30 julio 2022 23:27
Vaig tenir l'oportunitat de fer un curs 1to1 de Business Englishe a NDA Communications. Em van cedir un rol de Manager per cobrir una baixa de maternitat i em van recomanr treballar amb la Neda per millorar les meves habilitats comunicatives. El cert és que tenia alguns problemes amb el Business English més formal requerit aleshores a l'empresa on treballava i amb el rol que em van assignar. La Neda em va ajudar a identificar els meus errors i em va donar eines per millorar la meva manera de parlar i escoltar els altres. El més interessant per mi va ser treballar amb situacions reals de la feina on ella em suggeria la millor forma de respondre, mantenint l'educació i evitant la confrontació. He de dir a més a més que la Neda és una gran professora, dolça, atenta, molt organitzada, amb molta paciència i molt accessible. Està sempre proporcionant recursos i consells que poden ser molt útils el teu dia a dia també. En resum, recomano 100% NDA Communications si vols millorar les teves habilitats comunicatives, créixer i adquirir un nivell més professional. De ben segur que pot tenir un impacte real en la projecció de la teva carrera professional!
26 julio 2022 20:37
Neda is a true profesional. Helped me a lot in being more focused in my work and also in my personal life. I truly recommend this sessions.
20 junio 2022 4:57
A big thanks to Neda and NDA Communications for a continuous successful collaboration and great service.

NDA Communications supported several of our employees throughout the past years.
The methodology is well structured and sessions are personalized based on the needs and specific objectives of each student/ employee.

Thanks again for boosting the team’s skills and confidence in both spoken and written business communication. Highly recommended!
13 junio 2022 7:44
Mi nombre es Sergi López, cofundador de Crypto Profe. Fui alumno de Neda y puedo decir que su experiencia, profesionalidad y trato personalizado me ayudaron a alcanzar mi objetivo, que era perfeccionar mi inglés profesional. Recomiendo mucho su servicio!
27 septiembre 2021 0:18
Em van recomanar NDA communications i va ser tot un acert. Les classes es fan molt amenes. He après moltissim! Estic super contenta amb el tracte. Son molt propers i atents!

Escribe una reseña



Calificación general: