28 enero 2024 1:59
Muy recomendable
Mis clientes siempre están muy contentos y seguros por el trato recibido.
Trabajo a menudo con esta notaría,y siempre he recibido un trato muy profesional y cercano.Se ve que detrás hay un gran equipó siempre dispuesto a ayudarte.
C.M
26 enero 2024 7:22
Excelente Notaría, muy eficiente y con ganas de ayudar a las personas.
Totalmente recomendada.
10 noviembre 2023 0:57
Colaboramos mucho con la notaría de Palafrugell, lo recomiendo a todo el mundo! Buen servicio, buen precio y un equipo muy bueno!
Saludos de Costa Brava Fincas.
06 marzo 2021 17:47
El tracte correcte. Però anava per un pis que en principi no havia de costar gaires diners segons les meves consultes i en comparació amb altres pisos. Quan vaig veure la factura se'm va gelar sang. Molt car. Ens hem d'acostumar a demanar pressupost i si no les agrada anar a un altre notari. Perquè la sorpresa va ser gran i desagradable.
06 febrero 2021 18:20
Muy atentos todos. El Sr. Chiner se toma muchas molestias para explicar las cosas bien. Muy agradecidos por sus gestiones.
23 enero 2021 4:05
El sr Notario aparte de profesional, es una grandisima persona, me he sentido muy cómoda y bien explicado todo, y el personal de dicha notaría genial también. Ángeles Pulido
21 enero 2020 13:19
Un gestió molt deficient. Molt lents, deuent estar saturats. Per la tramitació d'una herència trigan més de 8 mesos escudant-se amb la gestió del registre civil. Hem de trucar nosaltres continuament per veure si ja tenen la documentació, i al final quan truquem ja la tenien feia un temps (si no truquem potser triguen una semana més encara en comunicar-ho). A l'entrega dels documents cap mena d'explicació, com si t'entrèguessin el tiquet de la compra del supermercat i no haguèssis deixat quasi 7.500€ en gestions. A sobre no t'expliquen res de com funciona les plusvàlues i la gestió dels impostos, ni la caducitat de 6 mesos per pagar aquest impost. Gràcies al seu excel.lent servei pagarem un recàrrec de 5%. Bassat en la meva experiència no la recomano a ningú que vulgui un servei professional i ràpid.
07 abril 2019 19:39
Molt bon tracte, molt bon preu comparat amb altres Notaries de la zona. Servei excel.lent.

Escribe una reseña



Calificación general: