05 mayo 2023 22:21
Molt professional, sap escoltar-te i donar respostes acertives cap a tu. A més a més, pots parlar amb ella des d'un principi via WhatsApp i contesta bastant ràpid.
També t'ensenya a canalitzar les emocions via escriptura i això ha sigut una de les millors maneres de autonalaitzarte.
30 julio 2022 10:14
Me recomendaron a Núria porque utiliza la escritura en sus sesiones de psicología y me pareció muy interesante. Fui por un trastorno de ansiedad y, varias sesiones después, mi vida ha dado un giro importante. Me he sentido muy cómoda con ella en todo momento y eso me ha permitido tener un conocimiento más profundo de mi persona y a estar presente en cada cosa que hago. Así que, por todo ello, le estoy muy agradecida.
13 julio 2022 5:58
Acudí a Nuria tras una ruptura de pareja. Su escucha activa y las herramientas que me ha proporcionado me han ayudado a resolver este proceso y han sido clave en mi crecimiento personal. Muy agradecida por su atención y trato cercano.
21 junio 2022 8:33
Solo llevo tres sesiones y estoy encantadísima, desde el primer momento Núria me ha transmitido confianza, se nota que es una gran profesional, tiene mucha empatía, y hace que resulte muy fácil formar un vínculo de confianza.
19 junio 2022 4:14
La Núria és una professional de 10. Estic encantada amb ella i m'està ajudant moltíssim
17 julio 2021 23:50
Com a psicòloga ha aconseguit trobar una metodologia apta per a totxs.

Has desenvolupat una tècnica per ajuntar la teràpia amb la creació a partir de l'escriptura. Aquest canvi de focus ajuda per prendre consciència agafant perspectiva de totes aquelles coses que duem penjades i ens cal treballar. Una vegada hem identificat els problemes hi podem actuar molt millor.

Això ens porta a una resolució de tots els conflictes que és difícil d'igualar. A més, sense ser-ne conscients, alhora fem un desenvolupament i creixement personals a nivells perifèrics.

Una professional increïble amb una forma de fer que em sembla immillorable!

Moltes gràcies!
03 julio 2021 18:23
Ha estat un ajut per a controlar l'ansietat gracies al tracte i a la professionalitat. Molt recomanable!
24 junio 2021 4:36
La Núria m'ha ajudat molt en el meu procés. M'ha demostrat molta empatia i m'ha conduït, a tota hora, a l'autoreflexió, a pensar estratègies per a sentir-me millor i per prendre consciència de situacions viscudes i de possibilitats per a afrontar-les. La recomano moltíssim! Gràcies, Núria!
09 abril 2021 2:47
Dedicación y profesionalidad! Personalmente me ha ayudado mucho, el taller de escritura, NUria es una gran persona y muy buena profesional! Totalmente aconsejable!
02 abril 2021 2:26
En un dels pitjors moments de la meva vida vaig decidir donar el pas de entendre'm i buscar solucions. Amb la Núria no només he apres recursos per estar millor i afrontar les diversitats que ens presenta el día a día, he apres a estimarme i estimar mes als altres. I el més important; valorar cada segon y disfrutar de la vida. Una gran profesional, recomanada 100%!
25 marzo 2021 10:20
Acompanyament, comprensió, empatia.amb Paraules Psicologia pots avançar en el teu benestar interior i trobar el teu camí. Gràcies!
05 marzo 2021 14:31
Escolta activa, tendresa i creativitat al servei de les persones. A través del taller d'escriptura organitzat per la Núria hem tingut l'oportunitat de practicar l'autoconeixement, amb llargues converses guiades amb afecte i respecte. Feliç d'haver tingut l'oportunitat de formar part d'un dels grups dels taller que organitza. Us els recomano!
12 febrero 2021 7:03
Para mi ir a terapia con Núria ha sido una experiencia muy enriquecedora, ya que gracias a su acompañamiento tan sincero, abierto y comprensivo, he podido tener la confianza y la seguridad de abrirme. Desde el minuto uno sentí esa conexión con la terapeuta y juntas hemos podido crear un espacio de autocrecimiento, autoestima, aceptación y paz. Núria me ha sabido llevar en cada sesión, aportándome aquello que necesitaba en cada momento. Además es una persona que ha podido minimizar y calmar todas mis preocupaciones. Es una gran profesional y he aprendido muchísimo de ella, sin duda me llevo una gran lista de aprendizajes!
Muchas gracias por todo.
08 septiembre 2020 8:28
L’escriptura és una eina esplèndida per treure tot allò que, de vegades, tenim amagat o arraconat. Compartir textos amb altres persones ens ajuda a deixar anar i afavoreix un vincle molt especial amb la gent del grup. Per mi ha estat una molt bona experiència i he trobat persones meravelloses. Moltes gràcies!

La escritura es una herramienta espléndida para sacar todo lo que, a veces, tenemos escondido o arrinconado. Compartir textos con otras personas nos ayuda a soltar y favorece un vínculo muy especial con la gente del grupo. Para mí ha sido una muy buena experiencia y he encontrado personas maravillosas. ¡Muchas gracias!
05 septiembre 2020 0:44
He gaudit molt del taller d'escriptura, encara que hagi estat online pel Covid.
Hem pogut escriure sobre molts temes i aprofundir en els nostres sentiments.
22 agosto 2020 21:53
Excelente psicoterapeuta con muy buen hacer, escucha activa, serenidad, empatia y acierto.
Y todo un descubrimiento el taller de escritura! Muy recomendable para quien quiera trabajar su interior, redescubrirse o simplemente aprender y compartir a la vez. -
21 agosto 2020 15:30
Una experiència molt enriquidora. La Núria és una gran catalitzadora del grup, fa que tot sigui fàcil i fluid.

Escribe una reseña



Calificación general: