06 abril 2024 6:58
Molt bona experiència. El Francesc un guia excel.lent! Adapta les activitats al tipus de grup i meteorologia. Gràcies, repetirem altres rutes!
24 marzo 2024 16:16
Totalment recomanable. Els guies sempre disposats ajudar. La activitat molt xula passejada de nit amb raquetes amb la lluna plena. El guia ens fa explicacions astronòmiques i del l'entorn molt interessants!
Tornarem segur!
23 marzo 2024 17:58
Experiencia inolvidable, paisagisticament fantástica, molt ben conduida, amb gran coneixement i seguretat
22 septiembre 2023 21:18
Fuimos a la actividad de la berrea del ciervo. Era muy por la mañana, con un amanecer espectacular en la montaña acompañado por los sonidos de la berrea, y con avistamientos de hembras de ciervo con sus crías y de machos. Son grupos muy pequeños, hay mucha información sobre la fauna, y Francesc nos ofreció una infusión muy rica y ecológica de la región. Nos ha encantado y seguramente volveremos en el futuro!
10 agosto 2023 20:19
Vam fer l'observació d'estrelles amb telescopi, va ser molt bonic.
Vam tenir molta sort ja que ens va coincidir amb les llàgrimes de st. Llorenç i una nit sense ni un núvol.
Els guies molt agradables.
07 agosto 2023 4:13
Hicimos la actividad de mariposas y fue interesante para los adultos. Pero los niños se aburrieron. Mi hijo de 4 años y otros niños a mitad de actividad ya no pudieron atender las explicaciones y se sentaron en la sombra a pintar y dibujar. Una pena… podrían haberlo enfocado más a ellos con algun juego, ya que en teoría es una actividad familiar.
04 agosto 2023 15:01
Hem fet amb ells l’observació nocturna del cel en un dia de Lluna Nova i llàgrimes de Sant Llorenç…. BRUTAL. En saben molt i, el més important, ho saben explicar!
01 agosto 2023 4:08
Es una experiencia única, una noche muy mágica e inolvidable. Experiencia 100% respetuosa con el entorno, educativa y apta para familias, niños, y perros. Además, la degustación de licores de la zona son una delicia!
29 julio 2023 11:54
Excelente! Nos encantó la actividad de astronomía. Montse y Francesc fueron muy amables de inicio a fin. Aprendimos mucho sobre las constelaciones, disfrutamos y seguro repetiremos
17 febrero 2023 5:27
Hoy hemos hecho una actividad de astronomía con Francesc y Montse y ha estado genial. Súper interesante e increíble poder observar el cielo de esa forma. Una maravilla, 100% recomendable. Ah, y para entrar en calor una infusión de la zona que entraba divinamente
18 octubre 2022 8:35
Una molt bona experiència. Vam entrar a reservar (les oficines les tenen al bell mig d'Esterri d'Àneu, sense barreres arquitectòniques), animats perqué tenien activitats adaptades per a persones amb diversitat funcional, i la astronòmica no ens va decebre. Agraïr a tot l'equip la bona predisposició. Envien coordenades del punt de trobada, un bon i professional detall. S, arriba en cotxe i l, esplanada es força practicable en cadira de rodes. No faig cap espòiler, recomano aquesta activitat i aneu a gaudir del firmament de forma senzilla i entenedora. Gràcies.
Josep i Sílvia
13 septiembre 2022 14:02
Hicimos la experiencia de observacion del cielo con degustación de licores. Nos ha encantado muchísimo. Lo montan de manera muy cuidada y profesional.
Ademas de profesionales, se les nota la pasión por el tema.
Volveré mas veces!
06 septiembre 2022 23:39
Una gran experiencia de la mano de Montse, Francesc y Ramon, que nos explicaron todos los detalles del firmamento y de las constelaciones. Muy recomendable.
02 junio 2022 23:31
Espectacular sortida! En Francesc una canya. Entorn, sopar i companyia brutal! Tornarem a repetir segur! Moooolt recomanable.
30 mayo 2022 11:39
Hicimos una excursión con ellos y nos encantó. Jaume, uno de los guías, hizo el recorrido ameno, nos explicó muchas cosas interesantes y nos llevó a un lugar precioso. 100% recomendado!
15 mayo 2022 4:38
Una nit de lluna plena inoblidable! Gràcies al nostre guia Francesc vàrem poder gaudir d'una passejada nocturna preciosa, aprendre moltes coses interessants de l'itinerari i la geologia de la zona, observar la fauna i la lluna a través del telescopi i tastar una gran varietat de productes km0. Què bons els formatges, el xolís i les galetes de nous de la Noguera Pallaresa! Moltíssimes gràcies per l'experiència, tant de bó poguem fer més activitats amb vosaltres) Una abraçada des de Mallorca!
17 febrero 2022 8:35
El 31 de diciembre hicimos con unas amigas una excursión con raquetas desde el lago Sant Maurici al lago Ratera, disfrutamos de las explicaciones de Montse y Francesc tanto para aprender a ir con raquetas como aprender sobre aludes y nieve. Un placer, se nota como les gusta y disfrutan al transmitir su amor por la montaña
02 febrero 2022 8:20
El Jaume ha estat un guia molt implicat que ens ha fet viure una bona experiència, a més de donar-nos molta informació interessant. Se'ns dubte repetiriem i ho recomanem a tothom qui vulgue conèixer el parc nacional
01 febrero 2022 17:57
Organitzen activitats de natura i descoberta del territori molt divertides i professionals, tant per fer en familia com amb amics
26 enero 2022 20:52
Hem fet l'activitat de la brama del cérvol. Ha estat senzillament espectacular. El Francesc un 10 en tots els sentits. S'agraeix també que el grup fos només de 8 persones. Nosaltres hi hem anat amb dos nens de 10 i 12 anys i ho hem gaudit moltíssim, els nens i els pares.
25 enero 2022 22:19
La excursión con raquetas de nieva cumplió ampliamente nuestras expectativas. El guía mostro un grandísimo conocimiento del entorno. Fue muy atento y simpático. Recomiendo Obaga a culquier persona que desee realizar una actividad en plena naturaleza.
21 enero 2022 17:57
Vam fer ruta amb raquetes per Son, una ruta preciosa i tant el Francesc com la Montse ens van ajudar i guiar d'una forma excel·lent. Ens quedem amb ganes de provar més activitats.
21 enero 2022 14:25
Fue una experiencia enriquecedora. Los profesionales fueron expertos, atentos y entusiastas. Además sus explicaciones fueron entendibles y de gran curiosidad para los que estábamos. Nos aportaron mucha información y material para que pudiéramos continuar el conocimiento des de casa. De 10. Lo aconsejamos muchísimo.

Ah, ¡Los licores riquísimos!
21 enero 2022 0:03
La experiencia de ir a contemplar el firmamento con Montse y Francesc de Obaga ha sido maravillosa.
Un lugar precioso para disfrutar de las estrellas, los planetas, la vía láctea.
Todo acompañado de didácticas y preciosas explicaciones para poder aprovechar al máximo de esta experiencia, junto con un telescopio que te ofrece la posibilidad de hipnotizarte con todo lo que nos muestran. Recomendable 100%.
20 enero 2022 2:48
Me encantó la actividad de observación astronómica. Muy bien organizada y muy recomendable. Menos mal que las nubes se portaron bien también
12 enero 2022 6:33
Aquest diumenge hem pogut estar a la brama del cèrvol.
Una activitat molt recomanable per descobrir la zona d'una manera diferent i amb un grup reduït que permet més interacció i participació.
Amb un guia molt agradable i amb el qual hem pogut aprendre moltes coses.
Molt agraïts del tracte rebut i esperem tornar-hi aviat!
07 enero 2022 13:49
Ha sigut genial!
Hem provat dues experiències: Papallones (n'hem aprés moltíssim) i Astronomia (espectacular, tant la nit com el guiatge de la Montse i el Francesc, t'ho fan passar molt bé!)
Absolutament recomanable, no us ho perdeu!
29 diciembre 2021 9:37
Les explicacions de la Montse molt planeres i molt entenedores es nota el gran coneixement que té i el sap transmetre.
28 diciembre 2021 10:35
Vivència molt interessant on hem tingut la sort i el plaer d'escoltar i veure un bon nombre de cérvols, tot gaudint de la natura i aprenent d'ella. Tot plegat amb la inestimable ajuda d'un guia que a més d'ajudar-nos a localitzar els animals ens ha facilitat la seva visió acompanyada de magnífiques explicacions.
Molt recomanable.
Gràcies a tot l'equip i en especial al Francesc, el guia.
03 octubre 2020 11:41
Hem realitzat l'activitat en parella! Vam tenir la sort de poder unir-nos en l'últim moment. L'activitat va començar puntual i la Montse no podia ser més fantàstica, explicació de 10, en tot moment podies seguir l'explicació i s'aturava en cas que no fos així. És una activitat que es pot fer amb amics, parella, família.
Es van seguir en tot moment les mesures de seguretat en front la Covid-19! Repetirem segur!
23 septiembre 2020 13:21
Vam realitzar l'activitat d'astronomia i tast de licors del Pallars. Molt recomanable, durant tota la nit t'expliquen perfectament la distribució de les estrelles i les constel·lacions.

Les precaucions per la COVID-19 són molt bones i no hi ha cap perill a l'hora de realitzar l'activitat.
22 agosto 2020 20:14
Vam realitzar l'activitat amb parella i amb amics. Un taller molt interessant i amè. Vam seguir el fil durant tota la sessió i mentre esperes per veure pel telescopi pots fer un tast de licors del Pallars molt bons.
Molt segurs, i tranquils. Complint en tot moment la normativa per la covid-19.

Molt recomanable per nens i adults.

Cal portar roba d'abrigar per poder gaudir de l'experiència sense passar fred.

Escribe una reseña



Calificación general: