24 diciembre 2023 4:23
Apreciamos la acogida y las apasionadas explicaciones del propietario que habla francés. Pudimos degustar 2 aceites diferentes, delicados y fragantes. Productor para recomendar y vale la pena el desvío.
04 julio 2023 21:41
Excelente aceite excelente para probar y comprar a un precio muy razonable y, además, el joven habla francés y es muy amable y feliz
27 junio 2023 12:31
Fuimos allí hace unos días y fuimos muy bien recibidos por una señora muy amable que hablaba muy bien francés y que nos explicó apasionadamente el origen de los diferentes tipos de aceitunas así como los diferentes aceites que de ellas se derivan. Probamos los diferentes productos y quedamos con 2 tipos diferentes de aceites, gracias nuevamente por su bienvenida.
Isabel y Joel
29 diciembre 2022 23:27
Oli d'oliva de la més alta qualitat! Bonissim. Va amb tots els plats i fins i tot sol amb una mica de pa, per lo gustós que es. Val la pena invertir en un producte com aquest.
Es nota la dedicació i experiència de la propietària, seguint la tradició familiar i amb un tracte molt personal amb clients que repetim cada any.
14 marzo 2022 15:36
Se trata de gente con poca palabra y seriedad. Son exigentes a la hora del suministro de producto pero el pago es otra historia, no va con ellos. Lo peor es que mienten continuamente. Cuidado con ellos.
12 febrero 2022 16:37
Una estafa! Vam organitzar un "Olive Oil Experience" per visitar el seu "Molí". El "Molí era el garatge de la casa on hi havia peces de maquinària moderna INOX desmotades i ens van posar un vídeo portàtil de 10" que anava parant explicant-nos que a les imatges no es veien bé les oliveres. La cata d'oli va ser en gots de xupito, mentre ens ensenyava els gotets amb els quals "es realitzen cates d'oli", com si allò que havíem pagat no ho fos. Una vergonya! Ah, a la arribada ens van donar 1 oliva per persona mentre ens ensenyaven una olivera que tenien al pati de casa. Res a veure amb les fotos que tenen a la web. La dona, per cert, es va mostrar molt desagradable quan ens vam queixar que allò no era un "Molí" ni una cata sèria per una "Olive Oil Experience".
01 diciembre 2021 12:19
Un producteur d'huile artisanale en vente direct dans un tout petit village.
Deux huiles possibles, une plus douce que l'autre et conditionnée en bidon métal, 1l, 2.5l et 5l et flacon de 0,75l, et une plus piquante, conditionnée en récipient plastique, 3l et 5l.
Des tarifs raisonnables pour une petite production.
Allez constater par vous-même j'attends les commentaires
22 noviembre 2021 1:11
El millor oli català que he provat en molt de temps (he comprat el Serraferran). Soc vegà i provo molts olis verge extra perquè realment marquen la diferència en plats de verdura crua. L'he comprat per la web i m'han atès molt bé. En 6 dies el tenia a casa. Repetiré segur!
22 julio 2021 4:37
Très bonne accueil produit de très bonne qualité et la personne parle le français si vous êtes dans cette région un petit détour s'imposer ça en vaut largement la peine
14 septiembre 2020 11:02
Petit producteur facile à trouver
On nous a bien accueilli et bien servit
On a pu goûter l' huile avant de se décider je recommande et je reviendrai
12 noviembre 2019 10:25
Només coneg aquet oli de una compra feta a la fira del oli de Ventalló i era de la collita anterior.
17 junio 2019 14:57
Venden aceite de oliva de primerisima calidad aunque los precios son acordes con la misma. Dos tipos de aceite, uno con oliva autóctona y otro con una variedad de Jaén, la pecual. Los dos están muy ricos.

Escribe una reseña



Calificación general: