02 mayo 2022 15:55
Me gustaria compartir mi experiencia con el servicio prestado por parte de Node Topografia. Ha sido excelente y muy profesional. La atención prestada, el apoyo técnico y la rapidez en realizar el estudio, lo puedo calificar de excepcional. Sin duda recomendaria sus servicios.
31 julio 2021 14:06
Molt recomenable, necessitavem un professional que ens resolgués el tema de reparcel.lació i enviament de documentació el catastre, Ens ha resolt el tema i ens ha ajudat en l`entrega de documentació. Marc i Rosa, Gràcies Arnau
06 septiembre 2020 2:12
"Molt bon tracte i grans professionals. Varem necesitar delimitar una finca i fer-ne l'inscripció al Registre de la Propietat d'acord amb el Cadastre i van fer la feina de forma eficient i ràpidament. Gràcies Arnau! "
26 agosto 2020 5:38
Molt bons professionals amb una bona qualitat de serveis i un tracte correcte. Us recomanem, sense cap dubte.
09 diciembre 2019 14:46
Molt bon servei. M´han fet topogràfics en varies ocasions, sempre han complert amb les dates d´entrega i la feina està molt ben feta. Qualsevol urgència que he tingut també m´he l´han sol·lucionat exitosament.
28 noviembre 2019 17:37
Muy profesionales, eficientes y rápidos. Hemos llegado a ellos con muy buenas referencias anteriores y las expectativas se han cumplido. Nuestra empresa realiza operaciones inmobiliarias donde frecuentemente se requieren estos servicios especializados de fotografía en propiedades con ciertas irregularidades y poder contar con un trabajo tan profesional y entregado en plazo records, muchas veces salva operaciones. Gracias Arnau y Enric. Un diez!
26 noviembre 2019 7:05
Molt bons professionals i propers. Agreixo sobretot la rapidesa de les feines realitzades fins aleshores i el tracte rebut de professionalitat tècnica. Per suposat, continuarem col.laborant.
09 noviembre 2019 4:47
Bon nivell de professionalitat. Eficàcia i rapidesa en les feines. Molt bona atenció, amb propostes i diàleg. Alt nivell tècnic, totes les vagades en que hem col.laborat. Totalment recomanables com a col·laboradors.
29 octubre 2019 10:25
Muy buenos profesionales. Excelente performance técnica. Necesitabamos un trabajo urgente y a pesar de su agenda apretada nos realizaron el trabajo con mucha categoría.
29 abril 2019 9:37
Necessitàvem un certificat de georeferenciació amb GML d'una finca per vendre i el vam tenir al cap de dos dies. Un servei fantàstic.

Escribe una reseña



Calificación general: