24 abril 2023 20:08
Com sempre em van atendre molt bé, la revisió dels ulls en profunditat i sense presses. Tenint en compte que volia fer un canvi d´ulleres (atrevir-me a sortir dels clàssics), van tenir paciència i vaig sortir amb unes ulleres modernes fetes a Catalunya. Amb el temps que ha passat (2 mesos) puc dir que n´estic molt contenta. Tant de l´aspecte de de revisions com en l´atenció al públic en la venda d´ulleres.
20 marzo 2023 1:56
Treballo en un centre mèdic proper. Hi he derivat diversos pacients. Tots han quedat encantats tant amb l'atenció i professionalitat. És una òptica que compta amb molt bons aparells, en constant formació i adaptació a les novetats. Les optometristes un 10!
17 marzo 2023 11:31
Són els nostres "òptics de capçalera" des de sempre. Instal·lacions, renovant contínuament i el servei un 10: professional i molt proper. Molt bon relleu generacional!
12 marzo 2023 0:30
Un tracte molt professional, vaig anar a fer-me una revisió dels ulls i m'ho van mirar tot, la noia que em va atendre, la Cristina, va ser molt amable i em va explicar-ho tot molt bé.
Vaig sortir molt satisfet, la propera vegada que em toqui revisió, segur que torno aquí.
18 enero 2022 13:54
Me gustaría dar una opinión positiva, pero es que ni siquiera me quiso atender, le comente al chico que tenia problemas de visión que trabajo todos los días y que veía borroso y me contesto que no hay citas previas.
Tuve que ir el domingo a 1 hora en coche para que me miraran la vista y cambiar lentillas.
24 diciembre 2020 0:01
La millor òptica de la província, sense dubte. Producte de qualitat i tracte molt familiar. La prova que et fan amb cada visita (li diuen OCT) és perfecta per prevenir possibles malalties de la retina. Molt recomanable!
13 noviembre 2020 21:03
En tiempos de covid19 mejor elegir un negocio local para hacer las compras de necesidad y la óptica Elisabet es una elección excelente. Impecable protocolo de limpieza y desinfección, tanto de los espacios como de los productos (geles hidroalcohólicos, aparatos desinfectantes, limpian las mesas y sillas después de su uso.) y visitas sólo con cita previa. Productos de calidad y trato excelente y profesional. La recomiendo a todo el mundo
20 diciembre 2019 14:25
Excel·lent servei i millor producte. Molt professionals. La millor revisió visual que m'han fet mai i et donen un informe molt complert. La recomano a tothom
23 noviembre 2019 2:35
Una de les millors Optiques de Catalunya unes professionals molt preparades i un equipament 10.la consulta optometrica excepcional.
11 septiembre 2019 15:11
Excel·lent servei i millor producte. Molt professionals. La millor revisió visual que m'han fet mai i et donen un informe molt complert. La recomano a tothom
20 noviembre 2018 15:36
Cobren 3 euros per ajustar unes ulleres a una nena de 9 anys. La meva filla porta ulleres des dels dos anys i mai m'havia passat una cosa aixi.i evidentement no sempre ajusto ulleres a la mateixa òptica on les compro.

Escribe una reseña



Calificación general: