01 abril 2024 10:55
Ciudad para visitar y si compráis algo os aconsejo el arroz de Palls Rico rico.
No comprarlo en grumetes sino en comercio de toda la vida 2€ menos
08 diciembre 2023 11:11
pals me encantó, iría otra vez, el transporte
público: bcn-pals(+2h), pa ir de vez en cuando sí.
18 abril 2023 16:03
És un dels pobles imprescindibles de la Costa Brava. Amb un nucli gòtic recuperat que torna a tenir tota l’esplendor després d’una bona restauració, hi destaquen l'església de Sant Pere, la muralla medieval i el campanar, conegut com la Torre de les Hores. No deixis de pujar-hi si vols unes vistes espectaculars de la plana empordanesa i dels camps d’arròs de l’entorn.
29 diciembre 2022 17:38
Avui la visita guiada de l’ Esther ha sigut fantastica: he apres moltissim. Es una guia super ja que ens ha transmes el seu coneixement combinat amb molta simpatia e interes per nosaltres.
Os ho recomano!
07 diciembre 2022 11:30
Pals és un dels pobles amb més encant de Catalunya, val molt la pena fer una visita, però, si és guiada. Millor que no sigui amb la noia de l'oficina de turisme. Jo vaig anar el dia 8-10-22, la veritat és que es va fer conèixer d'un bon principi, quan va veure un altre grup i es va mofar del guia que portaven, al cap de poc li va forte esbronc a un senyor gran que venia al grup per no apartar-se ràpid i deixar pas a un cotxe que resultava ser amic d'ella, ens va començar a dir que els turistes havíem de respectar a la gent que viu al centre, perquè hem d'entendre que ells treballen i nosaltres estem de festa, entre tant ens anava dient com és de maca ella mateixa i, les influències que tenia en el poble, i que no podíem arribar a saber lo difícil que era fer una visita guiada per cecs, i que ella era l'única que ho sabia fer. La visita va durar de rellotge tres hores i trenta-cinc minuts, i no és perquè el poble sigui molt gran, si no per què una amiga d'ella es va casar i no la volia molestar (molt amiga, però no la va convidar), ens feia callar per no fer soroll i d'aquesta manera no molestar a cap dels convidats, ens va portar a donar voltes com si fóssim nens petits fins que tothom de la boda va marxar i llavors només llavors ella ens va deixar entrar a l'església. Un cop dintre una de les dones que venien al grup va tocar unes flors i també li va cridar l'atenció, però aquest cop la dona es va rebotar i llavors tot va canviar, a partir de llavors tot era. O quin greu em sap, jo pobreta de mi, si jo ho faig tot bé i de tot cor, perquè m'ha de passar això, no res. Una persona súper, híper, mega negativa que hauria de buscar una altra feina.
Per cert, va només a tu, si no vols pols no vagis a l'era. Si no vols que els turistes et molestin, no et posis a treballar a l'oficina de turisme.
01 diciembre 2022 22:54
Hoy he asistido a la visita guiada al pueblo de Pals. Una experiencia cultural maravillosa donde he podido aprender mil cosas interesantes. La gran guía Esther con su gran profesionalidad y carisma ha hecho de ello una experiencia todavía si cabe más encantadora. Gracias Esther Reig
01 diciembre 2022 4:28
Hem fet una visita guiada amb la Esther. Ha sigut increïbla la seva combinació de coneixement i passió. En tant sols 100 metres de recorregut ja portava multitut de detalls que ens han deixat bocabadats. La cirereta ha sigut pujar a la torre de les hores. No us ho perdeu
11 noviembre 2022 14:42
Em van donar la informació en la meua llengua. Soc del País Valencià. Cap problema amb les explicacions, molt bé.
02 septiembre 2022 22:07
El 99.9% de mis reseñas son positivas pero hay cosas que deben señalarse para que mejoren. Si hay solo una señora atendiendo, en agosto, con un montón de cola.o le añaden personal o le ayudan a gestionar mejor la atención, hoy en día hay muchos cursos on-line de atención al cliente, de optimización del tiempo, etc. Hay que progresar y reciclarse laboralmente o no se es óptimo en el desempeño laboral. Como consejo lo digo.
27 octubre 2021 4:50
Me atendió una muchacha muy amable, pero la información es escuetísima. Deberían de tomar nota de la oficina de turismo de Palafrugell
10 septiembre 2021 13:52
Pals brutal, el trato de la oficina de turismo muy pobre: para darte un mapa y redondearte 3 cosas ya está internet.
01 julio 2021 11:44
El pueblo es una maravilla que vale la pena visitar. En cuanto ir a la oficina de turismo.qué queréis que os diga, parece que si no eres catalán vienes de un extraño país del oriente medio.

No me ha gustado el trato. Pero no dejéis de visitar el maravilloso pueblo medieval de Pals.
07 junio 2021 0:39
Explicación detallada de lo que queríamos saber. Amabilidad y profesionalidad de quien nos atendió.
20 abril 2019 15:37
A tourist information Centre and a must see tower in Girona.not to mis it when we are around there.
05 octubre 2018 20:51
Well preserved medieval village. The tower is worth climbing to appreciate the views. Info panels around the village are also in English.
30 septiembre 2018 1:47
Accueil agréable et hôtesse serviable parlant très bien français avec des conseils bien utile pour profiter de notre séjour
12 agosto 2018 17:54
Très joli village médiéval qui vaut le coup d'œil (on en fait assez vite le tour) pour l'atmosphère et quelques jolis points de vue, mais qui malheureusement se fait grignoter par le tourisme de masse vu la quantité d'échoppes de souvenirs, vêtements et bibelots ainsi que les tarifs pratiqués par les lieux de restauration.
14 julio 2018 20:38
Éste es otro de tantos pueblos medievales k tiene cataluña, tiene comunicación con otros sitios, la pega es el tiempo k se tarda en llegar al destino.

Escribe una reseña



Calificación general: