30 mayo 2023 7:33
Exce.lent professional la Fisioterapeuta Laia Rovira, compromesa, amb vocació i resolutiva. 100% satisfeta, gràcies.
14 mayo 2023 21:35
El servei de la unitat de medicina de l’esport i fisioteràpia, en concret de l'Edu Rovira, i i el Xavi Gasol enhorabona pel servei, l'atenció. I la paciència que hi posen vaig anar-hi molt apurada per la espatlla en van fer una infiltració i la gran amiga la indiva, apart del gran treball del Edu, que aunque no molt agradable al moment, després, SÍ, *es molt agraït*
14 mayo 2023 7:14
He tingut el servei de la unitat de medicina de l’esport i fisioteràpia, en concret de l'Edu Rovira, i enhorabona pel servei, la qualitat i l'atenció. Cisco
12 mayo 2023 16:48
Estoy muy contenta con esta clínica, por ahora a todas las especialidades que he ido me han atendido súper bien y rápido. Tanto a mi, como al resto de mi familia. En especial quiero agradecer muchísimo al Dr. Javier peligro, es muy buen dr, muy agradable y atento, se ha preocupado mucho por mi y mi marido. Te lo agradecemos muchísimo.
27 abril 2023 10:01
Gràcies a tot l'equip, Montse, Roger i Xavier, per portar-me a la recuperació del tendó i a poder córrer sense dolor. Ho feu tot molt fàcil!
Sou genials!
25 abril 2023 20:39
Tracte excel·lent, diagnòstic ràpid i encertat per part del Dr. Gasol, igual que les posteriors sessions de fisioteràpia de l'Eduard.
20 abril 2023 0:59
Hace años tuve una lesion en la espalda en el trabajo y esta era la mutua, como no me llamaban me tuve que ir a un fisio para aliviar el dolor y aun asi no me llamaron nunca para hacerme la rehabilitacion, cuando les dije que si me abonaban lo gastado (110 euros) me dijeron que era mi problema. Hice una reclamacion al INSS que dictamino que me tenian que pagar ese dinero porque eran ellos quien debian haberme hecho la rehabilitación, a día de hoy sigo esperando que me lo paguen.
14 abril 2023 4:55
Molt bona atenció i professionalitat a la unitat de medicina de l'esport i fisioteràpia. Recomenable 100% tant per trobar una lesió, tractar-la i reincorporar-te a l'activitat! Tot un plaer estar a les vostres mans.
12 abril 2023 6:09
Des del primer dia vaig sentir la tranquil.litat d'estar en bones mans! Absolutament recomanable l'Equip de medicina de l'esport i fisioteràpia de Mútua Penedès, el nivell professional i el tracte personal són exquisits! Gràcies Dr. Gasol, Roger Roure i Montse Rubio, sou fantàstics!
12 abril 2023 0:47
Després de passar per uns quants metges que no em donaven sol.luciò al meu problema, aquí la vaig trobar i vaig començar a millorar i recuperar-me. Molt agraït.
01 diciembre 2022 14:55
La señora que “ atiende”en la entrada no puede ser más mal educada, entramos sin saber muy bien donde teniamos que ir, le dijimos buenos días ni contestó, estuvimos
Esperando a que nos atendiera como 2 minutos porque ella sin mirarnos a la
Cara seguía con su ordenador, hasta que vi que nos estaba ignorando totalmente cuando era evidente que queriamos
Preguntarle algo, al final me acerque y le pregunté ya que ella nos ignoraba completamente y con mala gana nos señalo donde teníamos que ir, me parece lamentable que habiendo gente con ganas de trabajar tengais a gente así nada más entrar a la mutua, porque te dan ganas de no Volver, por favor que vamos al médico no a pasearnos porqué nos aburrimos un poquito de educación!
25 octubre 2022 5:58
Un equip de fisioteràpia increïble, uns grans professionals! Tracte excel·lent i de proximitat. No puc estar més agraït al Xavier Gasol, a l’Edu, a tot l’equip, per com m’han estat ajudant amb el meu genoll desde el primer dia. Seguim!
26 septiembre 2022 2:52
Una menció especial pel Servei de Medicina de l, Esport per la seva professionalitat i tracte tant proper. No només son experts en la seva professió, és que són esportistes en el sentit més ampli de la paraula. Molt contenta amb el servei de fisioteràpia, el “meu” fisio, l, Edu
18 septiembre 2022 2:14
Som una escola de teles acrobàtiques a Vilafranca, molt a prop de Mútua Penedès.
Gràcies al servei privat de medicina de l’esport, fisioteràpia, readaptació i d’osteopatia del centre, des de que es lesiona una alumna fins que comença el tractament no passen ni 24 hores, cosa que ho posem molt en valor.
Són uns grans professionals i el mateix grau que tenen de coneixement, també ho tenen de tracte humà. 5 estrelles, sens dubte!
16 septiembre 2022 10:14
Excel·lent l'apartat de medicina esportiva. El Dr Gasol i un molt bon equip de fisioteràpia, em va resoldre una lesió prèvia a una competició amb solvència i eficàcia.
14 septiembre 2022 12:58
Molt content del servei que he rebut.
Grans profesionals, molt atents pels problemes dels pacients.
La meva recuperació d'hombro va ser molt positiva, realment estic molt satisfet del servei.
Us ho recomano
12 septiembre 2022 5:29
Un centre amb professionals molt bons. Un dels referents mèdics a nivell de medicina esportiva, com és en Xavi Gasol, i el seu gran equip de físios com l’Edu Rovira. Gràcies a tots ells segurament podré tornar a córrer quan ja havia perdut tota esperança. Gràcies
28 agosto 2022 5:18
La meva experiència a Mutua Penedés, amb l'equip de fisioteràpia ha estat excel.lent. Tinc una lesió a l'espatlla que altres professionals no em van saber diagnosticar correctament i aquí de seguida m'ho van encertar i posar fil a l'agulla per a la recuperació. Equipament mèdic i instal.lacions excel.lents.
23 agosto 2022 4:02
Professionals i persones de 10. Desde el moment del diagnòstic, passant per una operació i ara la rehabilitació, sempre al meu costat. Amb el millor servei. El Dr. Xavi Gasol sempre present, pel que faci falta. I amb el Roger treballant en la millor recuperació. I podent anar a qualsevol dels altres professionals del equip amb plena confiança. No es pot estar en millors mans. No puc estar més agraïda per tot el que han fet i fan per poder tornar a gaudir de l’esport.
21 agosto 2022 13:01
Molt bon treball de recuperació de lesions de la mà d’en Xavi Gasol i el seu equip de fisios, que han ajudat als nostres ciclistes a recuperar-se 100% de les seves lesions. Gràcies equip! Gràcies Mútua Penedès!
17 agosto 2022 6:51
Molt bon tracta i t’ajuden amb el que fagi falta. Gracies a ells i les seves instal·lacions m’he pogut recuperar i seguir competint com abans!
12 julio 2022 3:29
La peor clinicaaaa k existe en vilafraancaaa …. Cada ves k cogemos horaa a mi madre y llegamos alliii nos avisan en el momento k el doctor no staaa y apartee nos dicen k nos han llamado y eso es la graaan mentiraaaa pk yaa ha pasado mas de unaaaa ves … aparteee una ves hiso la radiografia y el dia k se fue para ver los resultados no lo encontraaabaan …. Mal gestionaaado todoooo fataaaal…. Y paara esperar k te atiende el doctor eso yaaaa es apartee puedes llegar a 1hora de esperaa y tampocooo piden disculpaaaa… al final es mejor ir al público k lo gestionaaaan mucho mejor …
18 junio 2022 12:16
Mútua Penedès ha fet un canvi d’aires renovant espais, serveis i personal, que fa d’un centre mèdic referent al Penedès.
A destacar la secció privada de medicina de l’esport i readaptació esportiva, per a mutualistes i no mutualistes.
Excel·lent!
05 abril 2022 11:44
Muy contenta con los profesionales y el trato personal, he utilizado varios serviciosy todos me han tratado muy bien, el ultimo el servicio de nutricionista lo recomiendo muy efectiva
16 marzo 2022 11:11
Fui el otro día, en general el trato ha sido muy bueno, tanto por los especialistas, como por el equipo de enfermería y recepción. Centro muy acogedor con las nuevas reformas.
10 octubre 2021 15:52
Vaig anar al servei d'atenció ràpida perquè no em trobava bé i em van atendre ràpid i molt bé.
M'ha agradat molt el canvi que han fet a les instal·lacions. Molt recomanable.
30 agosto 2021 11:38
Hacía tiempo que no me visitaba en el centro médico y han modernizado las instalaciones y ampliado los servicios y el cuadro médico.
Mi visita en dermatologia ha ido bien.
03 mayo 2021 21:56
Las recepcionistas son un fracaso, trato pésimo no se que se creen, una no va allí por gusto ni pagando barato precisamente para encima recibir ese trato, lo siento pero es así.
08 mayo 2020 22:18
Tracte excel·lent tan a recepció i els professionals. No vaig massa al metge però per visites rutinàries sempre trio mútua penedes al viure vilafranca!
Només un dia una infermera em va “renyar” porque no estava esperant me a la sala corresponent! I tampoc ho vaig trobar correcte però tothom pot tenir un mal dia! Tret d’això súper bé!
26 abril 2020 22:32
Les noies de recepcio, a excepcio de la mes joveneta amb ulleres, son molt poc amables i servicials. Et fan esperar mentres parlen de temes personals entre elles, a tu que estas fent cua i a la persona que tenen esperant el telefon. No somriuen ni saluden ni agraeixen mai res. Per la seva part el tracte es lamentable, pel que fa als doctors son perfectes.
24 mayo 2018 12:20
Los doctores son encantadores, las chicas de la recepción son poco amables y lentas, pero por lo demás todo perfecto

Escribe una reseña



Calificación general: