21 agosto 2023 13:49
Per telèfon em van donar pressupost i informació correcte. Vaig portar la paqueteria, em van ajudar a embolicar-la (dues màquines d'aire condicionat) i l'endemà estaven a destí (Galicia). Preu molt ajustat i molt amables.
14 octubre 2017 19:14
Vaig tenir un problema amb un paquet que havia encarregat. Se'n van preocupar com si fos seu. Probablement, el millor servei de paqueteria de la província.
12 septiembre 2017 10:24
Trobo que nacex es un servei ràpid i molt bo.
Si alguna vegada he tingut algun problema amb ells sempre han sigut molt educats i molt paciens.
Els seus treballadors son molt bons: Ana i Verónica (les secretaries), Juan, Johnny i Marta (els/la repartidors/a), Vicenta (la comercial), Rosa (la contable) i Francesca ("la jefa").
Gràcies.
15 julio 2017 22:12
No se que pasa que sempre que he de rebre un paquet amb els de Nacex, no el rebo el dia que toca. Sempre diuen que pasen i no hi ha ningú, cosa que no és així. Ahir truco per confirmar que em facin l'entrega x la tarde i com sempre misatge al mòbil de que han pasat, cosa que no és cert, ja que seur va pasar i em va fer una entrega a la tarde.
No m'agrada aquest servei. GENS NI MICA.
20 junio 2017 1:16
Cap problema amb ells, si no hi soc a casa, pasen per la meva feina a deixar el paquet. Dema m'ha de arribar un parell de peces de la moto i estic segur que arribaran dintre del temps estimat.
16 junio 2017 8:00
FA anys q traballo amb aquesta empresa. S'inpliquen molt amb els enviaments. Com si fosin seus. Siempre cumpleixen amb el servei. Es la millor empresa de transport amb la q e traballat.
26 abril 2017 15:31
Eficacia seriedad muy buen servicio y calidad maxima

Escribe una reseña



Calificación general: