30 junio 2023 8:06
Un lugar útil para estacionar si visita el fantástico mercado interior, esta es una gran ciudad.
31 mayo 2023 0:57
Parking molt estret i car, mal planificat per als conductors. Les places d'aparcaments molt estretes i costa obrir les porten del cotxe després d'aparcar-se.

Sóc la clienta constant i avui he tingut una experiència molt desagradable. M'he aparcat a les 19.28 per 20 minuts i l'aparcament era buit. Hi havia molt pocs cotxes. A la tornada al cotxe he vist un paper amb les paraules en majúscula en el full A4 que em culpava d'incivisme (tot full ple d'agressió explicar-me que no respecto la gent!

He mirat com he aparcat a prop del paret, amb 2 places buides a la meva esquerra i he notat que les rodes surten 15 cm de la línia groga.

He tret el paper i ha aparegut el treballador MOLT enfadat i ha començat a explicar-me tot personalment que és una infracció greu i la pròxima vegada, si ho faig em cobrarà per 2 places.

Quina vergonya d'aparcament! Encara que és buit i té moltes places lliures a aquesta hora, fan un concert gratuït per sentir-se útils en el seu lloc de treball!
30 agosto 2022 21:53
Car no, caríssim. Després, al vespre, tanquen les portes d accés i has d anar a la plaça del Lleó a entrar per recuperar el cotxe. Pàrquings molt justos. Depèn com no pots obrir les portes per sortit. Última vegada que en faig ús.
17 enero 2022 13:57
Decidimos aparcar en él ya que estábamos de visita a Girona y no conocíamos la ciudad y preferíamos no dar vueltas y asegurarnos a estar bien estacionados para evitar una multa. Este se encuentra bien situado, pero es bastante caro a 0,04 el min, estuvimos 2 horas 40 minutos y pagamos 6,4€
12 agosto 2019 22:09
Bien situado. Si quieres pagar con tarjeta hay que ir a la garita. El personal no es un dechado de amabilidad y simpatía.
28 febrero 2019 11:20
El personal molt mal educat. Car i a sobre et volen cobrar 2,50 € hagis estat el temps que hagis estat, si vols pagar amb targeta i no arriba al temps estipulat i no pagues en efectiu. Abusiu
30 diciembre 2017 3:39
Como importe era minimo de 2.50 no podido pagar con targeta.y al no disponer de metalico.solucion esperar dentro del mismo hasta llegar la cantidad sufuciente para hacerlo.empieza a ser hira k nos actualicemos estais en el centro de Girona.

Escribe una reseña



Calificación general: