23 abril 2023 6:15
El castillo está bien rehabilitado en parte;algunas estancias no están acabadas, pero lo que es extraordinario es el guía, no solo por sus explicaciones, sino también por lo didácticas y divertidas que fueron
03 enero 2023 0:57
Pueblo pequeño pero muy bonito cerca de Berga su casco antiguo es preciosos desde allí hay muchas rutas de gorgs por la zona
28 octubre 2022 17:19
Una visita molt interessant, tant pel Palau en si com per la història que l'envolta. En Gerard ha estat un guia magnífic. Gràcies!
17 octubre 2022 10:35
Les histories medievals m'encanten. A més el guia Gerard
Una maravella explicant i una simpatia fen comentaris.
02 octubre 2022 1:16
Des d'aquest espai vam anar seguint alguns dels carrers més característics del poble amb una visita guiada fantàstica. En primer lloc, vam seguir la visita dins del Palau dels Pinós on les magnífiques explicacions del nostre guia, el Gerard, s'acompanyaven també d'escenificacions històriques mitjançant figures i plafons informatius que van posar context a la història de la nissaga dels Pinós i de la seva relació amb la llegenda del Rescat de les Cent Donzelles amb què també entra en relació Bagà amb la ciutat tarragonina Vila-seca. Quan vam acabar la visita al palau vam continuar pels carrers de Bagà on el Gerard ens va explicar anècdotes i històries relacionades amb els carrers de la població berguedana.
02 mayo 2022 11:22
Visitar-lo ha significat reviure un temps històric en un entorn magnífic. Cal remarcar la molt bona explicació, de forma i fons, feta per la guia Ada.
17 febrero 2022 10:34
Interessant.

El guia que ens va atendre va ser simpàtic i explica la història de manera divertida i amb un xic d'intervenció dels visitants. Ignoro si desenvolupa totes les visites o, si n'hi ha més, la resta de guies tenen el mateix guió.

Pel que fa al cas, vàrem fer la visita que inclou la història de la fundació del poble de Bagà, així com la història dels càtars (aproximadament una hora de durada).

Després de la introducció per part del guia, les escenes es traspassen a l'espai de museïtzació on més enllà de les matisacions del guia, les explicacions es fan mitjançant vídeos: alguns parlats per personatges representats, un altre és un documental. Personalment, prefereixo el caliu i proximitat de l'explicació del guia. No obstant, està bé. Dir també que són cinc sales a la primera planta. Crec que ha de ser molt interessant el veure l'interior del palau però ja crec que forma part d'una altra visita.
22 diciembre 2021 19:26
Muy turístico y poder ver como eran las ciudades de la epoca, realmente te transportas unos siglos atrás. No os lo perdáis.
20 diciembre 2021 10:18
Quiet clean town with very friendly people. Rush hour traffic was 3 cars. A great place get away from the craziness of the city and very close to the ski resorts without the high prices.

Escribe una reseña



Calificación general: