27 septiembre 2023 21:28
Excelente academia con profesores nativos. La profesionalidad de Tom es superlativa. He preparado el primer certificado b2 de Cambridge con ellos y ha sido una experiencia increíble. Gracias a Ana, Tom y al equipo inglés de puertas abiertas.
24 septiembre 2023 5:14
Molt contenta amb la decisió que vaig prendre de preparar-me pels exàmens de Cambridge a Open Door English amb els professionals que hi treballen.
Són dinàmics i s’adapten a les necessitats del grup, creen un ambient agradable per afavorir les interaccions naturals i demostren gran coneixement de la llengua.
Molt recomanable a tothom que vulgui preparar els seus exàmens i ampliar el seu nivell d’anglès. Gràcies!
07 julio 2023 18:19
Experiència molt recomanable per persones amb ganes d’aprendre l’anglès. El professorat està molt qualificat i sempre s’adapten a les teves necessitats, es a dir, si realment et costa un aspecte de la llengua, ells faran tot el possible per ajudar-te
20 junio 2023 19:41
Em dic Arnau i és la primera vegada que faig anglès en una acadèmia. Aquest any he estat amb la Katja Lieske, una professora magnífica, però tota la resta del equip també m'ha agradat. Sincerament, recomano Open Door English!
11 junio 2023 4:26
Open Door es una bona escola d'angles per aprendre i formar-se per el futur dels mes petits i adults. Go Open Door!
23 marzo 2023 7:27
Estem molt contents amb l'escola. Grups reduïts i molt bona entesa amb la mestra, es preocupa per l'aprenentatge de cada alumna.
23 febrero 2023 3:27
A Open Door no busquen impressionar ningú. Es tracta, senzillament, d'un grup de professionals en majúscula, que treballen de manera propera i familiar. L'ensenyament de l'idioma es fa partint d'una base pedagògica sòlida i nosaltres com a família ens hi hem sentit acompanyats des del primer dia. El nostre fill de 10 anys hi va encantat. Ho recomanem al 100%!

Escribe una reseña



Calificación general: