19 abril 2024 19:01
Atención excelente. La experiencia ha sido satisfactoria y recomendaría visitar.
Gracias al personal.
09 febrero 2024 3:19
He anat a una xerrada sobre la visió dels nadons, m'ha semblat molt interessant i molt complerta, amb informació que em serà molt útil per al meu bebe de 4 mesos. Súper recomenable!
23 enero 2024 16:43
Daria menos 2 estrellas, deplorable actitud hacia el cliente, el tema garantias es un gato, dan miles vueltas para salir de responsabilidad, hay que pagar el 50% y luego hay que agradecerles el favor que os hacen, siempre el cliente dice mentiras, la calidad de algunos productos dejan mucho que desear, una montura con algo más de 6 meses de compra con escaso uso y se rompe de la nada y la culpa es del cliente no aceptan que son productos plasticos debiles, ragular calidad, pero a precios altos, no volveremos a adquirir productos o servicios alli, han perdido 4 clientes gracias al servicio post-venta
21 octubre 2023 10:32
Nos atendió Alba, una muy buena profesional, atenta y encantadora.
Una óptica para recomendar
23 agosto 2023 15:21
Trato muy atento y profesional. Resolvieron mi problema de una forma muy satisfactoria. Volveré seguro!
28 junio 2023 16:42
Muy buena experiencia, te atienden personalmente de forma muy amable y profesional. Me han encantado todas la gafas que tienen!
26 junio 2023 15:07
Trato excelente, enorme variedad de gafas a elegir. Me compré dos gafas de visión, de muy buena calidad. Recomiendo100%
09 octubre 2022 1:05
Molt bé, tenen molta experiència i antiguitat en en mon de l'òptica. Els materials i els resultats son bons. El personal atén i professional.
30 septiembre 2022 6:14
Trato personalizado y mucha variedad de gafas para todos los gustos a buen precio. Mireia muy profesional. 100% recomendable
13 enero 2022 19:20
Vaig comprar-me unes ulleres amb muntura de titani. Cada dos mesos em saltava el caragol i em queia el vidre. Una vegada fins i tot es va esberlar en caure. Cada cop que em passava això anava a la botiga i em posaven el cargol sense cap cost. Igualment sense cost em van donar un vidre nou. Quan ja portava un temps fent visites periòdiques a l'optica em van encolar el caragol per a que no saltés més, i llavors es va trencar la muntura. Havia vençut la garantia, i si volia unes ulleres havia de comprar-les de nou.
Vaig canviar d'òptica.

PD: gràcies per l'oferiment d'analitzar el meu cas, però en el seu moment vaig demanar opcions per procedir i se'm va oferir una muntura nova assumint jo el cost d'aquesta, sense cap tipus d'indemnització ni descompte. Ara ja tinc unes ulleres noves i cap interés en analitzar el cas. Simplement volia explicar la meva experiència.
06 diciembre 2019 13:15
Poso tres estrelles xq sempre m han ates be pero avui tenia un problema amb unes ulleres amb montura al aire i el pont m han dit que estava trencat, (li faltava un tornillo) he dit que hem feien molta falta xq nomes tinc visió en un ull he dit poseu encara que sigui pegat en pegamento xq tinc que cambiarmeles, m han dit que no

Escribe una reseña



Calificación general: