22 febrero 2024 1:14
Mai havia pogut practicar ioga de forma regular per les lesions a l'esquena, ho havia provat diverses vegades i sempre ho havia hagut de deixar. Però des que vaig començar a Narayoga que això ha canviat! És el meu segon curs i estic encantada

Hi vaig 4 dies a la setmana, amb diferents professors/es i tipus de pràctica (ioga aeri, hatha ioga.). Em va molt bé pel cos i per la salut mental (he notat un gran canvi!).

El centre és molt bonic, tot està molt ben cuidat (els materials, les olors, la il•luminació.) i això acompanya a una bona pràctica.

L'equip és una passada, en saben molt! A més, sempre pendents, s'adapten a tu i a tots els nivells (fins i tot en una mateixa classe). En resum, que t'acompanyen en aquest procés de creixement i consciència que és per mi el ioga

Tinc molta sort! Gràcies, Narayoga
19 septiembre 2023 2:34
Fa dos anys que vinc a aquest centre i sols tinc paraules d’agraiment per la bona feina i tracte que ofereixen. Les instal·lacions són molt agradables. Molt recomanable!
09 abril 2023 17:33
L'espai i les persones, del millor que hi ha per la zona. Molt contenta d'anar -hi cada setmana.
06 febrero 2023 10:34
Fa uns mesos que vaig començar a practicar ioga en aquest estudi i estic super contenta amb la troballa. Tot l'equip del centre és FANTÀSTIC, els grups de pràctiques són maquíssims i et sents com a casa. S'imparteixen classes de diferents nivells d'intensitat així com de tècnica i les classes s'adapten a tothom. Les instal·lacions són molt boniques i acollidores, es respira molta pau i serenor. Tenen una sala habilitada per a poder practicar ioga aeri, una modalitat diferent i molt recomanable si t'agrada provar coses diferents.
Fan classes al matí i a la tarda i de tant en tant s'organitzen tallers per aprofundir en diferents tècniques (que també estan oberts a no-alumnes).
Ho recomano a tothom, tant si ja tens experiència com si és la primera vegada. És un lloc genial per practicar les postures, treballar la respiració, aprendre a relaxar-se i, connectar i prendre consciència del teu estat mental i emocional.
Només puc estar agraïda d'haver trobat un centre com aquest, tant de bó a tot arreu posessin tant d'amor i dedicació com aquí!
Moltes gràcies! Salut!
10 diciembre 2022 9:00
Un lloc fantàstic per practicar ioga. L'espai és molt acollidor. Jo hi practico ioga aeri amb el Pep i em considero molt afortunada de poder participar -hi. El meu cos i la meva ànima ho agraeixen cada setmana.
05 diciembre 2022 13:42
No puedo estar más agradecida de haber comenzado a practicar Yoga en esta escuela. Todos y cada uno de los profes son maravillosos y transmiten una energía tan bonita que al acabar la práctica te sientes en una nube. Enhorabuena por el proyecto tan bonito que habéis creado. Eskerrik asko️
05 diciembre 2022 12:35
Fa un any que vinc a aquest centre i sols tinc paraules d’agraiment per la bona feina i tracte que ofereixen. Les instal·lacions són molt agradables. Molt recomanable!
12 noviembre 2022 9:27
Llevo muchos años con ellos. Te encantarán sus clases, el espacio y el trato. También tenéis yoga para niñ@s y para todos los niveles. Les estoy muy agradecida por todo lo que he mejorado con ellos y las facilidades que nos Dan.
26 septiembre 2022 0:26
Excelentes profesionales, muy cercanos y dejan que cada postura se acople a tu momento. Lo Recomiendo
13 febrero 2022 1:22
El local és un oasi i els mestres uns grans professionals que adoren la seva feina i transmeten pau, salut i amor. Per tot això les pràctiques a Narayoga són úniques. Tenen uns horaris molt àmplis per practicar diferents tècniques i direrents nivells.
15 noviembre 2021 16:41
Acollidor i ben equipat. Professorat expert i proper. Diversos nivells i modalitats. Ideal X els afeccionats al ioga.
27 septiembre 2020 18:00
El lloc és molt gran, amb finestres i llum al carrer. és preciós. Amb totes les mesuress de seguretat fas ioga, amb uns professors que et guien i t'enseyen. Molt recomanable! Qualitat/preu excel lent.
22 septiembre 2020 22:07
Quiero daros las gracias por la ayuda que me habéis dado por acompañarme en este viaje de sanación interior, sois unos grandes profesionales y excelentes personas, no hay precio que se pueda pagar a la paz y al nuevo camino que me habéis guiado, gracias y espero veros pronto
03 agosto 2020 0:28
Descubrí Narayoga hace casi dos años y me enamoré. El ambiente, la voz de Carme, la sabiduría de Pep, todo es perfecto para encontrar tu momento y tu espacio.
Desde que han empezado las clases ONLINE durante la pandemia existe la posibilidad de tenerlos cerca pero en tu casa. Sin duda, la práctica ha sido importantísima en este periodo y sus clases a través de zoom han sido increíbles. He podido practicar más de lo habitual desde casa y la profesionalidad y la perfección que han logrado en las sesiones en directo es de admirar. Realmente es como estar en una de sus clases presenciales: el audio y el formato son impecables. Recomendado 100%, allí donde estés. Que estén lejos ya no es excusa para no practicar.
Gracias de todo corazón por haberme acompañado durante este periodo
19 febrero 2020 4:01
Molt bons professors en un espai preciós!
Totalment recomanable!
Classes per a tots els nivells. Soc principiant i vaig fer una matinal molt ben dirigida pel Pep.
29 noviembre 2019 8:17
He comenzado las clases este mes, el equipo de Narayoga Estudi es muy profesional, me han encantado las clases, es increíble como comienzas a conectar con tu yo interior al mismo tiempo de que trabajas con todo tu cuerpo, te proporcionan todo el equipo que necesitas para las clases. Altamente recomendable.
22 julio 2019 4:15
I had an amazing experience at the Narayoga Studio. The owners, Carme and Pep, are so helpful and so nice and have so much wisdom about yoga. They're classes focus a lot on breathing and meditation. If someone is feeling especially adventurous, I would highly recommend trying out an Acro Yoga class. It's very intense and so much fun and like no other yoga class I've taken before! 10/10 A+
08 julio 2019 23:41
Gran professionalitat i calidesa. Et sentiràs com a casa i et carregaràs d'energia en un espai lluminós i acollidor. Flexibilitat d'horaris, diferents estils i nivells adaptats a la teva pràctica, activitats i tallers.molt recomanable.
27 junio 2019 6:33
Ja són 12 anys que estic amb Carme i el seu equip i haig de dir que mai m'he separat d'ells ni tinc la intenció de fer-ho. El que més destaco és l'ambient de bona energia i llum que transmeten en les seves classes. Són professionals de cap a peus i són uns guies fantàstics que t'ajuden a interioritzar el ioga a la teva ànima i cos, aconseguint armonitzar ambdós móns amb amor i humilitat. Gràcies Narayoga per formar part de les nostres vides!
31 mayo 2019 12:54
He sido una suerte conocer al equipo de Narayoga. Con su profesionalidad y buenas energías llenan tu día de alegría. Su estudio es precioso y en pocos minutos te sientes como en casa. Lo recomiendo totalmente!
15 mayo 2019 20:19
Soc alumne de Narayoga fa tres anys.practicant de ioga desde fa molts anys.amb la familia de Narayoga he trobat el lloc idoni per donar medicina al meu cos i a la meva ment. Gracies per ser com sou. Totalment recomanable!
14 febrero 2019 9:21
La Carme té un do. I l' espai màgia, calidesa i uns mestres extraordinaris. Raconet de pau, un autèntic paradís.

Escribe una reseña



Calificación general: