08 junio 2023 4:47
Porto més de tres anys entrenant amb l'Oriol. En el meu cas, amb diverses patologies i després d'haver sentit que no podia fer gaire esport, amb ell hem aconseguit el que mai hauria imaginat, i el que ens queda! És un gran professional i persona, que té en compte als teus ritmes i objectius, sempre adaptant els exercicis a les teves necessitats.

El local està molt ben preparat i el fet que només estiguis amb l'entrenador, o com a molt una altra persona entrenant amb el Roger, fa que l'entrenament sigui molt tranquil i personalitzat.
26 marzo 2023 15:53
Porto entrenant amb l’equip d’Opteam desde que van obrir. Equip super professional i molt atents.

Recomano molt venir a entrenar amb ells si vols complir els teus objectius
03 abril 2022 2:58
El teu gimnàs privat. Entrenador professional i eficaç. El millor “anti-aging” que conec. 100% recomanable. Acabaràs engantxat.
23 marzo 2022 20:02
Vaig començar a anar a OPTEAM fa més de 3 mesos per uns dolors a la zona del turmell que apareixien de tan en tan i que m’impedien fer tot tipus d'exercici que requerís un impacte en aquesta zona. Des de llavors, gràcies al Kevin (el fisioterapeuta) i als exercicis que m'ha anat recomenant no he tornat a tenir dolor a la zona i he pogut augmentar la carrèga d'exercici. Tot amb un tracte i un seguiment molt proper i professional. Ho recomano al 100%!
20 marzo 2022 12:05
Muy contento con los entrenamientos con Roger. Mis problemas de espalda han desaparecido y me siento mucho más en forma.

Escribe una reseña



Calificación general: