28 febrero 2024 2:58
Súper agradable el chico que nos atendió, nos dió toda la información posible sobre el pueblo y los alrededores, nos dió acceso al museo, previo pago de una suma simbólica ,sitio interesante y con mucha información sobre la flora y fauna de la comarca, Gracias!
18 enero 2024 8:05
La chica que nos atendió de 10.
Nos explico todas las rutas (caminando) que habían por la zona, la mejor época para hacerlas.
También lo que podíamos visitar del pueblo.
Y los pueblos que habían por alrededor.
Dándonos planos de todo ello.
Hemos hecho algunas y volveremos en otra época del año para hacer alguna más.
Gracias por la atención
17 agosto 2023 6:22
Superbien! A parte de darnos informacion, nos ayudo a pillar una ruta guiada que ya habia comenzado, la nena que la hacia (Irina) supermaja! Probamos algunas cosas tipicas, encantadores de verdad!
13 agosto 2023 1:14
Muy buena acogida y recomendaciones para hacer senderismo en la región. Intercambio de inglés con el personal. Me enamoré de una camiseta con el escudo de la ciudad:)
24 junio 2023 4:02
Ruta d’avui a L’ermita del Nen Jesús de Praga, lloc molt interesant i amb grans explicacions. Gràcies Irina per tot.
22 junio 2023 15:54
Avui hem fet l'excursió a l'ermita del nen Jesús de Praga amb una guia excel·lent, la Irina que amb el seu somriure ens explicava la història dels encantats i la cova amagada entre els arbres. També hem gaudit de la companyia d'en Quico, que ens ha explicat un piló d'històries interessants. Al final l'esmorzar amb productes locals boníssim!
31 marzo 2023 9:04
Molt bona atenció. Ens van informar de les rutes de senderisme i la visita a la font picant.
25 marzo 2023 14:08
Tracte súper agradable per part de Francès i tots els seus companys. Ens ha ajudat a conèixer millor aquest bonic poble i les seves llegendes
28 septiembre 2022 18:40
Hem tingut molta sort d'anar a l'oficina de turisme! Teníem una reserva de 2 nits a un hotel i quan vam arribar-hi les recepcionistes ens van dir que hi havia overbooking, és a dir, que havien venut més habitacions de les que tenien disponibles.

A l'oficina de turisme ens van ajudar a trobar un nou allotjament per passar aquestes dues nits, trucant un per un per telèfon a diferents allotjaments.

Agraeixo profundament l'atenció impecable dels 2 treballadors de l'oficina de turisme, que es van esforçar en tot moment per ajudar-nos i a més ens van ensenyar diferents rutes i ens van informar de diferents activitats al poble. Sense ells segurament hauríem hagut de tornar a casa, ja que no teníem lloc on passar la nit. Moltes gràcies per tot! Esperem tornar-hi aviat!
24 septiembre 2022 4:36
La primera noia que ens ha atès ens ha donat una informació molt justa, hem hagut de preguntar molt i tot i així semblava que no tenia gaire idea. La segona noia ens ha informat millor, però publicitaven constantment la ruta del bolet, l'hem fet i després de pentinar tot el bosc només hem trobat un, ens han dit que la mateixa gent del poble els ha agafat. A canvi del bolet ens han donat un descompte per una perruqueria (només ens quedem dos dies de visita, no té sentit anar a la perruqueria). Molt mal muntat i poques ganes d'ajudar als turistes
21 septiembre 2022 8:10
Entras y enseguida te sientes bien tratado porque tienes la sensación de que el personal siente empatía contigo y te dara buenos consejos de que visitar.

Escribe una reseña



Calificación general: