16 noviembre 2020 7:07
He fet tres sortides en Kayac amb Obrint Via i han estat totes perfectes, aconseguint les expectatives esperades.
Espero poder seguir disfrutant de les properes sortides.
Es una gran sort pels que som de Barcelona tenir aquesta iniciativa, ja que aquesta activitat de kayac de mar estava totalment ignorada a les nostres platjes.
14 noviembre 2020 14:07
Una gran experiència! Recomano tant els cursets com les sortides matinals, de capvespre i les travesses. Una bona manera de gaudir del mar i dels paisatges. Podria semblar que Barcelona no té res per veure però val la pena poder observar el seu skyline des d'una nova perspectiva i des del silenci enmig del mar, a més a més a les sortides de capvespre si afegeixen els canvis de llum i de colors de la posta de sol.
I a tot això hi ha el plus del guia i monitor Rai Puig, un mestre i aventurer del kayak que, t'ensenya, t'ajuda, t'explica i et motiva a seguir millorant.
10 noviembre 2020 10:01
Festeje mi cumpleaños con esta actividad para nivel principiantes. Realmente agradecida por el día que pasamos. Óscar, guía nos brindó la confianza y seguridad para relajarnos y disfrutar de la experiencia. Sin dudas volveríamos a repetir esta o probar nuevas actividades con esta calidad de servicio.
07 noviembre 2020 10:38
Amazing experience with them in many different activities as early morning / sunset kayaking, day trip kayaking. Nice treatment, wonderful and very experienced guides. Totally recommended. Thanks Obrint Via!
26 octubre 2020 22:36
Experiència fantàstica i ben divertida. Molt recomanable per iniciar-se i gaudir el món del caiac.
21 octubre 2020 2:03
Experiència molt positiva en general amb Obrint Via i, en particular amb el kayak. Després del curs d’Iniciació ja pots gaudir de travesses per tota la costa catalana.
En Rai Puig és un guia/instructor immillorable, un apassionat del caiac, bon comunicador i actitud positiva que et porta a gaudir d’aquest esport.
Mireia
16 octubre 2020 11:47
Tot funciona de meravella, organització, material i sobretot els guies molt bons. Molt recomanable!
16 octubre 2020 10:54
Quatres sortides d’un dia complert per diferents trams de la Costa Brava sud i nord, tot perfectament organitzat, horaris, tempos de paleig i descans, seguretat amb la previsió de l’estat de la mar i guies profesionals amb molta experiència, per tot aixó i més, molt recomenable. Moltes gràcies ens veiem a l’aigua.
15 octubre 2020 19:22
No solo las actividades son increíblemente buenas! Ya he hecho dos con ellos (kayac y barranquismo) si no que las personas que las hacen, son unos cracks! Totalmente recomendable!
07 octubre 2020 18:22
Fantàstiques experiències, amb els cursos de caiac, matinals, capvespres i travessa. Molt bona organització, excel·lent atenció i professionalitat. Atractiva oferta d'activitats. Totalment recomanable, per iniciar-se en caiac i/o gaudir de moltes diverses sortides per descobrir Catalunya des de la mar. Gràcies, Obrint Via!
29 septiembre 2020 13:13
Rai transmite su pasión y hace que te vuelvas “adicto” al kayak. Si te gusta el mar y la naturaleza, te recomiendo probar alguna salida en Kayak con Rai y con el resto del equipo de Obrint Via.
23 mayo 2020 12:53
Una sortida en kaiac molt xula. Ventet i mar picadeta que ha fet que l'aventura fós més divertida. Molt bona experiència, el personal d'Obrint Via és molt bon professional, molt atents i simpàtics. Ens ha quedat ganes de repetir!
15 diciembre 2019 6:20
Las mejores actividades de aventuras para empresas. Muy correcto todo y la atención es excelente.
02 diciembre 2019 7:09
Hicimos barranquismo. Los monitores muy simpáticos, parecían parte del grupo, y saben lo que se hacen. Lo disfrutamos mucho.
23 noviembre 2019 2:52
Hicimos un barranco con Obrint Via y nos lo pasamos genial. Los monitores profesionales y divertidos.
Seguro que repetimos!
Gracias por todo!
20 noviembre 2019 0:16
Good activities with two really sympatics and professionals guides.
Canyoning and speleology remains a good memory!
I recommend it!
10 noviembre 2019 13:04
Primera classe d’esquí: molta paciència per part del monitor i molta empatia. Explicava les coses molt clares i senzilles. Ho repetiré segur!

Escribe una reseña



Calificación general: