17 septiembre 2023 20:34
Una escuela de música que recomiendo al 100%.
Cuando encuentras buenos profesionales, buenas personas, personas que viven y disfrutan con lo que hacen, tienes claro que es ahí. Y para nosotros fue ahí.
Ahora no podemos seguir este camino, toca hacer un paréntesis, pero tenemos clarísimo que fue la mejor elección y que si volvemos a retomarlo, será con VOSOTROS. GRACIAS POR TODO
20 septiembre 2022 3:51
La millor escola de música de Vilanova, grans professionals, la meva filla és el tercer any que hi va, flexibles en quant a horaris, propers i familars fan que aprendre música sigui divertit, metodologia excepcional! Felicitats per la feina!
04 agosto 2022 21:27
El nostre fill havia deixat la música i la va retrobar gracies a Musicàrea. Primer amb l'instrument, despres amb el combo i aquest curs de nou amb el llenguatge musical.
Molt contents amb el tracte i la implicació de tota l'escola.
12 noviembre 2021 2:56
Increíble, una atención inmejorable, destacar por parte del centro una gran capacidad de resolución y por parte del profesorado una versatilidad increíble en cuanto a impartir clase, un trato muy personalizado que da como resultado un aprendizaje óptimo, totalmente recomendado.
13 junio 2021 2:46
Trato profesional y a la vez familiar, muy cercano.
Buen seguimiento y motivación hacia al alumno tanto por parte de la Dirección de la Escuela como por parte del Profesor.
Siempre atendiendo y guiando las inquietudes y objetivos del Alumno.
He aprendido muchísimo en esta Escuela y me han dado la base suficiente como para seguir avanzando y aprendiendo en el maravilloso mundo de la música.
Recomendable al 100%.
09 mayo 2021 11:21
Escola on cuiden dels seus alumnes, els porten entre colonsels acompanyen en el seu esdevenir dintre del món musical.
Pioners en noves tècniques, tant digitals, educacionals i innovadors en metodología.
Bona qualitat educativa i personal.
Molts agraïts.
15 abril 2021 20:27
Genial!
Una academia muy acogedora, con profesores que saben adaptarse a tus necesidades y a tu nivel, que es algo muy importante si como yo eres novato pero ya mayor
Además está totalmente acondicionada y haces las clases en un entorno seguro a nivel sanitario.
Totalmente recomendable!
19 noviembre 2020 11:10
He estat un any apuntada a classes de cant i són molt, molt bones. Tant la comunicació familiar del professorat, com el bon ambient i, sobretot, les ganes de cantar i d'aprendre del cant, et fan estimar allò que fas, fer-t'ho teu i desitges que arribi el dia de la setmana;)
17 noviembre 2020 17:44
Fa tres anys que el meu nen hi va, content i feliç. Va començar amb bateria, desprès vam afegir combo musical i aquest any engegarà també amb cant. És una escola genial, amb ambient familiar i on saben fer que aprendre música sigui natural, divertit i que sembli fàcil! El Manolo té un toc genial amb els nens i els fa les classes divertides, i el Genís (bateria) ha sabut adaptar molt bé el seu mètode a les necessitats i interessos del nen. Sens dubte totalment recomanable.
01 septiembre 2020 9:44
Hablo desde mi experiencia con mi hija toca el ukelele.
Jordi es el profe y es una pasada con los niños
08 agosto 2020 19:53
He estat dos anys com alumne de trompeta de l'escola MusicÀrea i és recomanable 100%. Vaig començar sense nivell de trompeta i gràcies al mestre d'instrument i de combo he millorat moltíssim i tinc un molt bon nivell.
L'escola des d'un principi dóna moltes facilitats, i ademés tenen un projecte meravellós de "Combos" on fiques en pràctica tot allò que has aprés en instrument individual amb companys i companyes que toquen altres instruments per a fer un grup on tocar versions que més agraden al grup.
A més, és una escola que es mou per a fer concerts en viu i hem tocat en la Rambla Principal, Museu Can Papiol, Teatre Principal, Auditori, Monument a Francesc Macià.

Si voleu aprendre música (dóna igual l'edat que tingues) i compartir l'afició i l'experiència amb altre alumnat, trieu MusicÀrea i estic ben segur que aprendreu moltíssim, tindreu molt bones experiències i no us penedireu mai!
30 mayo 2020 3:40
Genial academia de música. Si estás pensando empezar a tocar guitarra y necesitas motivación, aquí la encontrarás!
21 enero 2020 7:53
Si hubiese estrellas negativas las pondria son unos IMPRESENTABLES. "El cliente siempre tiene razón, según sus propias palabras pero siempre y cuando el cliente haga lo que yo quiero, cuando yo quiero, como yo quiero. Incumplen lo pactado sin ningún tipo de pudor. No la recomiendo.
26 diciembre 2019 13:42
Ens encanta l'escola i el mètode que fan servir! El meu fill està aprenent a tocar l'ukelele i el millor de tot és que s'ho passa genial a les classes i després a casa el toca i se'l veu apassionat amb el que ha après, s'inventa cançons o les toca de forma autodidacta a altres instruments senzills: la flauta, xilofon o qualsevol altre instrument/cosa/capsa/olla que faci música i això com a pares no us arribeu a imaginar el gratificant q és. VISCA LA MÚSICA!
23 abril 2019 21:25
En esta escuela tienes la posiblidad de hacer cosas maravillosas entre ellas: Audiciónes, Grupos, Tocar Cualquier instrumento, Cantar, Inventar tus propias canciones, melodias. Todo aquello que en cualquier escuela te cuesta 5 años de coneguir aqui lo tienes, solo con entrar, no imprta cuanto sepas de música o cuantos instrumentos toques, aqui tienes la oportunidad de incluso salir al escenario. Desde los más pequeños hasta los más mayores pueden disfrutar de el maravilloso ambiente de Musicarea. #estudiesotoques
24 marzo 2019 5:12
Puedes aprender música moderna sin prioritar las partituras, puedes tocar en combo con otros alumnos. Los espacios donde se dan las clases están perfectamente adaptados. Además podrás gaydir de tocar en un montón de audiciones para perder el miedo escénico y mejorar en tu o tus instrumentos. Gran escuela para estudiar música moderna.
26 febrero 2019 13:00
Es molt familiar i també pots tocar en un concert en events importants com el vida festival a part pots tindre un grup on tocas i tu passes molt be i hi han bons professors.
Jo com alumne estic molt content amb els meus profes de bateria, grup i llenguatje musical.
22 mayo 2017 1:47
Professionals en temps límit! Gràcies a ells vaig acomplir el meu desig de fer-li una sorpresa a ma germana. Pell de gallina d'escoltar a l'Ana Domínguez i el Jordi Font a la cerimònia de boda. MERCI Jordi Artigas de Musicàrea Escola de Música!:)

Escribe una reseña



Calificación general: