18 junio 2023 14:47
Després de consultar diferents empreses perquè ens portessin el projecte de les plaques fotovoltaiques ens vàrem decidir per NOVA RENOVABLES.
No podem estar més contents amb el servei que ens han donat, des de la primera visita fins a l'entrega de documentació. Ha estat tot fàcil, ràpid i tot amb un preu supercompetitiu.
En Martí ens va aconsellar molt bé tant en el tipus d'instal·lació que necessitàvem com en la ubicació d'aquesta. El dia de la instal·lació en Jordi, l'electricista, i els instal·ladors van fer una feina molt acurada sempre pendent de deixar-la amb el mínim impacte visual.
En un matí teníem les plaques funcionant i el mateix dia ens va contactar l'Albert per iniciar els tràmits de la paperassa. No ens hem hagut de preocupar de res!
Qualitat, preu, tracte i professionalitat insuperable.
100% RECOMANABLES!
27 mayo 2023 5:40
En realidad, todas las personas que han intervenido en la instalación han sido mables, cumplidoras, competentes, responsables, eficientes y de trato cordial. Profesionalmente, todo correcto y siempre dispuestas para valorar cualquier sugerencia. Dispositivos, componentes y materiales conformes totalmente al proyecto presupuestado. Ha sido un placer contratar mi instalación solar con NOVA RENOVABLES. Gracias
17 mayo 2023 2:04
si duda los mejores con diferencia!si tenéis que hacer no lo dudéis, recomiendo 150%superamables y superprofesionales
09 mayo 2023 6:45
Molt satisfet amb el servei i les gestions. Des de el primer contacte per definir les necessitats i el projecte, fins la finalització de la execució, tot va anar ràpid i sense sorpreses ni entrebancs. Tot el personal ha estat eficient i obert a preguntes. L’assessorament i tràmits han estat superbs. Es una empresa realment recomanable i amb esperit de servei.
06 mayo 2023 19:39
En el tema de plaques fotovoltaiques, parlar de Nova Renovables és sinònim d'eficàcia i bona feina.
No ho dic com a particular com a tal; ho faig en nom de Motoplastic S. A. (PUIG), he estat, conjuntament amb l'Albert i el Martí, qui ha gestionat la instal·lació de 120 plaques fotovoltaiques a la indústria.
Dona goig tractar amb gent que et diuen tal dia vindrem i tal dia venen, tal dia funcionarà i tal dia funciona.es una "rara avis" trobar això avui en dia.
Comentari a part mereix la gestió administrativa amb la Distribuidora i els Organismes Oficials -el que més temia-. Ep! Oli en un llum, cap problema.només aportar la documentació i autoritzacions de rigor i ha anat "rodat".
No entraré a judicar el preu, si es car o és barat -tot i que penso que és molt ajustat-, no. Amb aquestes coses faig meu aquell eslògan promocionat per la Generalitat de Catalunya a finals del segle passat: LA FEINA MAL FETA NO TÉ FUTUR, LA FEINA BEN FETA NO TÉ FRONTERES. Crec que està tot dit.
14 abril 2023 9:52
Tot perfecte!
El tracte, els instal·ladors i la rapidesa han sigut immillorables.
A més a més es cuiden de tota la paperassa.
Ha estat tot molt fàcil i ràpid.
Un 10!
22 marzo 2023 3:51
Només puc tenir bones paraules cap a NOVA Renovables, en Martí, l'Albert i els tècnics i equip que la conformen.

Tot i que hi ha més empreses a la zona on vivim (Maresme) vaig buscar alternatives i els vaig trobar a ells. Em va sorprende que com a empresa només tinguéssin opinions de 5 estrelles però després d'emplenar el formulari em va quedar molt clar. Em va trucar el Martí el mateix dia i, tot i la distància i un primer estudi en base a les coordenades, van ser els únics que es van oferir a venir a casa a veure l'emplaçament in situ. Això, com a professional, em va donar molta confiança.

Després la paciència i sobretot les explicacions tècniques i no comercials d'en Martí. Una persona que ha estudiat enginyeria és més confiable que una persona que diu el què l'hi han dit que digui (i sóc comercial per saber-ho distingir).

Vam acceptar el pressupost i agendar la instal·lació a l'octubre i ens vam tirar a la piscina amb la opció de PLAQUES+BATERIA. Ara podem dir que val la pena, ja que a casa, en ple hivern, tenim sol fins les 15: 00h. La bateria ha compensat moltes tardes la despesa energètica de les hores sense sol.

Els treballadors van ser professionals al 200%. Tant els nois que van posar les plaques, com en Jordi - també enginyer - que ens va muntar la instal·lació elèctrica.

Es van ocupar dels tràmits documentals (tot i que mentre escric això he hagut de tornar a presentar dos documents que la DIBA "casualment" no tenia).

Inicialment vam contractar 3,6 kwh de potència però - i això fa que els recomani moltíssim - es van equivocar amb la potència de les plaques i només arribàvem a 2,9 kwh en els dies de màxima producció. Però en Martí em va contactar per informar-me tres mesos més tard de l'error (busca algú que faci això quan ja ha cobrat i sap que no tens idea de plaques solars).

Ens ho van compensar molt bé i des de fa dues setmanes la nostra producció és l'adequada. Mantenim la bateria fins l'hora d'anar a dormir. I durant el matí, a 6 de març, estem tirant uns 3-4 kwh a la xarxa perquè produïm més electricitat de la que necessitem.

Adjunto fotos del que vam produïr i consumir el 21/12 (el día més curt de l’any) i del 5/3. La factura s’ha reduït en una mitja de 100€ al mes (impostos inclosos) per als que necessiteu aquest tipus de dades.

En resum (us vaig dir que sóc de ressenyes llargues: Un 10!

Moltes gràcies per la vostra professionalitat en tot moment. A seguir així i molts èxits.

PD: Si us dona el pressupost i no teniu massa sol a la tarda, poseu-vos una bateria. Es nota moltíssim.
15 febrero 2023 11:52
Desitjaria agrair a tot l'equip de Nova Renovables (Marti, Alber, Jordi i tots els altres) la seva professionalitat en el projecte de la meva instal·lació de plaques fotovoltaiques. Des del primer contacte fins a la instal·lació han realitzat un treball excel·lent. Moltes gràcies a tots i que continueu en aquesta línia. Us desitjo molt èxit, us ho mereixeu.
13 enero 2023 6:25
Hem instal·lat plaques fotovoltaiques a casa amb Nova Renovables. L'experiència ha estat molt positiva. Són molt professionals i han complert amb els terminis que ens van donar. A més ens han ajudat a fer tots els tràmits, no només per fer la instal·lació, també per demanar les bonificacions de l'IBI. Un 10, els recomano molt.
05 enero 2023 20:03
Professionalitat, serietat en l'execució del projecte i pressupost ajustat a les necessitats que requereix la instal·lació.
03 enero 2023 2:10
La energía solar es un sector completamente en auge al que muchos se han apuntado. En estos momentos es difícil encontrar buenos profesionales que realmente sepan lo que hacen y que tengan el conocimiento para que una instalación funcione correctamente. En mi caso, ya tenía una instalación de autoconsumo solar realizada por un instalador que en teoría sabía lo hacía y resultó ser todo un fiasco: incorrecta instalación, mal parametrada, elementos que no funcionaban. Todo el equipo de Nova Renovables fueron capaces de volver a poner en marcha toda la instalación y solucionar todas las "chapuzas" previas. Sin duda recomendables y espero no cambien. Gracias.
31 diciembre 2022 19:49
Recomiendo al 100% a Nova Renovables. Nos instalaron 10 paneles con micro inversores y estamos muy contentos por el resultado tanto por la realización del proyecto como por la ejecución. Muy buenos profesionales, series y abiertos a cualquier sugerencia. Muchas gracias
30 diciembre 2022 6:40
Gràcies a Nova Renovables, podem gaudir d’una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum, amb el seu benefici econòmic i mediambiental!

Portàvem molt temps pensant en instal·lar plaques solars, però ens semblava molt complicat. Ells ens ho han posat molt fàcil, ocupant-se de tot: des de la part administrativa/legal i tot el procés d’instal·lació d’inici a fi. Amb l’estudi previ ja vam quedar gratament sorpresos, per la ràpida resposta i l’entesa i adaptació a les nostres necessitats. A més, tota la informació i comunicació és molt completa i transparent en tot moment i no hi ha sorpreses amb el pressupost.

Per la seva professionalitat, eficàcia i proximitat, els recomanem a qualsevol que s’animi a entrar en el món de l’autoconsum!
29 diciembre 2022 3:35
Empresa sería confiable y de cercanía. Es un placer contar con vuestros servicios y asesoría. La instalación fotovoltaica funciona perfectamente.
23 diciembre 2022 17:54
Muy contento con esta empresa…
Instalación de 17 placas, sistema de baterías, Wallbox para el coche y Backup Box, para sortear caidas en la red…. Super Profesionales… Amabilidad, Atención. Servicio Post-Venta/Instalación inmejorables…. Materiales de alta calidad. Reconocido por Arquitecto/Técnico en instalaciones FotoVoltaicas… Me aseguró que la instalación es de 10. Totalmente Recomendable…
11 diciembre 2022 0:20
Ens vam posar en contacte amb ells, i en pocs dies vam concretar una visita a casa, per parlar del tema i resoldre tots els dubtes, parlant sempre obertament. Al cap de pocs dies ja tenim les plaques col·locades. Ràpids, eficaços i cost ajustat. Una molt bona experiència, recomanables al 100%.
07 diciembre 2022 6:33
Vam installar plaques solars i bateria amb Nova renovables i puc recomanar al 100% aquesta empresa. Avui dia costa trobar instaladors competents, que complexin els plaços i que garanteixin una experiencia satisfactoria pre-instalació, durant i post installació.
Molt satisfet amb el proces i el resultat.
15 noviembre 2022 6:18
Una molt bona experiència! Ens han instal·lat panells solars a la teulada que ens permeten ser gairebé autosuficients. Ens han acompanyat en tot el camí: projecte, legalització, sol·licitud d’ajuts, instal·lació. Ja hem rebut la resolució de la subvenció que ens permetrà amortitzar molt ràpidament la instal·lació de plaques solars. Gràcies!
15 noviembre 2022 5:13
Grandes profesionales y con mucho conocimiento y abiertos a discusiones técnicas. Recomendables 100%
23 octubre 2022 20:47
Empresa joven pero muy profesional en todos los aspectos, tanto a lo que se refiere a las actuaciones comerciales como a la ejecución de la obra y entrega final. A dia de hoy aun les llamamos para que nos aclaren segun que aspectos de la instalación y la atención es excelente.
20 octubre 2022 13:59
El proyecto se realizó satisfactoriamente y en las fechas que se habían acordado.
La instalación tenía cierta dificultad por la ubicación de los componentes y fue instalado todo perfectamente.

¡Un servicio excelente!
16 octubre 2022 3:05
Tenim la instal.lació fotovoltaica des de principis d’any
La veritat és que no podem estar més contents, tant per la part tècnica com per la part burocràtica.
En tot moment ens han ajudat amb els dubtes que han anat sorgint.
I els resultats són espectaculars.
Moltes gràcies per tot
09 octubre 2022 5:56
Vaig adquirir les plaques solars a través de vosaltres i la meva experiència ha sigut molt positiva. No tenia cap coneixement al respecte i la vostra ajuda a estat genial. Us recomanaré a tothom que conegui. Moltes gracies!
08 octubre 2022 10:05
Empresa muy eficiente, serios en el trabajo realizado. Os recomendare, porque sé que quedare bien. Gracias
16 septiembre 2022 17:26
Muy contentos, la instalación fue rápida y bien hecha, y la instalación funciona correctamente, la aplicación es muy práctica para aprovechar al máximo la energía generada. Empresa totalmente aconsejable.
31 agosto 2022 23:52
Nova Renovables han fet possible el nostre somni de ser gairebé autosuficients energèticament. En tot moment ens hem sentit molt ben assessorats i la instal·lació ha estat ràpida i eficient.
18 agosto 2022 13:04
Bon assessorament, cumplidors amb el plaços pactats, seguiment de l'obra i tràmits. Molt recomenables.

Escribe una reseña



Calificación general: