04 febrero 2023 11:35
Me atendieron a pesar de que esta semana las consultas no son presenciales. Susana me trato muy gentilmente.
17 mayo 2022 11:23
Thank you very much for the respectful treatment, for the help and support you have given me. A place where we can feel the rights we have as human beings?
07 octubre 2020 11:55
No sé como actúan en el ámbito de empresas/entidades privadas. Pero si te quejas con un servicio municipal/estatal te van a decir que no ven nada malo en su actuación/no pueden hacer nada.
22 julio 2019 21:43
Todos discriminan, si no lo quieres por negro eres racista, si no lo quieres por feo es normal. Elegir a la persona que te gusta es un derecho, nadie te debe obligar a aceptar al que no te gusta
26 enero 2019 7:09
Molt contenta de l'atenció rebuda i de les gestions que l'OND ha fet sobre la denúncia que vaig fer quan un cambrer em va insultar per adreçar-me-li en català. La seva mediació ha estat clau per la resolució favorable del conflicte. Finalment, felicitar a la Montse per saber escoltar i per la seva cordialitat.
21 enero 2019 21:47
No tinc més experiencia més que passar moltes vegades davant la porta, i veure el rètol i el material textual en paper que hi ha a un expositor a l' entrada. Mai me han enviat a treballar allí, com a contractada directa ni res. Se diu Oficina per la no Discriminació, però ya se ve a las claras, que no es discriminació com la evidentísima discriminació en salut, en drets, en concertació amb veïns, amb empreses de serveis.de la gent gran; moltísims problemes que tenen les persones amb discapacitat - per això és el Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, el Consell. -, sinó només per a la cosa de l`ambit de l' esquerra política: "el col·lectiu LGTBI" - no per motius medicoquirurgics, sinó dels que son així-, el feminisme, i "l' antirrumors" (que no son rumors, sino coses que se veuen caminant, als barris.). En jerga això se diu "Un chiringuito".
01 diciembre 2018 18:09
Francesc Salado Vallejo, he visitat aquest centre i he conegut la gent que hi treballa i sé molt bé del que parlo: que si ets home i has patit discriminació pel fet de ser-ho aquest no és el teu lloc, perquè no només no t'ajuden en res sinó que a més es riuen a la teva cara. Així que no intentis desqualificar una opinió que no t'agrada perquè t'és incòmoda amb mentides com ara que no he visitat aquest servei perquè sí que l'he visitat i per això dic el que dic. Els homes també patim discriminació per raó de sexe i ho diré tants cops com calgui per molt que als femellistes com tu us cogui i us rebenti.

Escribe una reseña



Calificación general: