11 enero 2023 3:57
Fácil aparcamiento y con acceso a rutas de senderismo desde aquí. Mejor opción para subir Montcau
08 febrero 2022 0:32
Està força bé. La situació és molt bona perquè és un punt de partida de diferents itineraris. Moltes places tot i que els caps de setmana pot estar ple per la gran afluència de gent. També es interessant que hi hagi el punt d'informació del Parc on el personal t'aten amablement de les consultes i recomanacions que sel's hi fan.
06 mayo 2021 0:49
Aparcamiento situado en Coll d'Estenalles, destinado a autocares la parte de abajo y a vehículos la de arriba. Suele estar bastante lleno los fines de semana y festivos ya que desde aquí salen varias excursiones del Parc de Sant Llorenç i l'Obac. Las más conocidas serían la subida al Montcau, la visita a la Cova Simanya Gran y Cova Simanya petita. Lo ideal es madrugar y así nos aseguramos poder encontrar una plaza. Justo enfrente del aparcamiento hay la caseta de Informacion del parque donde poder encontrar información sobre el mismo tal como itinerarios, fauna y flora, etc.
06 marzo 2021 0:21
Punt d'inici de molts itineraris per les serres de l'Obac i Sant Llorenç. La majoria, sense senyalitzar. Al costat hi ha un centre d'informació pels turistes ocasionals.
20 agosto 2020 16:23
Está molt be per pujar al Montcau, normalmenr hi ha aparcament, no es vigilat però és a prop, el centre turístic es al davant, s'entra per un costat i se surt per l'altre
14 agosto 2019 13:08
Entresetmana perfecte.encara que algun dia aïllat per la nit shi pasen alguns nanos a fer trompos amb la caraja mes tirant al cap de setmana
05 julio 2019 16:37
Aparcament molt ampli ideal per iniciar excursions tant cap al Montcau, Sant Llorenç de Munt com cap a la Serra de l'Obac.
Hi ha un centre d'interpretació de la natura amb banys públics.
23 octubre 2018 5:38
Aparcament ben condicionat i ben situat per fer excursions cap a la Serra de l’Obac, Montcau, Mura i cap la Mola.
Entre setmana hi ha lloc suficient per tothom però els dies festius i alguns dissabtes, queda completament ple.
19 enero 2018 8:27
Parking grande para subir al Montcau, Mola y zonas de los alrededores. Está bien organizado y es gratuito. Ojo con llegar tarde (más allá de las 10h) en fines de semana de buen tiempo ya que puede costar aparcar.

Escribe una reseña



Calificación general: