08 enero 2024 6:23
ATENCIÓ: Can Palé ha reportat aquesta review per intentar eliminar-la, però la he tornat a publicar editada.

Si vols imprimir algo que no puguis imprimir amb una impressora de casa, t'obliguen a fer-ho per encàrrec i tarden moltíssim. Precisament si vas a la botiga es pk no ho pots fer a casa.

No et deixen simplement imprimir el document al moment a altres màquines que no siguin les de fotocòpies. Literalment que tinc el PDF totalment preparat, que només l'han de imprimir, a una maquina específica, i em diuen que no ho poden fer si no es per encàrrec.

Segons el meu criteri donen un mal servei, perquè el meu objectiu és imprimir un document que no puc imprimir a casa lo avans possible.
Quan hi vaig anar, em van dir que tardarien 1 setmana pk hi havia 20 encàrrecs avans que el meu, encara que els hi expliques que simplement volia imprimir, res més, i en 2 minuts ja estaria.
Això m'ha succeït tots els cops que he anat, sempre diuen que tenen molt la feina. No hagués posat una aquesta review, per 1 cop només.

I una altre cosa: en altres ocasions que he anat no m'han aconsellat bé per a què el projecte tingués un bon acabat. Concretament, semblava que no coneixien bé els papers que tenen ni les tècniques per maquetar. Sempre que he anat, nomes hi havia 1 persona que en sabia i era aquest la que m'aconsellava, pero sense parar de fer altres tasques i no parant-me la atenció que desitjaria.

Vull informar als propers clients que sàpiguen que si venen aqui, hauran de esperar una setmana (o més), quan a altres impremtes t'ho poden fer al moment i amb millor aconsellament. Hi ha altres llocs que fan aquest tipus de coses al moment o mateix dia.

Consell pel negoci:
Intenteu millorar l'assessorament als clients i busqueu la forma de ser més ràpids. I si creieu que el que dic es fals, doncs seguiu treballant igual, i ja us posaran reviews bones. Gràcies
20 octubre 2023 10:15
Nefast!
Dissabte migdia, 3 persones “treballant”, 4 persones esperant ser ateses.
20 minuts d’espera i haver de marxar sense fer res. Desastrós
30 agosto 2023 21:32
La chica de arriba Nerea un servicio excelente, hice un encargo y ha quedado genial, muy contento con ella volveré seguro
18 agosto 2023 12:05
Trato excelente sobretodo de la chica de arriba, Nerea, súper atenta y súper maja, les haría falta un aire acondicionado por que las chicas están deshidratadas, pero el trato de la chica excelente
12 agosto 2023 1:14
Tenia que hacer unas copias muy precisas para una boda y las dos chicas de la copistería nos ayudaron y asesoraron muy bien para finalizar el proyecto desde el punto que lo teníamos en poco tiempo. Muy serviciales y predispuestas, a demás de trabajar de forma muy atenta, perfeccionista y profesional.
04 agosto 2023 19:31
La chica jovencita de la planta de arriba de las fotocopias una pasada amabilidad, disponibilidad para ayudarte. Muchas gracias
18 julio 2023 2:48
Hice un encargo en la copisteria y tanto Nerea como Lina fueron muy atentas. Realizaron la gestión rápida y quedó perfecto!
06 julio 2023 4:43
Personal extremadament poc amable. Sento ser una molestia CADA vegada que compro, sent clienta habitual.
08 junio 2023 14:24
Una estrella perquè no puc posar-ne -5

24 de Maig. Portem a imprimir invitacions boda.
El pressupost després de reclamar i reclamar en el passen el dissabte 10 de juny. 17 dies per fer un pressupost.

L'aprovem dilluns 12 de juny i que volem una mostra. Ens diuen que la mostra que a mitjans de la següent la podrien tenir.
Marxem a 1 mes per fer una mostra i pressupost. Ja no he volgut preguntar temps per la feina final.

Demano que com pot ser que un mes per fer això i la resposta: "-Tenim molta feina i és lo que hi ha. "

M'he sentit com si li estigués demanant un favor. Poc recorden que som els clients els qui els hi donen de menjar, però clar, com no soc un restaurant/hotel no interessa.

No hi ha excusa, la resposta i tracte nefasts.
15 abril 2022 23:38
No ens han servit per 1min! I tot b males maneres.
Hi ha moltes copisteries a Palafrugell com per anar a aquesta.
18 marzo 2022 20:32
Son un gran Grupo de profesionales muy comprometidos, siempre hacen todo lo posible por sacar mis trabajos adelante yen la fecha.
Recomiendo a ojos cerrados.
02 octubre 2021 13:37
Mala qualitat d’impressió i una atenció al client deplorable. No recomano utilitzar aquest servei a ningú.
16 septiembre 2021 22:12
Yo he comprado muchas veces y no he tenido ningún problema son rápidos, eficaces y amables muy bien
03 abril 2020 16:54
Decepcionada amb un incident relacionat tema impressió self-service, crec que el sistema que tenen no es l'adequat i s'omplen de raó. El gerent reconeix que hi ha molta gent que té problemes al imprimir i no ho cambien el sistema. No els penso recomanar a ningú.
28 octubre 2019 6:43
Tot es de mala calitat, he comprat una calculadora i el número 9 i el 3 no anaven. A mes tot es molt car.
08 agosto 2019 14:24
Hacen un trabajo completo y muy profecional pero la atención de la cap de impresión muy mala no se expresa con educación.
13 noviembre 2018 16:48
De toda la vida que he ido a comprar ahi y práctimente siempre he encontrado lo que necesitaba, una tienda familiar que se ha ido expandiendo, y con éxito. Felicidades.

Escribe una reseña



Calificación general: