29 enero 2024 19:08
Punt de trobada per una visita guiada entre oliveres mil·lenàries. Ubicada en un antic celler d'oli de César Martinelli. Mentre esperàvem hem estat atesos per un guia jove i ben informat que ens ha mostrat amb passió les reformes i la documentació trobada en aquest antic celler. Ha respost totes les nostres curiositats amb gran amabilitat: un bon element per promocionar el turisme d'Ulldecona.
11 diciembre 2023 10:02
Un edifici modernista inicialment dedicat a l'enmagatzenatge de les olives i al seu premsat per fer-ne oli. Ara està destinat a oficima de turisme, mantenint elements històrics del premsat de les olives. La responsable de la oficina ens ha atés d'una forma excel.lent. Moltes gràcies Carme.
21 agosto 2023 15:48
Un lugar precioso. Es la primera vez que visito Ulldecona y es un pueblo hermoso y lleno de lugares interesantes que visitar. Naturalmente, dichos lugares no los hubiera conocido si no llega a ser por la información proporcionada por la oficina de Turismo de Ulldecona y, en particular, por un chico majísimo y muy carismático que tuvo la amabilidad de recomendarme aquellos puntos de interés turístico y cultural. Muy satisfecho con ese joven y muy satisfecho con el trabajo que realizan en la oficina de turismo. Un 10 sobre 10.
06 abril 2023 6:26
Està ubicada en un edifici molt bonic i interessant. La persona que ens ha atès ha estat la Carme, ho ha fet molt bé i hem quedat molt satisfets. Gràcies
10 marzo 2023 15:52
Per Facebook ja he tingut resposta a la questió del vehicle abandonat. Sembla que el camió està en una finca privada i que s'utilitza per subministrar aigua a la pedrera. La queixa arrenca pel fort impacte visual que té però que hi farem coses pitjors es veuen en este mon. Respecte a los atractius turístics del nostre terme no queden afectats per este tema i són com sempre inmijorables.
03 marzo 2023 4:27
Està ubicat en un antic molí d'oli de principis de segle XX. Es pot visitar íntegrament i des de allà parteixen les visites guiades al castell, al centre històric i a veure les oliveres mil·lenaries de les que hi han catalogades al terme municipal la concentració més alta de tota Espanya.
02 marzo 2023 22:47
Hemos salido muy contentos de la perfecta y amplia información que nos ha facilitado Carmen, una gran profesional, asi da gusto. Muchas gracias por tu trabajo!
08 febrero 2023 2:24
We went in the office today and were warmly greeted by a lovely lady who took time to explain where to find the olive trees, giving us maps and directions. Thank you!
19 enero 2023 5:24
Muy amable la informadora turística que nos atendió y nos aconsejó realizar tanto visitas guiadas por el pueblo cómo recomendaciones para visitar el Delta del Ebro
12 enero 2023 19:06
Sòc un faldut d adopció de fa molts anys, coneixo el terme municipal com la palma de la ma, xalo de valent al recòrrer les nostres terres, però quan en una sendera, de les moltes que tenim, me trobo un camió cisterna de 12 m de llarg, en desús i completament abandonat, penso que és una deixadesa molt gran, per part d'alguna persona i que s ha de denúnciar. Si amb les fotos no hi ha prou per saber on està situat, us puc anotar les coordenades.
07 agosto 2022 7:22
Alerta, los festivos pueden cerrar. Es curioso que una oficina de turismo cierre en festivo, ¿no?
15 julio 2022 23:16
Ulldecona és un poble molt interessant i per poder-ho visitar a consciència, recomano passar per l'oficina d'informació i turisme. L'atenció ha estat molt bona. No vam poder visitar-ho tot perquè és requereix demanar cita prèvia en alguns llocs, com per exemple la visita al camp d'oliveres centenaries, les pintures rupestres, el castell.
Però si que he pogut visitar l'ermita de la Pietat i el Centre d'Interpretació (molt recomanable).
Prendre alguna cosa en unes de les terrasses, en la zona porxada, que hi ha al centre.
19 junio 2022 12:13
La persona que lleva este centro, Carmen, sabe realmente como guiar a los visitantes. Sus recomendaciones son admirables.
15 junio 2022 23:08
Excelente oficina de turismo. El edificio rehabilitado con mucho encanto. Pero sin duda lo mejor de todo es el potencial humano de sus trabajadores. Nos ha atendido Carme, impresionante. Hay que ver como trasmite todo su conocimiento y pasión. Nos ha explicado con detalle todo lo que hacer en la zona en la que hay muchísimas actividades y sitios muy chulos para visitar. Lugar de referencia si pasas cerca de la zona. No dejéis de visitarla!
05 octubre 2021 12:51
Interessant espai, per visitar amès de recollir informacio del territori, simpatia per part de la Carme atenció excepcional.
19 mayo 2021 3:20
Bonic molí d'estil modernista reconvertit en l'oficina de turisme d'Ulldecona, impressionant la.part subterrània dels trulls i cisternes d'emmagatzenatge.
02 mayo 2021 12:47
Ens va atendre la Carme i ens va donar molt bones explicacions. Quan ens tornin a obrir el pas entre comarques, tornarem a venir per continuar fent les visites que ens va recomanar.
30 septiembre 2020 11:05
Tant el patrimoni com la cultura del poble un 10.
Però si a sobre li poses una atenció personalitzada exquisita, més que espectacular.

Un castell únic, unes pintures úniques, unes oliveres més que espectaculars, i l'atenció de l'oficina de turisme de 11, molt ben organitzats, pots comprar les visites guiades per web o allí mateix, explicacions que et deixen bocabadat.

Carme i Nete uns grans treballadors i professionals de l'oficina de turisme, a tota hora están per atendre`t i ajudar-te!

No canvieu mai!
27 septiembre 2020 20:11
Ens va atendre la Carmen, una noia moolt simpàtica que ens va proporcionar tota la informació que necessitàvem i molt més!
Per nosaltres, un 10!
08 septiembre 2019 20:57
Excelente punto para conocer las visitas turísticas de Ulldecona. El edificio es bonito, interesante a la par que bien equipado y el personal sencillamente excepcional. Tanto el trato como la información recibidas fueron geniales. Así da gusto hacer turismo!
26 agosto 2019 13:10
Très bon accueil en français. Une personne qui se met en 4 pour nous aider a organiser une visite de l'oliveraie. C'est parfait.
21 agosto 2019 2:05
Excelente personal de información guía agradable y preparado disfrutamos mucho con sus explicaciones.
14 agosto 2019 1:26
Vam anar amb uns amics veure les oliveres mil•lenàries. L'atenció de la Carme a l'oficina va ser esplèndida, ens va explicar la història de l'edifici i de què anava la visita a les oliveres. En Paco ens va guiar la visita al parc de l'Arion, amb la passió del que coneix el territori i se l'estima.
Molt recomanable la visita al Museu Natural de les Oliveres Mil•lenàries de l'Arion.
12 agosto 2019 2:19
Increíble trato humano por parte de Carme, nos aconsejó que visitar y donde poder comer! Nos encantó también la visita de las pinturas rupestres de Ulldecona, la visita guiada por parte de Leo fue excelente! Muchas gracias!
18 julio 2019 5:17
Es un molino viejo reconstruido, es encantador y las personas que trabajan allí son muy atentas.
25 abril 2019 13:26
Som Imma i Loreto i volem deixar constància de la nostra experiència.
Mitjant trucada telefònica, la Carme ens va atendre molt bé.
L'Alex, el guia de les visites al castell, a les pintures rupestres i a les oliveres mil·lenàries, ens va fer disfrutar de totes tres. La visita a les pintures rupestres va ser una classe magistral. La del castell un viatge en el temps i la de les oliveres mil·lenàries una curiosa i interessant. Moltes gràcies!
03 abril 2019 23:33
Personal que no sabía exactamente a cuantos kilómetros de ulldecona está la Senia, sitio importante en el entorno, el lugar de los olivos milenarios. No importa, teníamos el GPS!
18 abril 2018 21:43
Bona atenció, i molta informació de les rutes del territori. Els guies molt amables i entesos amb la matèria.
08 marzo 2018 18:48
Centro de informacion sobre rutas.en el termino municipal.guia de pinturas rupestre y de oliberas milenarias
15 febrero 2018 2:37
Decidimos pasar el sábado en Ulldecona. Para este día compramos un pack de tres excursiones por 10 euros. Fue genial. Vimos olivos milenarios, castillo de Ulldecona y las pinturas rupestres.aquel día nos atendió Carme. Era muy atenta y agradable mujer. Necesitamos más personas así en las oficinas de turismo:)
09 octubre 2017 19:57
Lugar espectacular, antiguo molino de aceite rehabilitado, el personal es muy amable y atento, en algunas visitas guiadas enseñan parte del molino que merece la pena ver. Buena información del territorio y algunos productos para comprar un detalle o un buen aceite del terreno. Hay packs para visitas de oliveras milenarias, pinturas rupestres y castillo que merece la pena ir. Todos los guías son simpáticos y hacen visitas amenas, además los sitios merecen la pena visitarlos.
Parking gratuito.

Escribe una reseña



Calificación general: