09 diciembre 2023 1:35
Estem molt satisfets i agraïts amb el tracte i professionalitat rebuda. Valoro molt la serietat, puntualitat i les tasques executades des del minut 1 fins al final. Hem fet molta sort d'haver-vos trobat.
24 noviembre 2023 3:11
NovaSolaris hizo un gran trabajo en el proyecto solar de mi casa. Inicialmente descubrieron que el voltaje de la corriente CA no era estable y agregaron un estabilizador y ahora el sistema está funcionando sin problemas. La producción diaria excedente de uso se guarda en una batería virtual, por lo que mis facturas de electricidad tendrán un promedio muy bajo.
09 noviembre 2023 13:08
Feina impecable, sense entrabancs ni problemes. Seriositat i professionalitat desde el moment del pressupost fins la posta en marxa. Van posar-nos-ho tot molt fàcil i ens van acompanyar en tot moment durant el procés de regularització, alta i burocràcia de la instal·lació. Moltíssimes gràcies!
15 octubre 2023 21:50
Decidimos poner placas solares
Y nos decidimos por una empresa cercana y de proximidad. Contratamos los servicios de NovaSolaris!
Desde el primer momento que contactamos con Quim (Responsable Comercial) todo fue
Perfecto, el equipo técnico y de montage
Genial, en dos días estuvo acabada toda la instalación. Y con Quim fue un momento ponerlo todo en marcha, nos acompañaron en todo el proceso y asesoramiento
Muy contentos!
11 abril 2023 10:52
Perfecto servicio y muy profesional, si tienes cualquier duda Quim te la soluciona al segundo. Muy recomendable
10 abril 2023 14:39
Empresa seria y muy profesional. Tanto Quim que nos hizo el presupuesto, como los trabajadores que vinieron a instalar las placas atentos y trabajadores, te lo explican todo muy bien y detallado. Se encargan de todo el papeleo, no nos tuvimos que preocupar por nada. Los recomiendo 100x100.
20 marzo 2023 3:24
Estamos muy satisfechos con esta empresa desde Quim que nos dio todo tipo de explicaciones sobre los paneles solares, rendimiento, etc, hasta los chicos que los colocaron, que fueron geniales con el trabajo
Muy recomendable
07 marzo 2023 20:56
Empresa muy formal, tanto en trato como en plazos de ejecución de las tareas de colocación y en cuanto al tema de las legalizaciones muy bien, se encargan de todo.
Muy bien todo y muy contento con el funcionamiento de las placas montadas.
21 febrero 2023 10:23
Nova Solaris ens ha fet una instal·lació de plaques molt professional, amb materials de qualitat i màxima eficiència i bon tracte. Totalment recomanable!
09 febrero 2023 12:45
Empresa molt professional i propera. Van fer un estudi del nostre cas i ens van presentar la proposta més adient que han executat seguint sempre els terminis donats i aclarint qualsevol dubte. Han gestionat tant la part tècnica com l'administrativa.
18 enero 2023 21:58
Molt professionals en el sector de plaques solars i estalvi energètic, desde un principi molta serietat i professionalitat. El comercial un 10 i els montadors un altre 10.
13 enero 2023 1:45
Te asesoran muy bien para tener una instalación fotovoltáica adecuada a tu consumo y tejado, son muy profesionales y la instalación me funciona perfectamente. He conseguido un gran ahorro y dispongo del control de la instalación a través de la APP.
19 noviembre 2022 8:10
Empresa seriosa en el sector amb grans persones i professionals. Després de veure diverses empreses per fer-me la instal·lació d'autoconsum, vaig declinar-me per Nova Solaris. Va ser tot un encert! Estic molt content amb la instal·lació realitzada. L'assessorament, la resposta davant problemes, i el seguiment que fan dels projectes és impecable. T'acompanyen durant tot el procés, aconsellant, recomanant i escoltant l'opinió del client en tot moment. Totalment aconsellable!
30 octubre 2022 11:29
Aquesta empresa ens va convèncer perquè inicialment van resoldre els nostres dubtes i en finalitzar el treball confirmo la bona feina realitzada en general, el personal molt amable. Força recomanables.
20 octubre 2022 22:23
Todo perfecto muy recomendable! Desde el principio me gustó mucho el trato que recibí y estoy muy contenta con el trabajo de instalación de placas solares en mi casa. Quim siempre era (y es) disponible para ayudar en todo que necesitamos. Me impresiona mucho que después de la instalación sigue en contacto para cualquier duda y me avisa cada vez que vea que el sistema no está conectado al internet para arreglar el problema. Muchas gracias por todo!
04 octubre 2022 9:59
Todo muy profesional y siempre dispuestos a encontrar soluciones. Hace unos 6 meses que hicieron la instalación de casa y aún me llaman para preguntar si va todo bien. Muy contentos.
27 septiembre 2022 19:36
Nova Solaris Enginyeria i Projectes S. L. és una empresa instal·ladora de confiança. Són experts, bons professionals, han analitzat la meva situació i segons les característiques del meu habitatge han preparat la proposta d’instal·lació d’autoconsum. S’ocupen de tots el tràmits administratius i m’han assessorat/gestionat sobre la comercialitzadora d’energia i el pla que millor pot atendre el meu consum i la venda dels excedents d’energia per compensar-los en la meva factura de la llum. El temps de posada en marxa de la instal·lació, 18 d’agost, ha estat dins el previst 1,5 mesos, en període de vacances (valors de referència d’1 a 2 mesos) i el procés de realitzar la instal·lació ha durat dos dies. Amb en QUIM he tingut una comunicació fluida i atenta.
26 septiembre 2022 19:08
Molt bon servei i seguiment continu del funcionament de la instal·lació. Molt satisfets de tot
19 septiembre 2022 4:04
Empresa seria y muy explicita con todo, no nos hemos tenido que preocupar de nada ni de papeleo ni tramites posteriores, super contentos con las placas montadas y equipos puestos en casa. FUNCIONA GENIAL Y TENEMOS UN GRAN AHORRO EN LA FACTURA DE LA LUZ.
Recomiendo 100 x 100
12 septiembre 2022 20:06
He quedado muy satisfecho con los acabados de la intalación. Profesionales y simpáticos. Si tubiera que recomendarlos seríal al 100%
02 septiembre 2022 3:56
La idea inicial era informar-nos per curiositat i planificar-ho per més endavant, però al final ens vam decidir a tirar-ho endavant i estem molt contents amb la feina realitzada. Per començar, ens van fer un estudi tenint en compte les factures i la situació de la casa. En pocs dies ens van explicar com funcionaria tot (ja que no en teníem ni idea), van aprofitar per acabar de revisar la millor ubicació de les plaques i on es col•locaria l'inversor. En les dates previstes ens van fer la instal·lació, en el nostre cas en van tenir prou amb 2 dies. Després ens van explicar com funcionava l'aplicació, és molt útil per anar veient el que produeixes/gastes durant el dia i, a més, pots consultar la informació de dies/mesos anteriors. Si hem tingut algun dubte posterior a la instal·lació, ens ho han resolt ràpidament. En definitiva, els recomanem sense cap mena de dubte.
30 agosto 2022 8:20
Molt content amb la instal·lació i amb el tracte tant per part d’en Quim com dels dos instal·ladors. Ens van fer un estudi personalitzat i miraven molt per la amortització que tindriem, molt diferent a altres pressupostos que hem demanat on només volien omplir el teulat de plaques.
Durant el montatge van tenir molta cura en tots els aspectes, molt respectuosos i detallistes amb els acabats. També m'han ajudat amb la tramitació de l'ibi i ara amb la companyia elèctrica, que era el que més em preocupava. Sincerament molt recomanables!
31 julio 2022 8:56
Un estudi personalitzat. Un servei rapit i net. S'adapten a els teus horaris. Amb una super visio final i amb contacte per tota mena de dubte.

Escribe una reseña



Calificación general: