23 septiembre 2023 11:54
Son unos racistas maleducados! Mi hermana fue a pedir información y cómo es extranjera, le respondieron groseramente, la trataron de cortita sin saber si tenía estudios y al final le dijeron que al pedir tanto ella no tendría ni los papeles ni el dinero! Gracias por nada
14 julio 2023 6:17
Mal. El curso de ATV en sí estaba bien, pero no tuve clases ni explicación de por qué fallaba en los exámenes. A todo esto, acabé el curso hace meses y todavía no he recibido el diploma. Siempre me dicen "dos semanas y lo tienes", aparte que ignoran todos mis correos electrónicos.
Si quereis estudiar un curso de auxiliar técnico veterinario, aquí NO es vuestro sitio.
13 febrero 2023 9:37
Acadèmia d'oposicions amb molts anys a les seves espatlles que preparen molt bé als seus alumnes de cares a tot tipus de proves. Atenció personalitzada i de qualitat, qualsevol dubte que tinguis te'l resolen ràpidament!
12 septiembre 2022 23:37
Bona orientació i preparació per totes les proves d'oposició. Material actualitzat, amplia varietat per practicar, simulacres de totes les proves. Acompanyament i xerrades de professionals. Tracte molt proper i de confiança. Molt recomanable.
27 agosto 2022 18:00
Os recomiendo al 100% la Orbita gironina tienen muchas facilidades, y tienen a unos profecinales con mucha empatia.
29 junio 2022 3:00
Començant per recepció, l'entrevista, fins a les preparadores et fan sentir com a casa.
He estat molt motivada i han tret el millor de mí fins que he arríbat a assolir els meus objectius amb molt bona nota. Sense elles no ho hauria fet tant bé.
Moltes gràcies per tot. Ens seguim veient.
26 junio 2022 1:38
És genial. Una acadèmia on tenen un tracte increïble i ple de professionals.
100% recomanat.
17 enero 2022 16:53
Una vergonya! No recomano a ningú! Em vaig apuntar i per problemes de la salut que em van sortir no em vaig poder presentar a les oposicions era incompatible. Vaig escriure explicant la situació on vaig presentar informe del metge a veure si seria possible recuperar part del pagament i sempre m'heu donat la mateixa resposta. Estem estudiant el cas. No sou professionals! A part de que les classes deixava molt a desitjar! El professor passava l'estona llegint el manual. Jo i molts opositors, no hem pagat 1,800€ per això. El servei que doneu deixar molt a desitjar.
19 diciembre 2021 7:13
És una vergonya que hagis de reclamar informació durant setmanes, que qui t’aten son comercials que envien Àudios llargs venent fum i si veuen que no els surt la classe que t’interessa et van donant llargues i et collen perquè canviïs a un horari sabent que no et va bé. Dos mesos de temps perdut que podia haver estat ja estudiant les oposicions a un altre lloc. Molta fama però molt poc professionals, potser abans eren els millors però com he llegit a alguna altra ressenya, trien, i suposo que ho fan exclusivament pel seu benefici econòmic i no pas perquè volen que els seus “estudiants” tinguin la millor professora tal i com diuen.
24 julio 2021 2:36
Una gran academia amb els millors professionals.
T’ajudaran a assolir els teus objectius.
Jo els tornaría a escollir si mai vull assolir una altre repte professional.
Encantada amb tots!
23 junio 2021 8:51
No aconsello gens aquesta acadèmia, per estendre la má per a cobrar el curs si que ho fa de be en josep. Que si estarás assesorat sempre, que si les práctiques assegurades bla bla bla.lo mes important que no et diuen es, per exemple els exàmens que es fan a Blanes com a auxiliar infermeria, s'han de pagar a part, osigui, tu ara mateix pagues per res, les classes online son llegir seguidament amb els professor, a sobre els emails que t'envïen amb la grabació de la clase, es fins les 12, i no ho difonguis he. Que et fan firmar un contracte de confidencialitat. Sobre aquest curs estem molt decepcionats, ens veiem desamparats i estafats en tota regla! Órbita sapigueu que hi ha gent que ha demanat crèdit al banc perr venir amb vosaltres, i que ens sentim estafats! I oe drem les mesuras que calguin.
12 marzo 2020 14:12
Hola sóc la Desiree, alumna de Órbitra Gironina, aspirant a Mosso d’Esquadra.
La meva experiencia en Órbitra ha sigut molt gratificant.
Les professores están molt ben preparades, tant en els psicotecnics, temari, preparació psicológica de l’entrevista i més ámbits. Son gent molt pacient i predisposada davant de l’alumnat. Ademés de facilitar examens tipus test i temari, et donen la opció d’algunes clases a la setmana amb un profesional per facilitarte i poder assolir millor la part teorica.
La part física está inclosa dins la quota de les oposicions, que et facilita els entrenaments en el GEIEG amb dos entrenadors també molt simpatics i profesionals que et guíen i et motiven en tot moment, per poder millorar i treure els millors resultats.

Durant aquests 2 anys només puc dir que m’he sentit molt realitzada i recolzada per part de tot l’equip, a nivell d’estudi i personal, no tinc paraules per agreir al centre tot el meu recuregut fins arribar al meu objectiu de ser Mosso i per fi entrar aquest any a l’Escola Oficial de Seguretat de Catalunya.
Gracies per tot!
23 abril 2019 4:38
Molta experiència en els cursos que venen, en oposicions. No és econòmica però estan molt preparats i et preparen be.

Escribe una reseña



Calificación general: