20 marzo 2023 10:24
Simplement genial. L'atenció desde la persona que hi ha a recepció fins el doctor. Quin plaer trobar gent tant profesional.
24 febrero 2023 10:32
Excelente. Siempre que vamos con nuestro hijo nos da soluciones y se cumple todo lo que nos indica.
La atención de la persona que está en recepción es excelente.
Volveremos siempre!
05 julio 2022 14:22
Molt Imcompetents!
Et donen una hora i et deixen esperant a la sala. Em van donar hora a les 17: 50 i com que tenia un compromis a les 19: 00 els hi vaig comentar i em van dir que tindria temps de sobres.després d'arribar allà sortint de la feina abans i pagant parking per avançat em diuen que m'havia d'esperar perquè hi havia massa gent.quan vaig veure la seva llibreta de visites vaig saber el perquè. Apunten pacients amb franjes de 10 MINUTS! Com vols visitar a un pacient cada 10 minuts? O el que importa es que factureu? Vaig acabar marxant molt descontent
04 abril 2022 2:04
Tracte amable i molt bons professionals. Horari ampli. Espai reduït però molt ben distribuït i aprofitat. Disposa de serveis. Local accessible i amb aparcaments a les immediacions. Instal·lacions netes. Cal demanar cita prèvia amb antelació. Compleix amb les mesures anti Covid.
12 diciembre 2021 6:32
Molt bé, a visitat el meu fill de 5 anys diagnostic i solucionat rapidament, i tornaré
31 diciembre 2020 13:23
El millor dermatòleg que m’ha atès. És pren el temps d’explicar-te les coses. El nostre dermatòleg de capçalera!
07 enero 2018 3:17
Molt desconteta d'aquest lloc. Vaig portar el meu fill d'un mes i ens va receptar una pomada la amb cortisona molt forta, el pediatre ens va dir que a un nen tant petit no se li podia posar aquella crema, i de fet vam llegir el prospecte i ho deia que no administrar a menors de 1 any. Sort que no li vam posar perque amb la pell sensible que tenen els nadons.
Vaig trucar al doctor per dir-li i a part de no contestar gaire be i no reconeixa que aquella crema no era apropiada, va posar en dubte la professionalitat del pediatre.
I els diners es lo de menys, però la visita no es barata.
Jo no hi tornare pas.

Escribe una reseña



Calificación general: