20 junio 2023 2:13
Teniem la necessitat d'aconseguir llibres o contes per als nostres fills, per seguir fomentant la lectura des de casa, i molt amablement ens van deixar triar i endú tots aquells que vam voler. És genial reciclar i poder donar una segona vida a les coses!
Gràcies, Ovelles negres, per la bona feina que feu!
19 mayo 2023 13:07
Es un sitio donde se recogen ropa, libros, juguetes, para ayudar a familias. Tambièn se puede comprar de segunda mano cosas, es una organización benéfica.
20 abril 2023 9:04
Un lloc a on es fan efectivas el bon tracte amb les persones ajudes sense demanar res a canvi.
22 junio 2022 2:43
Almacen de la asociacion solidaria que llevan voluntarios. Ayudan a familias sin recursos y reutilizan objetos.
24 diciembre 2021 8:08
Molt bona, varem donar roba, cadires i més coses d'un pis que deixàvem, s'ho van emportar tot i vam deixar el pis net.
01 diciembre 2021 22:24
Un lugar solidario donde consigues artículos de segunda manos muy necesarios para la vida diaria, ahorrando dinero y además realizan una excelente labor con los más necesitados donaciónes de ropa artículos para el hogar y ahora en navidad juguetes para los pequeños
01 julio 2021 7:52
Es una Associació molt necessària a Lleida. La seva tasca es molt important i l'unic objectiu es ajudar a totes les persones que per qualsevol motiu de la vida es troben desemparats. Quant Serveis Socials els dona l'esquena Ovejas Negras sempre et donen un cop de mà. Tindrien que recolzar molt mes des de l'Ajuntament de Lleida, ha Associacions com Ovejas Negras Solidarias sense ells i la excelent tasca de la Presidenta la Laura, moltes families no podrien sobreviure.

Escribe una reseña



Calificación general: