07 octubre 2022 0:43
Quan penso en mi, en el meu espai personal, en el meu benestar, en el meu temps, sorgeix l'Horta de la Sínia. Representa un oasi de recolliment i pau. Tens la sensació que el temps es para i tot avança a càmara lenta. Fa anys que hi vaig, sempre descobreixes un racó nou.

La rebuda en aquest espai és magnífica, tant per la Núria, com pel Joan. Són unes persones fantàstiques amb les que et sents en tot moment com a casa. Una vegada ets allà, deixa't portar i abandona't a gaudir envoltat de natura.

He arribat molts cops estressat i tensionat al Parc, una vegada acabo el tractament, un estat de pau i tranquil·litat t'envaeix l'ànima. Comences per banys de fang, una banyera per netejar-te i amb la pell ben fineta, passes a un lloc on t'estires i reposes, mentre t'acompanya un suc fresc.després pots fer-te un massatge. Acabat aquest, el teu cos flota i com diu Núria, estàs a un altre nivell respecte la resta de persones que t'envolten.

Proveu i m'expliqueu!
09 septiembre 2022 15:50
Nos ha encantado la visita. Hemos dado de comer a las tortugas y hemos participado en un taller de sonidos de aves. Los nenes han disfrutado mucho.
10 noviembre 2021 20:27
Molt bona experiència! He gaudit d'un massatge terapèutic i alhora relaxant amb molt bones mans. La Núria és la noia que els fa, una noia encantadora que es nota que li agrada el fa. A més el massatge toca totes les parts del cos des dels peus fins la cara. UN LUXE! M'ha encantat. L'entorn està ple de plantes medicinals i aromàtiques. Quan vam arribar ens va preparar una infusió boníssima! Vam passar un matí de 10! Ho recomano 100%.
19 mayo 2021 4:14
No es que estigui molt gran però és un lloc on hi han plantes aromàtiques i també es un bon lloc per portar-hi nens, jo en concret vaig fer una bosseta amb diferents plantes aromàtiques, sincerament hem va encantar, a part d'això vaig veure que feien massatges amb plantes aromàtiques i banys amb fang, cosa que hem sembla molt fastigósa.
20 marzo 2021 21:53
Un raconet de natura realment espectacular.
Pots tenir un hortet de consum propi amb els consells d'un expert com en Joan.
Als voltants, riu Gaià, recorreguts imprescindibles de fer.
12 agosto 2019 18:27
Un oasis de belleza, tranquila. Un trato cordial. Dirigido por unos especialistas en Agroecologico. Y de Bienestar integral. Muy recomendable
28 junio 2019 23:42
Entras estresad@ y sales cómo nuev@. Sólo con estar en el ambiente de naturaleza te hace sentir feliz, y sus dueños más.
12 diciembre 2018 11:21
Un espai únic per gaudir de la natura, entorn i apendre molt de les persones que ho porten. Un lloc especial que no us deixarà indiferents sens dubte ;)
26 octubre 2017 0:07
Paraíso para los niños. Todo se realiza de forma sostenible y se hacen talleres con elementos naturales de los árboles, arbustos o huertas.
Piscina sin cloro, se mantiene sin bacterias ni virus con un compuesto ecologico.
Los niños conviven con los animales en libertad e interactuan con ellos. El momento más esperado es cuando se les da de comer y todo el mundo participa en ello.

Escribe una reseña



Calificación general: