18 marzo 2023 10:14
Vaig ser promocionat a la feina cap a un càrrec de major responsabilitat. Va ser en aquest punt que vaig contactar amb el Pablo amb l'objectiu de potenciar les meves habilitats i el meu lideratge per fer front a aquest repte laboral d'una manera més òptima i satisfactòria. Les sessions amb el Pablo han estat de gran ajuda: hem treballat i potenciat els punts/aspectes on tenia més mancances, i com a conseqüència, el meu nivell de confiança, satisfacció i benestar laboral han millorat considerablement. Moltes gràcies, Pablo.
23 enero 2023 13:15
El Pablo escolta i transmet. El fet de que les sessions es realitzin al Parc de la Mitjana de Lleida ajuda a que el diàleg flueixi. Recomano el servei a tots aquells i aquelles que no estigueu passant per un bon moment (nivell relacional, personal, laboral.) o si esteu en aquell punt de la vida que esteu plens de dubtes sobre temes importants i no sou capaços de prendre decisions importants. Ell no decideix per tu però et dona les eines perquè ho vegis tot més clar. El Pablo és planer, proper i se't guanya des del primer dia. 100% recomanable.
07 noviembre 2022 18:07
En Pablo és una persona propera, afable, directa, i es nota que l’apassiona la seva feina. Vaig contactar amb ell en una situació d’estancament i la meva experiència amb ell ha estat molt positiva. El recomano a tothom que vulgui aprendre i millorar i en el creixement personal i lideratge, tant a nivell laboral o personal.

Escribe una reseña



Calificación general: