27 diciembre 2022 20:42
Gaudí va voler demostrar als seus col·legues de l'època que anaven equivocats al dir que els seus dibuixos de la Nau no podrien dur-se a terme a la realitat. Els va deixar en evidència
06 diciembre 2022 22:00
Be, el guia bo, la nau espectacular de mides x blanquejar llana, i els arcs per mantenir estructura sense pilars genial
01 diciembre 2022 0:15
Nau Gaudí de mataró la seva primera obra i actualment una sala exposicions, on també es realitzan actes en la sala del final.
La cúpula del sostre és increible.
20 noviembre 2022 17:14
El primer edificio de Gaudí mientras terminaba la carrera de arquitectura, edificio con arcos de madera inspirados en el estilo gótico.
19 octubre 2022 17:38
No soy una entendida en arte aunque me gusta. Esta exposición no me gustó nada. No entendí lo que había. Por suerte la entrada es gratis.
15 octubre 2022 3:01
Interessant nau on Gaudí començà a treballar com a arquitecte novell i on projectà els seus primers arcs parabòlics com a elements estructurals.
23 agosto 2022 20:54
Una colecció d'art fantàstica dins l primera edificació d'Antoni Gaudí i per si us sembla poc, entrada gratuïta.no hi falteu, visita obligada
02 marzo 2022 15:18
Espai increible amb exposicions molt interessants, la d, ara de fotografies de l, España escondida és molt recomenable
19 enero 2022 3:13
Una joia!
Té accés a peu pla de carrer.
És un espai de dimensions relativament modestes, absolutament restaurat y rehabilitar respecte con es trobava.
Un vídeo i un mural explicatius en un racó mostren la seva gènesi i transformació al llarg del temps.
Ben aclimatada, ben il.luminada, amb serveis al soterrani.
L'exposició temporal de fotografies de Cristina García Rodero, imprescindible! (I prova del bon criteri del contingut que s'hi exposa)
Personal molt amable.
11 enero 2022 20:31
Sentint-ho molt xq soc mataroni, em sembla q l'edifici no te res mes q ser una creacio d en Gaudi, xo no te res d especial tret d l exposicio dl moment.
Tenint una gran casa d Puig i Cadafalch voler ser "Gaudi" em sembla un truc turistic d mal gust
05 enero 2022 16:55
Muy bonito, un museo precioso. Si tengo que decir algo, para contribuir, es destacar que en el video donde el Sr Bassat explica
la historia del museo y su propósito actual, me encantaría que también estubieran los subtitulos en Español, ya que la explicación está en catalán.
Muchisimas Gracias ️
26 diciembre 2021 11:46
Magnífica rehabilitacion de una de las primeras obras de Gaudí, con el añadido de estar dedicada a sala de exposiciones, muy recomendable para amantes de la arquitectura y el arte
23 diciembre 2021 22:58
Bona reconstrucció de la nau que formava part d'una fàbrica tèxtil de finals del segle XIX, etapa de revolució industrial. Aquest edifici es va projectar pel blanqueig del cotó junt amb una altra gran nau, cases pels obrers i un espai de serveis per aquests. Tot ocupava una gran extensió de terreny però no és va arribar a edificar la totalitat de l'edificació.
La nau és un espai de planta oberta conformat per un estructura d'arcs parabòlics; l'espai queda tancat per una teulada amb teula plana vista a l'interior i amb dues façanes fidels a l'original amb maó ceràmic vist; les altres dues façanes són de vidre deixant vist l'espai a l'exterior i alhora afirmant que es tracta d'una reconstrucció.
Recomanable la visita per veure els detalls constructius, l'adaptació d'aquest espai polivalent a les demandes de confort actuals i entendre els inicis de Gaudí.
01 diciembre 2021 4:26
Un lloc magnífic. La primera obra de Gaudí, de quan encara no havia acabat la carrera d' arquitectura i una obra emblemàtica en el que serà la seva producció posterior. Ocupada com exposició de les pintures de la fundació Bassat. Aquests dies, per això, tota la nau exposa fotografies de la formidable Cristina Garcia Rodero. Imprescindible de veure-la!
29 octubre 2021 3:41
Parque de tamaño mediano con una zona de columpios para los niños.
Dentro hay una nave convertida en museo que es la que le da el nombre al parque, la Nau Gaudí.
En una punta hay una terraza de un bar.
24 junio 2020 20:26
Està molt bé! Fan exposicions i són força interessants.
Com a curiositat, és un dels primers projectes de l'Antoni Gaudi i té tot el seu segell
13 mayo 2020 10:18
Um dos primeiros projetos do arquiteto catalão Antonio Gaudí. Pode observar as famosas estruturas em madeira em parábolas. Um grande salão, que funciona como museu. Está completamente preservado e bem localizado.
03 mayo 2020 15:22
Excelente rehabilitación y emocionante contemplar la primera obra de Gaudí. Perfecto embalaje para la colección Bassat
23 abril 2020 12:48
Tot un luxe per la ciutat poder "gaudí" d'aquesta arquitectura i les seves exposicions.
23 marzo 2020 2:20
Not just a Guadi building but an exhibition area too for the building itself and art in general.
19 marzo 2020 0:19
Els origens del gran Gaudí acompanyats de exposicions temporals de la col.lecció Bassat, que més podem demanar?
29 febrero 2020 20:23
Una obra de Gaudí, en la que hacen exposiciones diversas. Puede estar cerrada cuando hacen cambio de exposición
10 febrero 2020 21:22
El único sitio de Gaudí que vimos para entrar gratis con exposición de arte dentro, muy recomendable y el personal que está allí muy atento
14 enero 2020 18:02
Un museu dels més grans i importants de Mataró. Està ubicat en una antiga fàbrica tèxtil que va dissenyar el gran arquitecte Antoni Gaudí. S'ha remodelat, però sempre guardant els detalls del que va dissenyar Gaudí. El museu porta el nom de'n Lluís Bassat, ja que totes les obres que s'hi poden trobar són propietat del mateix. I pots trobar pintures i escultures de tota mena. Les obres es van canviant, i sempre i pots trobar obres noves. És molt interessant i recomanable. Si teniu la oportunitat no us el perdeu.
10 diciembre 2019 8:00
La nave es una obra de arte mucho mas bella que las feísimas colecciones de arte "contemporáneo" que alberga.
03 octubre 2019 16:18
Gaudí va voler demostrar als seus col·legues de l'època que anaven equivocats al dir que els seus dibuixos de la Nau no podrien dur-se a terme a la realitat. Els va deixar en evidència
30 abril 2019 7:03
El primer encàrrec que en Gaudí va tenir com a arquitecte s'ha convertit en aquesta petita joia de Mataró. Es tracta d'una bonica nau industrial avui convertida en una agradable sala d'exposicions amb col.leccions d'en Lluís Bassat. L'edifici exposa clarament l'ús d'unes "bigues" corbades de fusta a l'interior, que li donen una gran personalitat a la nau i en són el seu element més destacat. La nau es troba enclavada en un espai urbà rehabilitat amb bon gust a la ciutat, on es respira calma i es pot passejar i gaudir d'un parc infantil que posa a les persones al centre, enlloc dels vehicles. Tant de bo hi haguessin molts més espais així a la ciutat.
05 febrero 2019 10:35
Si veniu a Mataró no us podeu perdre aquesta joia arquitectònica del Modernisme, el km 0 d'Antoni Gaudí i on ja es pot veure els arcs parabòlics que desenvoluparà anys més tard a les seves grans obres.
L'Edifici acull la Col.lecció Baasat, el Museu d'Art Contemprani de Catalunya. Un museu de parada obligatòria per als amants de l'art contemprani i descobrir l'art català dels darrers anys i a grans artistes.
S'organitzen visites guiades, activitats en família.
30 diciembre 2018 17:48
Molt bon destí per a la 1@ obra de Gaudí, un magatzem auxiliar de empresa tèxtil cooperativa, que dóna nom al carrer i que fou pionera i model d'èxit.
A destacar com, amb taulons rectes, configura un sostre corvilini.
03 diciembre 2018 15:51
Primer edifici fet per Gaudí, colònia tèxtil totalment restaurat. Actualment fan exposicions itinerants de diversa índole. Recomano molt les visites guiades que organitzen: modernisme, etc
14 noviembre 2018 14:19
Visita guiada per un guia de l'Ajuntament de Mataró, bon professional
La Nau Gaudí, molt interessant la descoberta
11 noviembre 2018 10:24
La nau és molt bonica i quedat molt bé desprès de la seva restauració. Es una de les seves primeres obres i la seva restauració ha estar un tribut a la seva obra i al seu ingeni com arquitecte.

Escribe una reseña



Calificación general: