04 marzo 2023 0:10
Bon dia,
Aquest matí he passat per l’òptica amb unes ulleres per les quals un cotxe va passar per sobre. La noia que hi havia a la botiga m’ha atès amb molta amabilitat i en pocs minuts m’ha deixat les ulleres muntades. Per mí, ha estat com un miracle, i més encara per la meva germana que n’és la propietària i no s’ho esperava.
Si necessiteu unes ulleres i/o assessorament de qualsevol tipus, apropeu-vos a Òptiques Saldon. De ben segur rebreu bon tracte amb seriositat i franquesa.
26 febrero 2023 12:24
Profesional atento y eficiente que resuelve un arreglo en un tiempo récord y además no aceptan cobrarlo. Esto no ocurre muchas veces en la vida…
01 febrero 2023 8:09
Excelente servicio de parte de Adrián quien me arreglo unas gafas de sol que tenían una pata rota. ¡Recomiendo altamente esta óptica!
04 diciembre 2022 17:06
Servei impecable i resoluciò inmediata de les consultes.
Personal de confiança i molt resolutiu.
Molt recomenable
19 noviembre 2022 23:41
Personal muy profesional y atento, se preocupan por tus necesidades y te asesoran sobre lo que mejor se ajusta a tu persona. Muy contenta de estar en sus manos!
26 octubre 2022 14:41
Acumulación de errores que les molesta corregir.
Primero un cristal defectuoso -que vale, es error de fabricación- pero después de cambiarlo la gafa me marea. Después de varias visitas no me dan solución, que hable con mi oftalmólogo y al final era que el centrado estaba muy bajo; con la receta del oftalmólogo y marcado el punto de centrado en la gafa se rinden a la evidencia y me los cambian y dos meses después ya las puedo llevar, sin poder decir que el ajuste sea perfecto. Al final me he hecho otras gafas en una óptica de Barcelona con la misma graduación y oh sorpresa, perfecto a la primera, igual que la docena de gafas que he tenido hasta la fecha.
02 septiembre 2022 14:34
Molt satisfet amb la compra i el tracte rebut.
Em van recomenar aquesta òptica de Sant Cugat fa uns anys, i la van encertar.
L'altra día vaig tornar a comprar-me unes ulleres i novament vaig rebre un molt bon asssessorament i tracte per part del Pere, que a més va tenir una paciència infinita. Un gran professional.
Tornaré segur.
08 mayo 2022 8:28
Vaig venir a viure a Sant Cugat, l'any 1986 (jo tenía 14 anys) i vaig tenir la gran fortuna de trobar que l'Òptica més propera a casa meva va ser Òptica Sàldon, ja liderada pel Pere. Des d'aleshores soc client molt satisfet d'ells i no vull canviar d'Òptica. Sempre m'han ofert i 36 anys després continúen oferint-me, la millor qualitat, atenció, profesionalitat, la millor i més actualitzada tecnología, molta varietat de productes i el més important, satisfacció com a client i com a persona. Quan la meva família (especialment la meva dona i els meus fills) han necessitat una Òptica, els hi he recomenat Saldon i els ha passat el mateix, s'han quedat i no volen canviar d'Òptica. Molts amics nostres van canviant d'Òptica i no acaben de trobar la "seva", nosaltres podem dir que sí em trobat la "nostra Òptica Saldon". En breu compliré 50 anys i he necessitat ulleres progressives. Novament m'han rebut la perfecta atenció, qualitat, tracte, tecnología, servei, consell, informació, orientació, experiència i profesionalitat del Pere i la Daniela i, com sempre, he sortit de la "meva" Òptica ja adaptant-me a la nova visió (els que porteu progressives sabeu que és un canvi important, difícil i vital en la manera de veure el Món) molt satisfet i amb segurerat i confiança. Moltes gràcies amics d'Òptica Saldon per ajudar-me a veure el Món lo millor que es pot veure.
26 marzo 2022 7:27
Fantástica óptica! Muy buenos profesionales, con trato excelente y mucha variedad de monturas y lentes. Sin duda, muy recomendable!
28 abril 2021 11:41
Fa uns mesos vaig anar per un problema o "defecte" dels vidres de les meves ulleres progresives. Em va atendre algu que era Nou a la botiga I em va dir que pasaven uns mesos desde que es va extingir la garantía I així dons només podien intentar enviarles pero em va asegurar que no servirie de res. Sempre havia Anat aquesta óptica, Jo I la meva familia. No em va agradar que després de tans anys em tractesim així.
Afortunadament Ópticas a sant Cugat Hi han per un tubo.
16 febrero 2021 17:39
Una óptica para mí fenomenal, atienden muy amablemente todos los chicos y chicas que trabajan ahí, y son muy profesionales, cristales, gafas y monturas siempre de mucha calidad. Muy contento con óptica Saldon.
22 enero 2021 14:19
Sin duda el mejor establecimiento de todo Sant Cugat, por su atención, limpieza y profesionalidad, un placer poder contar con una óptica de esta calidad, felicidades.
16 enero 2021 2:34
Trato muy amable, profesional y educado.
Tenia un presupuesto para lentes progresivas, una vez entregadas no pude adaptarme a las mismas. Me propusieron una alternativa idónea dentro de la garantía prestada y hasta el momento todo perfecto.
Recomendable 100%.
12 enero 2021 7:11
Essent victima de la Llei de Murphy i amb un parells d'ulleres de vista cansada, ambdues sense cargols a les patilles i per tan inservibles, vaig entrar a l'Òptica Saldon i, exactament, en 2 minuts era fora amb totes les meves lents arreglades. Super professionals! Gràcies.
15 diciembre 2020 22:18
Hi he anat per arreglar unes ulleres.tracte excel.lent, amabilitat i professionalitat.sens dubte hi tornaré. Ho recomano totalment.i VISCA EL COMERÇ DE PROXIMITAT!
13 agosto 2020 2:58
Ha entrado un chico nuevo joven que te toma de tonto, le pedi que me cambie un lote de lentillas defectuosas, entro dentro y me trajo las mismas comprobado con el numero de lote pensando que yo no me iba a enterar. Cosa que después de probar dos pares de lentillas de la misma caja le dije que veia borroso y me dice que es culpa del polen.excusas baratas para un servicio que no le costaba nada hacer y se solucionó dandome unas lentillas nuevas.no vuelvo mas.
18 julio 2020 19:28
Recomendada 100%! Señor Propietario, me dirijo a usted porque antes de la cuarentena, pedí unas lentillas, con esto me acerca a mirar si estaba abierto y me pusieron el email en la puerta, al mismo al que he escrito varías veces, pero no obtengo respuesta, sin saber que hacer y urgiendo mi situación ya que no tengo las lentillas y tampoco lentes, quisiera que me responda y poder obtener una respuesta! Gracias de Antemano!
30 abril 2020 19:21
I had a wonderful experience here. The eye examination was thorough and given complimentary whether or not I purchased glasses. When I made my purchase the staff made sure I got the best deal. I highly recommend this store.
21 febrero 2020 20:51
Compre un pack de lentillas mensuales por 3 meses, la primera que me pongo era defectuosa y el chico me dice que la tire y coja otra que me pide una nueva. Cuando me dan la nueva al llevarla suelta en el bolso la perdí (culpa mia) me hizo otra y al mes siguiente tuve la mala suerte de perder otra, con lo que me quedaba otra vez "coja", cuando fui a pedirla, me dice que he agotado el máximo de lentilla que puedo pedir de prueba al año (perdona?) la primera que pedí fue porque el me dijo que la tirara.quizás si no hubiese venido una defectuosa no habría llevado una suelta y no la habría perdido. El caso es que bajo mi responsabilidad entiendo que he pedido una lentilla de más.pero eso de que he agotado el máximo? En fin, las próximas las haré en otro sitio.

Referente a la respuesta:
1- ya había comprado el pack de lentillas
2- pedí una lentilla, no un par
3- pedí que me la cobraran
4-repito, la primera lentilla me la hicieron tirar ellos.
03 septiembre 2018 8:03
Professionalitat, i bon servei a mes uns preus molt ajustats. Us recomano aquet establiment Sant Cugatencs.

Escribe una reseña



Calificación general: