04 enero 2024 1:40
Hemos pasado unos días fabulosos todo espectacular la casa hay que ir para verla, de todas las casas que hemos estado esta ha superado todas las expectativas bien cuidada limpia no le falta ningún detalle y en cuanto a Marcel y alba que puedo decir, solo agradecerles lo atentos y simpáticos que han sido sin ninguna duda volveremos, nos hemos quedado con más ganas de pasar más días a parte el entorno muy tranquilo y bonito
20 octubre 2023 6:53
Magnifica masia, molt ben restaurada i amb uns espais ben planificats i estructurats. Les habitacions amplies, totes amb bany propi i acollidores. L’exterior es impactant, tant per l’estructura de la masia com per l’ordenament al voltant i l’espai de la piscina amb el seu equipament. A 21 d’octubre i entraven ganes de tirar-se a l’aigua, tan neta i amb l’entorn ben arreglat. Per acabar, dir que l’entorn, boscos i camps propis del Solsonès, conviden a quedar-se mes dies i pensar en tornar-hi. Som un grup de 5 parelles, mai repetim el lloc i aquesta vegada ja hem comentat que potser haurem de canviar la costum.
Felicitats a l’Alba i el Marcel per oferir aquesta casa i el servei que hi donen. Per molts anys
24 septiembre 2023 3:44
Estupendo fin de semana, todo ok, la zona magnífica y tranquila, volveremos a repetir, muchas gracias por todo Alba y Marcel
05 julio 2023 21:17
Excelente masía para compartir con familiares y amigos, todas las habitaciones tienen su baño privado y están muy bien. La cocina muy bien equipada y cómoda, comedor Bastante grande y cómodo. La recomiendo al 100%
07 junio 2023 17:24
Una casa meravellosa en un entorn immillorable!
Els amos molt bona gent, encantadors i el tracte inmillorable!
Tornarem!
01 junio 2023 16:49
Un cap setmana perfecte amb tota la familia. Un entorn meravellós. La casa perfecta, molt acollidora, molt ben equipada i decorada amb molt de gust. El tracte rebut excel·lent un 10.
29 mayo 2023 4:01
Hemos venido ya tres veces, la casa tiene una ubicación perfecta el entorno precioso y muy tranquilo. La casa muy cuidada con todo lo necesario para una estancia perfecta, somos un grupo de amigos jubilados (10 personas), en la segunda pascua han sido unos días formidables.
03 mayo 2023 0:20
Una experiencia inolvidable disfrutando una naturaleza hermosa y un lugar precioso
Habitaciones Espaciosas y cada una con baño y con un súper estilo. El jardín con la piscina encantador y con una vista inolvidable
19 marzo 2023 1:55
Finde semana de familia con bebe y perro, lo pasamos genial, el niño de un año disfrutó con la casita para jugar, los madrugadores paseando por el bosque y bajando hasta el rio.
Barbacoa risas y juegos.
Lugar tranquilo y encantador, una masia con todos los servicios y muy bonita.
Todos estamos muy satisfechos, de nuestro finde, con esta elección de Casa rural, a destacar lo encantadores que son sus propietarios además de su cordialidad y su amabilidad nos explicaron todo lo que se podía visitar por los alrededores
04 febrero 2023 15:02
La casa fantàstica, els propietaris excelents, el entorn brutal, dons el resultat és evident
16 enero 2023 1:35
La casa és increible. És el segon cop que hi anem. Erem 18 persones i no ens va faltar espai. L'entorn espectacular. Moooolt recomanable. L'atenció dels propietaris un 10, en tot moments estan pendents que tot estigui bé.
14 diciembre 2022 23:08
És una casa amb molt encant! Els espais són molt amplis, còmodes i agradables. Taules grans, barbacoa genial, zona piscina estupenda, menjador ampli, llits còmodes i atents a tot detall. Per repetir sens dubte.
18 septiembre 2022 21:27
Una casa molt còmode i molt ben equipada, ideal per famílies.
Un ambient perfecte per desconectar i relexar-se.
Excel·lent tracte dels propietaris.
Ens ha agradat molt i estem molt contents!
19 mayo 2022 21:33
Masia rural para pasar unos días con la familia, capacidad para un gran grupo de personas, totalmente equipada con lo que se necesita, rodeada de un entorno natural privilegiado, muy acogedora en todos los apartados que puedas imaginar, podéis disfrutar de la compañía de vuestra mascota, totalmente recomendable.
16 mayo 2022 18:19
Entorno ideal, la Masia es ideal, súper bien equipada, limpieza excelente. Estuvimos toda la familia 15 personas (adultos, niños) +2 perros. Ha sido perfecto y mágico.
Recomendable totalmente tanto por la atención de las personas que lo gestionan también súper amables. Un 10.
Ideal para ir en familia. Para volver.
13 mayo 2022 10:37
La meva estancia ha estat perfecte, es una casa rural restaurada amb molt de gust, molt cómoda i amb tots els detalls per què no et falti de res.llar de foc, piscina, zona relax, barbacoa, sala de jocs amb ping-pong,
Després l'entorn, ubicada al mig de la natura ho fa més idílic encara.
En quant a l'anfitrió molt atent i pendent de tot per què et trobis agust.
De ben segur que m'encantarà tornar.
07 mayo 2022 20:10
Hemos pasado un fin de semana en familia y lo hemos disfrutado mucho. Palou del Call es una masia preciosa, con mucho encanto. La casa es perfecta para compartir con el grupo, no le falta detalle. Muy bien equipada, limpia y acogedora. El entorno es idílico para amantes de la montaña y el relax. Hicimos varias excursiones y nos llevamos momentos mágicos.
La zona de barbacoa y piscina es estupenda, lástima que lloviera.
Gracias a Marcel y a Alba por la atención prestada. Saludos.
12 abril 2022 19:07
Somos una gran familia y hemos estado muy a gusto. La casa es muy bonita, limpia y con espacios comunes muy bien pensados. Habitaciones amplias y todas con baño. Barbacoa, piscina, espacios de juego estupendos. El entorno es increíble, rodeados de caminos para pasear. Perfecto para desconectar y disfrutar de la naturaleza y de estar con la familia. Gracias a Marcel y a Alba. Volveremos seguro.
09 abril 2022 14:49
És una casa molt acollidora, molt gran, molt ben equipada, molt neta i amb un entorn i uns exteriors ideals i impressionants. L'atenció rebuda ha estat excel·lent.
La recomanen sens dubte, i ben aviat hi tornarem!
07 febrero 2022 0:02
Es un lugar espectacular en todas sus facetas. La masia es preciosa, las estancias amplias y cómodas, el entorno idílico. Y la atención recibida de propietario excelente.
12 enero 2022 3:31
La casa es preciosa, decorada con mucho gusto. No le falta detalle: el fuego a tierra, la barbacoa, la piscina, un entorno muy tranquilo. Hemos estado 5 familias y la zona común con cocina y comedor unidos es muy espaciosa y da mucho juego. La temperatura muy agradable en cualquier parte de la casa.
Las habitaciones muy espaciosas también. Las niñas pudieron dormir juntas en una habitación. Una suerte para ellas y para nosotros. Tod@s queremos volver. El propietario, Marcel, muy amable y atento a cualquier cosa que pudiésemos necesitar.
Os recomendamos la casa al 100%.
03 diciembre 2021 23:02
Hem estat a la casa aquest cap de setmana amb la família, no podem més que felicitar el Marcel en tots els aspectes.
La casa és fantàstica, reformada amb molt de gust i tot en perfectes condicions. És un plus que cada habitació tingui el seu labavo i dutxa. L'entorn és meravellós, i en un no res et plantes a Solsona per si necessites comprar alguna cosa.
L'atenció del Marcel també ha estat de 10, sempre pendent per si tot anava bé i disponible en tot moment.
Recomano l'estada a Palou del Call per tots els aspectes.
21 noviembre 2021 7:11
Fantàstica experiència! Una casa preciosa per gaudir d’un cap de setmana amb família i amics.
El lloc entre muntanyes és ideal per fer senderisme i desconnectar i les vistes són espectaculars! Els propietaris són molt atents i ens han fet sentir com a casa. Repetirem segur!
18 noviembre 2021 20:33
Hem estat de cap de setmana amb tota la família i tots tenim el mateix desig: repetir a Can Palou del Call ben aviat!
La masia és fantàstica: està neta, és molt acollidora, d'ambients oberts i còmodes, està totalment equipada i es nota que ha estat dissenyada i pensada perquè l'estada sigui inmillorable. L'entorn és preciós i convida a gaudir de la natura i la desconnexió. I tant el Marcel com l'Alba, són encantadors, posant-se a disposició pel que faci falta.
Experiència 100% positiva i altament recomenable!
13 octubre 2021 21:38
Hemos estado una semana este mes de agosto y solo podemos decir cosas buenas de la casa, del entorno y de los propietarios.
La casa renovada, espaciosa y muy limpia.
El entorno maravilloso, rodeado de bosque y lejos de la civilización, no se oye ni un ruido de coches.
Los propietarios muy atentos, se ofrecieron a traernos lo que nos hiciese falta y nos recomendaron excursiones para hacer desde allí, sin tener que coger el coche.
Hemos estado en muchas casas y sin duda esta es la mejor.
Ojalá podamos repetir pronto.
09 octubre 2021 19:08
Hemos disfrutado de 1 semana en esta casa en el verano de 2021. La atención de los propietarios fue excelente. Destacamos la ubicación, tranquila, sin vecinos, con unas vistas increíbles. Ideal para desconectar pero con la ventaja de estar a 15 mins de Solsona capital en coche. La piscina está muy bien, se puede salir a caminar por los alrededores, los niños se lo pasan bien allí.
La casa es amplia, la cocina está muy bien equipada, el wifi es potente! Sin duda alguna recomendamos Palou del Call a todo el mundo.
Especial mención a la accesibilidad de la casa para personas en silla de ruedas!
07 octubre 2021 23:55
Un cap de setmana excepcional amb tota la família! La casa és una masia molt amplia i reformada amb totes les comoditats i serveis. No trobes a faltar res. Tot molt net i endreçat. Ideal per grans i especialment pels més menuts. Entorn de natura en estat pur, sense sorolls ni res que pugui molestar. El tracte amb els propietaris ha estat eficient i cordial. Una experiència per a repetir!
24 septiembre 2021 14:16
Excel.lent cap de setmana. Instalacions cuïdades, vistes inmillorables, tracte super bó, super net, per repetir. Moltes gràcies!
06 septiembre 2021 3:17
Una meravellosa experiència, ja és la tercera vegada que hem estat. Aniversaris en La Masia Palou del Call, l'entorn, la calma i l'hospitalitat són la clau per a desconnectar de la ciutat i gaudir de la naturalesa i de la companyia dels teus. Una vegada allí, s'atura el temps, es canvia el paisatge d'asfalt i maó per bosc, sol, lluna i estrelles. Es canvia el soroll dels motors per la xiulada del vent.i sembla que de nou connectes amb l'origen, amb la teva essència.
Sens dubte és la millor casa rural que hem visitat fins ara, a on es nota la delicadesa i el bon gust de fer les coses ben fetes! No es troba a faltar mai res!
Moltes gràcies Alba i Marcel per aquest projecte tan maco que heu creat. Ja trobem a faltar la tranquil.litat de Palou del Call. Esperem tornar el proper any!:)
25 julio 2021 12:31
La casa es espectacular, el entorno increíble y el trato inmejorable. Ya hemos repetido y seguiremos repitiendo sin duda alguna.
Si se tuviera que puntuar del 1 al 10 daría un 11.
16 julio 2021 1:56
Un cap de setmana increíble! La masia te totes les comoditats i l’entorn és impresionant! Els propietaris ens han fet sentir com a casa i han estat pendents que tot estigues ok. Gràcies! Repetirem segur.
05 julio 2021 22:32
Primer cop que venim i només podem dir que repetirem. Hem estat super a gust. La casa te totes les comoditats possibles en un entorn immillorable. Totes les habitacions tenen lavabo privat, cuina super equipada, rentavaixelles, rentadora, el menjador amb una taula llarguíssima. I la zona de la BBQ amb una altra taula sota un cobert per no tenir problemes si hi ha pluja. A més, la calma que envolta la casa et fa estar aïllat de tot i gaudint de cada moment. La recomanem 100%.
06 noviembre 2020 6:45
Genial!
El tracte ha sigut molt bó des del primer momento. La casa té tot el que es por demanar.
Tornarem!
19 enero 2020 2:33
Aquest 8-10 de Novembre hem gaudit d'un cap de setmana en familia excepcional al Palou del Call. Una casa magnífica en un entorn idíl.lic, un oasi de pau!
Les fotos de la web i el tour virtual ja et fan preveure que l'has encertat en l'elecció pero realment un cop ets allà t'adones que es queden curtes al costat de la realitat i que el Palou del Call és encara millor!
La cuina-menjador-sala es un espai preciós amb la llar de foc i els grans finestrals que donen al jardí. Les habitacions son àmplies i ben decorades.i tenen totes bany privat, un luxe!
I encara queda el porxo amb la barbacoa, i el chill-out amb els sofás al costat d la piscina, i la terrasseta, i el cobert, i el jardí amb la caseta de fusta dalt de l'arbre! Racons i racons per fer el cafè, xerrar, jugar, relaxar-se i decidir que no vols que el cap de setmana s'acabi perque d'allà no vols marxar!
I els boscos de l'entorn amb els colors de la tardor eren fantàstics!
Moltes gràcies Marcel i Alba per estimar i cuidar aquest espai i pel vostre tracte tan carinyós!
Fins la propera, perque segur que tornarem!
05 enero 2020 3:41
Per tot plegat. Ubicació, Espais de la casa, Netedat. Peró per sobre de tot, per l’amabil.litat, simpatia i saber fer del Marcel i l’Alba, un 10!
Es la tercera vegada que hem triat la casa, tant amb familia i nens, com amb amics, i puc dir que no ens ha defraudat mai, ans al contrari, cada vegada hi trobem més motius per tornar-hi.
Felicitats Alba i Marcel pel lloc tant acollidor que heu creat.
21 diciembre 2019 0:53
Un espai fantàstic. Una casa molt còmoda per estar amb la família, els espais són molt amplis i confortables. Els detalls estan molt ben cuidats, donen un caire especial i acollidor. El tracte rebut immillorable. Totalment recomanable.
15 diciembre 2019 4:42
És un lloc excepcional.hem estat molts cops allotjats. és com estar a casa. L'Alba i en Marcel són encantadors. és idíl·lic.
23 septiembre 2019 5:58
Geweldig huis op een super mooie locatie!
Marcel en Alba zijn erg behulpzaam.en zeer gastvrij. Toen er buiten hun schuld om een probleem ontstond aan het huis hebben ze dit goed opgelost!
16 septiembre 2019 4:37
Hemos estado un fin de semana en la casa Palou y la experiencia ha sido increíble. La casa perfecta, con todos los detalles, limpisima, las vistas impresionantes, la piscina espectacular. Recomendable 100%.
Gracias Alba y Marcel por todo. Volveremos sin dudarlo
06 septiembre 2019 20:28
Hem estat aquest cap de setmana de juliol, som una colla gran i ens ha encantat. La casa preciosa amb totes les comoditats possibles, molt ben equipada i decorada amb molt de gust. Tornarem seguríssim. Els propietaris molt amables i encantadors. Gràcies Marcel i Alba.
23 agosto 2019 14:38
La casa tiene todas las comodidades. No le falta de nada. Todo funciona perfectamente. Calefaccion, presion grifos. Tiene un congelador grande. Las habitaciones son muy amplias. Y el comedor-salon-cocina es muy practico y cómodo. Tiene unas vistas increíbles. Y la Masia está restaurada ma teniendo la esencia.
30 julio 2019 9:27
Hemos pasado un fin de semana en familia genial, los propietarios muy amables y serviciales, la casa una maravilla, habitaciones preciosas con mucho encanto y todas con baño dentro, la piscina y chillaou y las vistas una pasada, lo recomiendo un 100%
28 junio 2019 19:33
Espectacular la casa, el trato y el entorno! Recomendable 100%. Fin de semana en familia. La casa permite compartir momentos inolvidables en los espacios comunes, y descansar y desconectar en sus habitaciones. Confort y diversión todo en uno. Casa funcional y cómoda. Rústica con toques modernos. Pura naturaleza y con total independencia. Gracias!
03 abril 2019 14:08
Just AMAZING! Lovely owners who help you to feel welcome and comfortable. I highly recommend it!
26 marzo 2019 9:37
Hemos pasado un fin de semana inolvidable en vuestra casa para una celebración familiar
La casa muy bonita, limpia y confortable y muy bien equipada para tanta gente, con una despensa para imprevistos que es una gran idea
El salón comedor tan amplio y espacioso nos ha hecho sentir muy comodos y lo hemos disfrutado
Enhorabuena por la calidad, el buen gusto y el cuidado por los detalles
Gracias por todo
18 marzo 2019 21:30
¡¡Espectacular! Ideal para grupos grandes y celebraciones. No le falta ningún detalle, limpia, calida, acogedora, amplia, vistas espectaculares. Un placer dar un paseo en familia por los senderos cercanos. Todo un detalle la disponibilidad de WI-FI, pues la cobertutra telefónica es escasa.
03 marzo 2019 10:59
Llevo muchos años dedicados al sector turístico y hay que reconocer el trabajo bien hecho.
Gracias a Marcel y Alba por su profesionalidad.dedicación y hospitalidad.
Sin ninguna duda, recomiendo este alojamiento a los viajeros que quieran disfrutar de un trato y un entorno magnífico.
A esta casa no le faltan detalles; es amplia, acogedora y con unas vistas muy bonitas. Simplemente extraordinaria!
Espero que podamos repetir la experiencia pronto.
Gracias de nuevo.
15 enero 2019 0:08
Este fin de semana hemos estado 12 amigos en esta casa rural. El lugar es precioso, la casa dispone de todas las comodidades, incluyendo una despensa por si necesitas adquirir alguna cosa, hay una habitación adaptada para personas con movilidad reducida, espacios grandes tanto interiores como exteriores. Las fotos muestran tal y como es la casa. El trato de los dueños es impecable. Gràcies!
02 enero 2019 12:24
Vam estar uns dies amb els nens i hi tornarem! Lloc molt maco i la casa amb molt encant. Els propietaris molts amables. Recomanable 100%
01 enero 2019 10:01
Magnífica casa. Rústica, decorada de manera adecuada amb l'entorn i amb totes les comoditats. No hi trobes a faltar res. La zona de cuina menjador es àmplia, lluminosa i amb bones vistes a l'exterior. Les habitacions són grans i confortables. La distribució en dos plantes és perfecta. La zona exterior és ideal amb barbacoa, piscina, zona infantil i molt bones vistes. També hi ha una gran sala amb jocs per la canalla i ping pong. La tranquil•litat de la zona és absoluta.
Els propietaris són molt atents. Des del primer contacte fins al dia de marxar et donen totes les facilitats per sentir-te còmode i ben atès.
Lloc preciós per passar-hi uns dies en una casa i un entorn fantàstics.
22 diciembre 2018 16:35
Estuvimos este fin de semana un grupo de amigos en esta casa rural excepcional, las habitaciones son amplias y con baño, decoradas con gusto, a la casa no le falta detalle. También es de agradecer la amabilidad con la que el propietario nos atendió. Volveremos si ninguna duda!
22 diciembre 2018 5:29
Estancia en el puente de todos los santos, so hay una palabra que califica este lugar, y es el PARAISO! ¡ la casa muy acogedora, los dueños, muy atentos en todo lo que puedas necesitar, y su entorno ESPECTACULAR, ideal para cargar las pilas, reponer fuerzas, solo indicar a los propietarios la necesidad de mejorar el camino de ACCESO.
16 diciembre 2018 14:09
Han estat uns dies fantàstics, la casa és maquíssima i ja ho he recomanat a tots els q m'han demanat com ha anat el cap de setmana
05 octubre 2018 16:35
AMAZING HOUSE! We’ve been very comfortable and the bedrooms were a good size and the ensuite bathrooms were just perfect! Thanks for making our holiday so enjoyable!
30 septiembre 2018 14:26
Beautiful classical Spanish house, with all the modern amenities you'd need for a relaxing holiday.

The pool is excellent for kids and adults alike, the covered patio sits nicely in the shade during the midday sun and the elevation (1000m) means there's a nice breeze during the hot summer months.

The hosts are very friendly and accommodating, always available to help. Overall, a wonderful vacation at the 'little palace'.
29 agosto 2018 1:57
Hem passat una setmana en aquesta magnífica casa per segon any consecutiu. Hem tingut un tracte excel·lent i la casa i el seu entorn és de somni. Amb ganes de repetir!
26 julio 2018 2:50
El sitio es ideal, con todo lo necesario para disfrutar con los tuyos. El emplazamiento y el trato de los dueños es una delicia. Sin duda, pasar por alto esta casa es casi un delito para el turismo rural! Además, que los que más disfrutan son las mascotas!

Las fotos son de una visita de invierno.en breve las de verano
15 julio 2018 8:11
Hemos pasado un fin de semana perfecto. La casa es espectacular, en un lugar privilegiado, cuidada al máximo detalle, impecable tanto el interior como el exterior y los propietarios encantadores. Repetiremos sin ninguna duda.
31 mayo 2018 14:13
La casa està genial! Perfecte per anar amb nens i gossos ja que està enmig de la natura i no hi ha carreteres ni cotxes a prop. A més hi ha excursions i un riu per gaudir de la natura. La casa està molt ben preparada per passar uns dies molt agust, tan si es hivern com estiu. El millor de tot la sala tan gran que té amb la cuina i menjador tot junts en el mateix espai, fa que estiguis reunits d'una manera amplia.
28 mayo 2018 2:12
Un lloc espectacular, en mig de la natura. Si busques tranquilitat aquí la tindràs. Casa completament equipada. Una cosa important que buscàvem la té, un bany a cada habitació (6 habitacions) a més d'un de cortesia a la zona d'estar, és tot un luxe trobar una casa rural d'aquestes característiques, està recentment reformada i sembla nova tot i com ens va explicar l'amo es una masia d'uns mil anys. La zona de menjador-cuina molt gran i amplia, amb lloc de sobres per tots. La zona d'estar també un gran sofà per estar tranquil·lament. La zona exterior per veure la posta de Sol.no té descripció, millor veure'l. Zona de barbacoa amb una gran taula i sota sostre. Únicament no hem pogut gaudir de la piscina perquè no era encara temporada de bany, però prometem tornar per gaudir-la.
La propietat de la casa molt amable i cordial, et fan sentir com a casa teva. TOTALMENT RECOMENABLE!
23 mayo 2018 10:52
Instalaciones muy cuidadas, limpias y en perfecto estado, tranquilidad, buenas vistas, perfecto para pasar unos días de relax con nenes.

Escribe una reseña



Calificación general: