27 septiembre 2022 8:07
Molt recomanable. Són un 10 en osteopatia pediàtrica. L’Eva és una gran professional i ha ajudat molt al meu fill, que tenia problemes causats pel part, i a mi mateixa. El tracte és exel·lent tant a nivell professional com personal. És un plaer trobar professionals així!
06 septiembre 2022 16:14
Vaig portar el meu fill amb 1'5 mesos per osteopatia pediàtrica amb el Cèsar i n'estic contenta. Ha tractat el nen amb delicadesa i tendresa i li ha solucionat el problema. Bon profesional i honest.
08 abril 2022 4:45
Molt contents amb l'osteopatia per a nadons.
Hi he anat amb els meus 2 fills i sempre han sapigut trobar el problema. Molt professionals i propers. L'Eva es molt dolça amb els nadons i sap com guanyar-se'ls per poder realitzar les sessions.
Molt recomanable.
16 noviembre 2021 10:07
Molta profesionalitat i bon tracte! M'ha tractat l'Alex i gràcies a ell m'he tret les dolències que tenia al anar en bicicleta.
04 enero 2021 13:35
Excelente centro de Osteopatía, mención especial para Alex, excelente profesional: diagnóstico y resolvió mi lesión eficazmente. Muy recomendable.
25 diciembre 2020 2:45
Hoy he visitado por primera vez este centro. Tengo que decir que la experiencia ha sido totalmente positiva. Desde la primera impresión al entrar por la puerta, hasta la hora de salir después de mi visita. A mi personalmente me ha atendido Alex y CHAPOOOO, he quedado encantada, tanto con su trato como con el resultado. En solo una visita me he notado cambios de mejoría, no del todo, pero tengo que decir que mi lesión ha sido grave, aunque se que tardaré poco en recuperarme gracias a ellos. Lo primero ha sido hacerme una ecografia para ver cual era mi lesión y después atacar la lesión. Por suerte estaba en este día el médico Xavi, también me visitó él y RECHAPO.
En resumen, VOLVERÉ. Es un centro y equipo al cual merece la pena dar una oportunidad si buscas soluciones.
Gracias Alex. Ha sido un placer ponerme en tus manos.
24 diciembre 2020 15:50
Molt profesional, gracies al jordi estic molt millor, molt bon profesional i molt amables, ho recomanu al 100%
30 noviembre 2019 12:54
Em va tractar el Jordi i està molt preparat, curriculum formatiu molt extens. No toca res sense fer proves i executar a la perfecció. Em va resoldre molt depressa i em donava confiança. El recomano molt.

Escribe una reseña



Calificación general: