29 junio 2023 7:13
Hola! Estuve de vacaciones el año pasado en Banyoles! Compré hermosos vestidos? Iré nuevamente, pero en octubre! Me pueden decir cuándo comenzarán las liquidaciones?
09 marzo 2023 20:51
Molt bona atenció. T'assessoren durant la compra. Tenen molt bon gust. Espero poder tornar aviat.
08 julio 2022 5:30
Si no hi vas és impossible saber el tracte de la Lurdes i la Sara.
No us ho perdeu!
Busquen com vestir-te!
11 enero 2022 23:44
He entrat a la vostra botiga atret per l'aparador, harmoniós  i atractiu. No tenia en principi cap idea de compra, però el gènere exposat i l'atenció amable i encertada de la propietària em van fer canviar d'idea. Vaig sortir amb dues peces ben boniques i vaig quedar molt bé regalant les.
Petits detalls com aquest fan més agradable la vida, i hem de saber valorar.los i explicar-los.
Moltes gràcies!
08 enero 2022 3:22
Hola! M'agrada molt anar-hi perquè pots mirar i triar, si necessites ajuda t'atenen molt be. T'ajuden a decidir i si alguna cosa hi tens algun problema t'ho resolen ràpidament.molt bon servei i qualitat preu be. Repetiré.
09 diciembre 2021 23:21
Era clienta habitual, aunque el comportamiento dentro de la tienda de la responsable nunca me gustó, con esa necesidad de llamar la atención siempre, cantando, bailando y gritando. Me regalaron un bikini de allí y cuando fui a pedir una talla más me atendió y habló de una manera muy mal educada. Cuando se dio cuenta de cómo me había tratado, como tenía clientas en la caja, intentó dejarme en evidencia para quedar bien ella, diciéndome que aunque desde su punto de vista no era correcto cambiarme el bikini, iba a tener la amabilidad de hacer una excepción y me dijo que podía coger cualquier cosa de la tienda. Me fui sin cambiar nada y sabiendo que nunca más volvería.
20 marzo 2020 23:37
Si t'agrada comprar roba pràctica, roba de nit, roba de treball i tot de qualitat amb una atenció al client immillorable i amb molt bons assessoraments aquesta és la teva botiga, sense cap mena de dubte!
01 junio 2019 22:54
La depedenta molt mal educada. El local desordenat i caotic. Al final vaig trobar lo mateix millor de preu i amb un tracte exelent a un altre lloc.
18 abril 2019 11:16
M'encanta la roba q tenen i a bon preu. Les dependentes són l'alegria de la botiga. Cada vegada q hi vaig hi ha roba diferent, i això m'agrada.

Escribe una reseña



Calificación general: