23 noviembre 2023 12:22
Buen servicio y explicaciones
Pero nos dieron un mapa en catalán, en otros lugares entiendo que las cosas sean en este idioma pero esto es una oficina de turismo.
25 agosto 2023 2:50
Sempre quan anem a visitar qualsevol indret passem primer per l'oficina de turisme que ens permet tenir clar quins són els punts imperdibles del territori. Enguany la informació que ens van donar va ser pobra i les recomanacions de visites no van acomplir les expectatives creades des de l'oficina.
03 julio 2023 14:59
Excel·lent tracte i servei.
Varem fer la visita guiada, la de vermut amb cor, magnífica, la guia donaba goig escoltar-la perquè és veia que estimava la història i seva ciutat. Val la pena!
Gràcies. Un deu totes vosaltres
25 junio 2023 14:43
Ojalá supiera el nombre de la señora que nos ayudó cuando nos detuvimos aquí esta semana, ¡pero ella fue la joya más grande! Me habían dejado en la ciudad con mis 2 hijos mientras mi esposo iba y tenía una conferencia de trabajo en un pueblo vecino por el día. Llegamos a una parte aleatoria de la ciudad donde parecía que no pasaba nada, finalmente vi señales de la oficina de turismo, así que pensé que deberíamos ir allí. Google me dijo que iba a cerrar en 15 minutos a las 2 p.tiempo finalmente llegamos allí pero lo logramos! Entramos y la señora nos preguntó si queríamos un poco de agua fresca y fría. ¡La respuesta fue un rotundo sí! Mi hijo de 9 años se sorprendió de que supiera que éramos ingleses incluso antes de que abriéramos la boca. ¡Dije que nuestras caras rojas y cansadas probablemente lo delataban! Sacó un mapa y les preguntó a mis hijos qué les gustaría ver en la ciudad: uno dijo una heladería, así que nos recomendó a los dos y dibujó un pequeño helado en el mapa y luego mi otra hija dijo una tienda de juguetes, así que ella dibujó un juguete en el mapa donde deberíamos ir para eso, me mostró dónde estaba la Basílica ya que eso era lo que quería ver y ella fue tan dulce y encantadora. Incluso fue y les regaló a las niñas algunos imanes de puntos de referencia de la ciudad con los que quedaron encantadas. Ella fue el impulso que todos necesitábamos y nos fuimos sabiendo exactamente hacia dónde nos dirigíamos y qué diversión nos esperaba. Tuvimos un día increíble siguiendo todas sus recomendaciones y no puedo elogiarla lo suficiente. ¡Definitivamente pasa por aquí si eres nuevo en la ciudad y te ayudarán!
19 junio 2023 14:12
Personal muy preparado y amable. Hice un tour por la ciudad con la guía Alba y me gustó mucho. Relación calidad / precio inmejorable
03 abril 2023 9:34
Hi he estat per fer l'inscripció a la caminada de la Marxa del Pelegrí i el personal que m'ha atés ha sigut molt amable, atent i servicial, explicant tot de detalls de la mateixa i comentat sobre mapes la ruta per on es pasaría i avituallaments que hi había en la mateixa i en que consistían. Es a dir, una molt bona informació i una atenció impecable. Els felicito amb tota sinceritat i els animo a seguir amb aquesta actitut i bon fer i així donen una immillorable imatge de la nostre ciutat, Manresa. Gràcies.
08 marzo 2023 22:41
Hem tingut una molt bona experiència a l'oficina de turisme. La noia que ens ha atès ens ha proporcionat un mapa i tot d'informació de tots els llocs més interessants per visitar. Atenció molt amable i explicacions molt útils.
10 febrero 2023 12:27
Entrar y preguntar si hay visitas guiadas gratuitas, parece que a la empleada no le ha parecido correcto, me dice q no, como si fuera de otro planeta, le comento que es triste que donde más dinero entra menos se da y para cultura ya no hablemos, podrían tomar ejemplo Catalunya entera, de otras comunidades, en Ribadeo las visitas del consello son GRATUITAS y buenas. Y que conste q lo dice una Catalana. No sólo la lengua es cultura Omniun ¿Entens?
12 diciembre 2022 19:39
Got my certificate here for completing the Camino Ignaciano. The 2 girls at the desk were most helpful and couldn't have been more pleasant. They had instant answers to our general inquiries about transport in and around the area. Most competent - good English too!
26 noviembre 2022 17:10
No me quedé con el nombre del hombre que nos atendió, pero he de decir que fue muy amable y proactivo para ofrecernos opciones para nuestra estancia en su ciudad.
24 febrero 2022 22:53
Enguany, a Manresa es celebra "Ignatius 500 i l'any jubilar - Manresa 2022"
Això vol dir, que la ciutat commemora el 500 aniversari de l'estància d'Ignasi de Loyola a la ciutat, on hi va viure una forta mística espiritual i de solidaritat amb la pobresa. Amb aquesta efemèride es vol potenciar l'atracció que Manresa ha tingut al llarg del mig mil·leni com a bressol de les espiritualitats ignacianes (religioses i seglars) i de tota l'obre cultural, social i pedagògica que se'n deriva.
Nosaltres, hem volgut aprofitar aquest context per fer la visita guiada "Manresa 2022" i hem pogut conèixer algunes de les joies d'aquesta ciutat: la Seu, el Carrer del Balç, la Plaça de l'Om i el Centre d'interpretació de Sant Domènec. Hem sigut un grup reduït i se'ns ha donat una bossa amb documentació turística. La persona de l'oficina ha estat molt amable.
Dir que ens ha agradat molt tot el que hem vist i que la Laura és una magnífica guia. Recomano molt fer aquesta visita què; a més, els dies 22 de cada mes és de franc prèvia reserva.
25 octubre 2021 5:27
202108 amabilitat i ganes de que coneguem Manresa. Gràcies per fer-nos la ruta cultural i les grans i bones explicacions de l'història de Manresa i més.
Ara també sabem que es un Balç e intentarem no es perdi aquesta paraula.
31 agosto 2021 1:58
La visita a la ciutat i alguns dels seus recons mes singulars amb l'Anna Maria va ser molt interessant. La millor forma de conèixer una ciutat i la seva història.
02 diciembre 2020 17:55
Fui cuando la oficina de turismo se situaba en el museo comarcal y me recibieron muy bien salvo que les pedi la guia turística de Angle editorial y no quisieron darmela gratis pero no pasa nada seguramente la otra semana la tenga y la pague

Escribe una reseña



Calificación general: