22 noviembre 2021 15:57
De les millors en molt temps, ganes i passió per donar a conèixer la casa d'un. Visites guiades dinamitzades i documentació de suport per fer les visites de força nivell.
10 junio 2021 17:03
Ens han atés molt bé, el noi que hi havia es nota que li agarada la feina i la seva ciutat.
Un 10.
04 marzo 2021 19:33
Aquest cap de setmana hem anat a fer una visita guiada al Pla d'Almatà. Són les restes que han trobat de la ciutat antiga Balaguí. Ens ha agradat molt, és una visita súper interessant i molt recomanable. El guía Gerard ens ha explicat molt bé des de la història, les curiositats arqueològiques i moltes coses més. Les visites es contracten al Museu de la Noguera. Repetirem per aprofundir més una altra zona de Balaguer.
24 febrero 2021 1:09
Avui hem tingut al Jaume de guia i ens ha portat a fer una ruta desde l'església de Santa Maria, fins al museu de l'or. Ha estat super interessant, divertit i se'ns ha fet curt gràcies al seu dinamisme. Ens emportem un molt bon record i tornarem segur amb més i més gent. Gràcies Jaume, per fer-nos conèixer l'historia de Balaguer!
07 febrero 2021 0:44
Really good service, staff was extremely friendly and helpful. They have lots of information and they give great advice to what visit around.
29 enero 2021 3:56
Em vingut amb el grup de l'escola i de casal per primera vegada a Balaguer. Ha estat increïble l'experiència, el tracte i el guia Jaume. L'historia d'un poble tant encantador i emblemàtic, Balaguer. En Jaume millor impossible. Dinamisme a les explicacions culturals, et fa entrar en la història tenin-te bocabadat tota l'estona. Felicitats i ens veurem segur en una propera sortida.
22 septiembre 2019 5:58
En 10 per al noi que en ha atés, una passada l'atenció i informació de molt bona qualitat.
Encantats!

Escribe una reseña



Calificación general: