les explicacions molt acurades, molt amenes i molt enriquidores. Molt recomanable. Una crack.
07 octubre 2023 3:15
Hem anat de sorpresa i no ens esperavem un museu tan interessant. Irina és una gran professional, ens ha invitat a entrar i ens ha estat explicant cada detall del museu. El conjunt està molt encertat.
19 agosto 2023 19:24
Molt bona experiencia recomanada per tota la familia.
Vàrem fer l'activitat del triàssic en familia i despres la visita a la casa. Ens va encantar i el meu fill va gaudir molt de tot.
Gràcies Irina per la visita.
18 agosto 2023 2:51
Museu molt recomanable per a aprendre la història de l'etapa del triàsic. Recomano al 100% fer l'activitat "Triàsic en família" ja que és molt amena i divertida.

Visitar la zona del museu de Cal Bastió ha estat com viure en la època burgesa de principis del segle XX. Hi ha peces exposades de gran valor històric que ens recorden èpoques dels nostres avis i àvies.

Quin descobriment de museu! Moltes gràcies al nostre guia, en Jordi, que va estar en tot moment resolent els nostres dubtes i va ser molt atent ensenyant-nos totes les estances del museu.

Recomanat per a totes les edats. Feu reserva per assegurar-vos plaça. No us en penedireu! I aprofiteu per visitar el preciós poble d'Alcover, els seus carrers són encisadors i el nucli històric es mereix una visita.
12 agosto 2023 2:01
Avui mateix hem fet un triàsic amb família i ho recomanem molt; el nostre guia Jordi es nota que té molta passió pel que fa i ens ha sapigut resoldre tots els nostres dubtes.
Tenim moltes ganes de tornar a anar-hi!
10 agosto 2023 14:43
Molt interessant. Tant els fòssils del triàssic com ca Batistó, -casa del segle XVI adaptada el sXIX- donen bo de veure. I amb les explicacions de la Irina resulta una experiència del tot recomanable.
22 julio 2023 17:29
Ens ha encantat! Hem fet l'activitat "Triàsic en família" i ho hem gaudit moltíssim. Tot el personal molt amable i atent i l'atenció és pràcticament personalitzada. Els meus fills s'han sentit súper a gust de tal manera que han volgut demanar i fer preguntes, cosa que sovint no passa. Moltíssimes gràcies per la vostra dedicació i les ganes de fer-nos-ho passar bé i sentir-nos com a casa!:)
25 febrero 2023 18:58
Visita familiar molt recomanable.inclou taller per nens a partir de 4 anys.
Els guies molt amables i atents. Es nota que tenen experiència en el tracte amb nens i escoles.
06 octubre 2022 6:42
Fantástica tarde en un museo muy bien equipado, genial para ir en familia y ver dos temáticas totalmente diferentes que muestran la historia de un pueblo muy bonito. La encargada del museo fue encantadora.
02 octubre 2022 2:31
Musée que nous recommandons très vivement.
Nous n’avions pas prévenu que nous venions en famille avec des enfants, mais pour autant tout a était fait pour qu’ils comprennent et découvrent le musée.
Deux musées en un, une superbe idée, superbement bien présenté.
Encore un grand merci pour la visite improvisée.
09 julio 2022 13:04
Ha estat una visita excepcional. El meu fill va anar amb l’escola, i li va agradar tant que volia tornar. Una visita personalitzada, amb l’atenció i amabilitat de la Natalia. Moltes gracies per tot
18 abril 2022 4:25
Ens va agradar molt la visita! Ambientat perque la canalla i la no tant canalla pugui entendre el TRIASIC. I l’activitat amb el Fossil genial! La nostre guia Irina, ens ho va posar tot molt fàcil. Ens va agradar moooolt!
08 abril 2022 5:37
Una casa històrica que ens porta de viatge per milions d'anys i ara també per l'obra d'Antoni Torrell.
13 noviembre 2021 4:08
Un museo interesante donde grandes y pequeños pueden conocer el triasico y las montañas de prades
28 octubre 2021 6:15
Hemos pasado una buena tarde en familia recorriendo el museo de la mano de María que ha estado atenta con los niños y lo ha explicado todo muy bien. Muy recomendable
21 octubre 2021 13:00
Una visita guiada interesante e instructiva de mano de Míriam por los lugares históricos y curiosidades de la localidad de Alcover. Gracias por tu amabilidad y saber mostrar lo más relevante añadiendo tu simpatía. Gracias de una gaditana. Teresa. Besito
29 septiembre 2021 6:41
Molt recomanable! Vam ahir anar amb nens de quatre anys i l'explicació va ser molt didàctica, lúdica i professional
04 septiembre 2021 21:18
Visita guiada al poble d'Alcover.
Ha estat una experiència didàctica, personalitzada, interessant, proactiva i sense presses.
Miriam, una guia genial.
Gràcies per la magnífica atenció rebuda.
09 julio 2021 0:34
Enganyifa. Pagant 10 e. Al parking de mas Fores, ofering visita al museu d Alcover i estava tancat dins del seu horari anunciat
13 mayo 2021 3:26
Demostración de cómo, con poco material museístico, se puede hacer mucho en el terreno didáctico.
Nos da una buena explicación una señora que se ve que disfruta con su trabajo.
Lamentablemente, una llamada urgente nos impidió visitar la parte costumbrista del museo, así que tendremos que volver.
Muy recomendable para visitas escolares.
02 abril 2021 15:14
Realmente lo recomiendo es un museo pequeño pero con rincones llenos de vida, por una parte de permite ver como se vivía el siglo pasado, y por otra parte tiene fósiles realmente bien conservados! Además, la atención es muy buena!
27 noviembre 2020 7:35
Molt ben arreglat, i una narradora, encantadora que disfrutai fa gaudir els demés amb les seves explicacions.
20 noviembre 2020 13:50
Un espacio único, tiene dos temáticas muy diferentes: la burguesía rural y el triásico. Genial para ir en família, con la actividad pez-piedra para niños. Se puede combinar con una ruta urbana a Alcover muy interesante y entretenida. No es el típico museo, incorporan tecnología, los vídeos y la disposición lo hacen muy dinámico. Genial!
14 noviembre 2020 12:13
Visita imprescindible, on podem veure l'història del poble i la seva gent. On tan grans com petits disfrutareu amb les històries i les peces exposades.
13 noviembre 2019 7:17
Muy entretenido para visitar con amigos o en familia. Me encanta el evento anual de la firma donde hay paradas con comida y artículos medievales o manualidades. Lo mejor: la baixada de las androminas
11 noviembre 2019 1:03
Molt recomanable per families, l'exposició de fòssils es molt complerta. La guia (Lidia) s'explica molt bé. La casa burgesa es preciosa.
12 octubre 2019 20:20
Son dos museos en uno. Uno de fósiles marinos donde además puedes hacer una réplica en yeso con los niños. El otro, en el mismo edificio, es una casa de la burguesía catalana del siglo XIX, muy bien conservada.
28 septiembre 2019 20:48
Interessant lloc per descobrir el llegat de la Terra en forma de fòssils, i un bon exemple de la vida burgesa a principis de segle XX, tot en un mateix espai ben cuidat.
18 mayo 2019 7:11
Em va agradar més la part de museu costumista, la casa Batistó tal com era i és vivia, molt bén restaurada.
La part geològica la vaig trobar pobra en la presentació. Hi ha molt més de lo què aparenta.una mica amuntegat
Molt difícil d'entrar. Vam trucar per tel.varies vegades i no ens obrien, a pesar de què eren a dintre i en horari de visita.
19 abril 2019 20:27
Es por veure com era una vivienda a primers del secle passat, i també es molt interessant el Museu de fósils
06 enero 2019 9:38
Muy sorprendido por la calidad y buena presentación con tecnología e iluminación muy chulas. Muy didáctico.
28 octubre 2018 8:29
Nos encantó la vivienda del antiguo propietario, reconstruida en su época con muy buen criterio en la primera planta del museo. La cocina impresionante. En cuanto al museo de fósiles, estaban a punto de inaugurar una nueva versión del mismo. La responsable nos explicó personalmente los contenidos, algo que le agradecimos enormemente. Solo Echamos en falta más textos en castellano.
06 septiembre 2018 18:09
Un museo local bastante pequeño pero que ofrece actividades escolares maravillosas.
Seguramente un museo que cualquiera usuario puede disfrutar!
26 julio 2018 8:52
Alcover is in the Catalonian mountains, if you want to see old Spain and the old cultures visit Alcover. There is a museum where there is alot of local history. I personally found it fascinating hope you do to.

Escribe una reseña



Calificación general: