23 agosto 2023 6:35
Una estafa. És la segona vegada que em quedo sense fibra a casa. Més d'una setmana i encara no tinc solució. Depèn d'un tercer, diuen. Però que depengui d'un tercer no és el meu problema, és el seu. Senyors, que em parleu en català no compensa. En Millet també parlava en català.
06 agosto 2023 17:49
Més de 30 dies sense el servei de TV. Et diuen que a les condicions posa que com a mínim són 14 dies. Mentida, no ho posa enlloc. Perque tinc una oferta de 3 mesos gairabé gratis, sino ja hauria marxat. Però després dels 3 mesos, bye bye.
11 julio 2023 6:31
Servei tècnic poc confiable. 3 dies sense servei i teletreballant i sense donar cap resposta Parlem, ni cap compensació. 10 anys amb Orange prèviament i sense cap problema. Haurem de tornar enrere.
07 junio 2023 10:44
Em vaig passar a Parlem fa 1 any engrescada per la promoció del català a les telecomunicacions i després d'una experiència nefasta em torno a canviar de companyia.
1- Servei d'atenció al client pèssim. Em vaig quedar sense cobertura a l'estranger (França) i van tardar dies a arreglar-me la incidència (m'havien tallat la connexió per error)
2- Vaig sol·licitar el descompte a la factura per ser sòcia de Plataforma per la Llengua (que publiciten), i mai ho van aplicar tot i estar més d'1 mes enviant correus i la documentació. No vaig rebre resposta fins a tramitar la portabilitat a una altra companyia
3- Problemes amb la recepció de trucades i SMS.
4- Les opcions de llengua del contestador per defecte són, per aquest ordre: castellà - anglès - català. Deixa molt a desitjar com a companyia que es promociona en la defensa del català
5- Preu més alt que alternatives
31 mayo 2023 2:06
Tindria d'haver llegit les opinions abants de intentar contractar amb aquesta companyia, una decepcio, mes del mateix, aixo si, en catala, doble decepcio.
21 mayo 2023 15:12
Masses problemes amb el 4G entre d'altres coses. Parlar català no és un plus si tot són problemes. Heu de vendre servei, no idioma.
08 abril 2023 14:18
Fa gairebé un any que tenim fibra de Parlem a casa i és la millor companyia amb qui hem tingut mai servei d'internet. Fiable, eficient i ràpids a l'hora de contestar per fer alguna gestió. No com altres operadores més grans que et tenen molts minuts a l'espera, que no entenen l'idioma i no et solucionen res.
Sens dubte recomano Parlem a qualsevol qui vulgui un servei proper i nostre.
21 marzo 2023 3:50
L'únic positiu es l'atenció en català. Preus masa alts per com està ara el mercat. Els teleoperadors no tenen eines suficients (o efectives) per solucionar els problemes.
15 marzo 2023 4:45
Servei tècnic nefast, 4 dies sense poder teletreballar i cap explicació ni solució per part de la companyia. Per telèfon et diuen que obren incidència, que després tanquen sense solucionar res i sense comunicar-ho i els mails no els responen. Resumint sense servei.
27 enero 2023 21:33
Vaig contractar 600 mb i no arrivan ni 50 mb despres de queixarme mes de 4 vegades encara estem igual.
22 enero 2023 9:10
No recomiendo parlem por una razón han pasado la lirna que teníamos en ORANGE fija y la fibra y la instalación no la han echo y sin consentimiento lan pasado
05 diciembre 2022 11:56
Potser si no et mous de l'Estat pot anar bé, però a mi em va anar fatal. Em van dir que tenia 30 gb al mes a l'estranger, i estant a Portugal als 20 gb em vaig quedar sense dades. No va ser possible comprar-me megues ni cap altra solució i vaig haver de comprar una targeta d'un altre operador per poder seguir treballant. Trucades i missatges a estats units amb roaming no estan incloses, total, factures de 60 euros al mes i he hagut de tornar a Vodafone, el meu proveïdor anterior. Una llàstima!
29 octubre 2022 13:08
Em vaig moure a Parlem per ser una empresa catalana. Despres de un any be, tot i que la cobertura del mobil i dades es molt deficient. Quan hi ha hagut problemes la resposta ha estat nefasta, vam estar 24 hores sense internet i en cap moment em van donar un previsio de temps de solucio, deien que no podien tenir aquesta informacio, els hi vaig reclamar 10 vegades i la resposta sempre era negativa. La opcio de utilitzar el mobil com a ruter per treballar va ser inviable, extremadement lent, impossible treballar, un dia perdut de feina. No em puc imaginar una empresa que es trobi amb el mateix cas.
Servei lamentable, em sap greu dir-ho.
21 octubre 2022 12:02
No estic massa contenta, ja que desde que estic amb ells que ja fa un any, no pago mai el que hem varen dir, sempre dos O tres € de més pels SMS que jo rebu, diuen que m'abonaran però encara estic esperant.
10 octubre 2022 5:48
ATENCIÓ AMB GLS SERVEI DE PAQUETERIA. Dues vegades m'han demanat DNI per telèfon i no els he donat pas. COMPTE!
10 octubre 2022 2:06
Desgraciadament i després de 4 anys sent client, he sol·licitant una portabilitat a un altre operador.
Dos setmanes esperant que algun responsable dongui alguna explicació, després de varies trucades i emails i res de res.
Es comprometen a oferir-te un servei i a l'hora de la veritat no el donen, reclames.i ja pots anar esperant.
Mentres he treballat amb ells tot a funcionat, però a l'hora de donar una explicació no hi ha manera.
Definitivament no recomano Parlem a ningú, per no poder solucionar els problema i per que no compleixen el que prometen.
14 agosto 2022 12:49
Señor ERNEST podria tratar mejor a los trabajadores de MST, los ha tenido con los baños sin papel higienico durante 6 meses sin jabon y por no hablar de las maquinas de agua sin agua cada 2x3, los tienes como trabajadores de segunda y apestados apartados y eso que hizo un cambio de oficina bien chula.recuerde que gran parte de que tambien funcione parlem y suba son los comerciales.
07 agosto 2022 21:20
1 mes per fer la instalació,
2 setmanes per fer l'apertura de ports que encara està pendent.
Bustia de veu, Missatgeria, servei tècnic i atenció client tot predefinit en castellà. Anunci bonic, però estèril i fals.
Per postres avui sense connexió. I això és una petita instalació a domicili.com per confiar el negoci.
Quina Gran decepció PARLEM.
27 julio 2022 22:47
Resum el més breu possible: cada mes em cobraven de més a les factures i cada vegada trucava per reclamar que em tornessin els diners i que si us plau prenguessin nota per a que el mes següent no tornés a passar. La resposta sempre era la mateixa, que prenien nota, que els disculpés i que el mes següent em farien la devolució.
Arribava el mes següent, nova factura que em cobraven de més i sense notícies de la devolució. Entremig podria explicar les mil i una.
En definitiva, mateixa manera de fer que les companyies que tots coneixem.però en versió catalana.
Per sort, ja els vaig perdre de vista i estic molt satisfet amb la companyia catalana amb la que estic actualment
01 junio 2022 9:35
Awfully BAD & TERRIBLE customer service! They speak English when signing a contract, but when it comes to solving problems turns out they DON'T SPEAK ENGLISH! I call them, they pass to another person, then another, and after 5 people NONE of them speak English! I write an email to them, and out of 6 emails I get an answer for just 2! NEVER USE THEIR SERVICE ESPECIALLY IF YOU DON'T SPEAK CATALAN OR SPANISH! STRONGLY DO NOT RECOMMEND!
18 enero 2022 23:27
Experiència nefasta. Vaig estar tot el primer any amb ells que cada mes em feien una factura errònia (em cobravem sempre de mes), vaig haver de trucar desenes de vegades cada mes pq em fessin bé la factura i em tornessin els diners, semblava missió impossible: no responien ni les trucades ni els correus, quan finalment contestava algú obrien una incidència que mai resolien, tornava a trucar i parlava amb algú altre pel que hi havia d'explicar tot de nou, tornaven a obrir incidència i no ho resolien.així un any! Moltes hores perdudes per la seva poca professionalitat. Em vaig canviar de domicili i em va costar moltissim que em donessin de baixa del domicili antic malgrat allà ja no hi havia línia, pel q durant un temps em cobraven dues factures! Perquè ens arribés la Sim del 2n mobil i poder-lo incloure en la mateixa factura va ser una altra odissea. En resum: molt malament i tot plegat pèssima gestió. Ara seguim amb ells pq finalment al cap de 12 mesos ens van començar a fer les factures bé, tot i que aquesta última factura ens l'han fet malament altra cop, però ja estic cansada de perseguir-los.ens plantegem marxar a una companyia que faci millor les coses (que és fàcil)!
03 enero 2022 14:45
Porto molt anys amb Parlem. Tinc fibra i 3 línies, i tot va com una seda. Quan hi ha un problema, truques i es soluciona, normalment bé i ràpid.
09 diciembre 2021 23:34
Bones. Fa un mes que tenim la fibra i mòbils amb Parlem i, de moment, tot correcte. Però en hem trobat que a la televisió que tenen (Agile TV) no es pot programar el canal Super 3/33 (no es poden gravar programes i no veure'ls a la carta). Crec una companyia catalana i en català hauria de revisar aquesta anomalia.si no de què estem parlant?
09 diciembre 2021 17:43
Tècnicament són incapaços de fer res bé! Estic molt decepcionada. En fer la portabilitat em van deixar 1 setmana sense mòbil per problemes tècnics i vinga a enviar Sims que no funcionaven. T'enxufem una Agile TV que no serveix per res i quan ho vols cancelar es veu que te permanència, al final ho canceles i em van venir a buscar l'aparell a una adreça equivocada i ja els has vist. Sempre has d'anar al darrera. Mil factures erronees. Dies sense internet al mòbil durant les vacances d'estiu. Ara en donar-me de baixa ja fa 15 dies que s'hauria d'haver fet però ni rastre del Mail per poder tornar el router i ells vinga a cobrar. Simplement lamentable tota la experiència en general. No ho recomano.
02 diciembre 2021 6:08
Van venir els tècnics a canviar el router de l'antiga companyia (que funcionava perfectament)  i van deixar-me sense internet. Per ara fa 4 dies que no tinc connexió a internet i al 1713 responen que hi treballen i em trucaran, cosa que ha sigut falsa diverses vegades. Per això quan els demano que em diguin noms i cognoms (de l'operari que t'atén) i el compromís que em trucaran per escrit (enviant-me un email), pengen el telèfon. Experiència nefasta i no sé quan podré a tornar a tenir internet. Ha sigut un error contractar una companyia tan poc professional, perquè quan tens una incidència es desentenen del client amb total desconsideració. Només són ràpids per contractar. En resum, no hi contracteu, perquè si la cosa no va bé, són uns incompetents i els és igual deixar-te sense servei durant dies sense ni tan sols tractar de solucionar el problema que els seus mateixos tècnics han ocasionat.
30 noviembre 2021 10:29
Hi acabem de fer la portabilitat, i tot ha estat prou ràpid i clar.

S'han adaptat al que necesitavem, sense pressionar més del compte per agafar més productes. El comercial 10/10, si algú necesita contactar-hi és al 693 23 78 38 (Joaquim).
17 noviembre 2021 23:52
La meva experiència en general ha estat molt bona, especialment la comunicació directa i sense haver de traduir. Algun problema, però bé està el que bé acaba.
04 octubre 2021 22:11
Mal servei mal funcionamen, servei tecnic nefast i la seva senyal lagafen de yoigo
. Gens recomanable.
13 septiembre 2021 16:25
Porto un any amb parlem i no tinc cap queixa amb aquesta companyia. Professionalitat, servei de qualitat i atenció personalitzada. Gràcies!
09 septiembre 2021 18:00
En septiembre del 2020 pasé el teléfono de mi negocio con parlem, solicité un desvío de llamadas del fijo al móvil y no tienen este servicio, tampoco tienen el servicio de llamada en espera desde el teléfono fijo. Bien aún así, continué con ellos ya que tenía permanencia de un año.
Este mes he trasladado mi negocio a otro local y solicité el traslado de línea al nuevo local y no me podían ofrecer dicho servicio porque no disponen de la infraestructura pertinente para ello, solamente me ofrecían darme un nuevo número perdiendo así a todos mis clientes, todas las tarjetas de visita, flyers, etc.
Me dieron la opción de irme sin penalización por ser una situación en la que ellos no me podían ofrecer el servicio que yo necesitaba.
Cuál ha sido mi sorpresa? Pues me he encontrado una factura de 160 euros de penalización, después de poner esta reseña también me dirigiré a la ocu a denunciar esta situación.
Id con mucho cuidado porque lo barato sale muy caro.
29 agosto 2021 3:55
El servei tècnic és un autèntic desastre. Quatre dies sense internet (i penso q en seran forces més). M'han instal.lat un router q no funciona i només em diuen q l'estan intentant arreglar per via remota. Cap altra explicació. Ja he demanat baixa. Molt decebut
21 agosto 2021 1:39
Estic molt contenta amb el tracte i el servei de la vostra companyia telefònica. Per fi una companyia catalana i amb serveis al nostre país.
05 agosto 2021 4:49
La fibra de Parlem es de mala qualitat jo vaig contractar 1.000mb i realment me'n arriba 250 escasses, te moltes avaries i tarden molt en reparar, servei d'avaries nefast
04 agosto 2021 17:35
Estic molt content amb aquesta companyia. Tenen una bona cobertura arreu del territori i t'atenen en català. Ho recomano!
30 julio 2021 2:16
Si vols tenir problemes de cobertura telefònica, de connexió 4g i pagar per tenir els mateixos canals de televisió que pots veure de forma gratuïta, aquest és l'operador que necessites.
No és possible que estiguis a Rambla Catalunya de Barcelona i no tinguis cobertura d'internet. Sales de Barcelona i ni la h et surt.
Això si, el servei d'atenció a client es amabilíssim però no et solucionen res ja que només obren tiquet i responen als tres dies per sms per dir-te que s'ha solucionat quan no és veritat.
Ens acabem de canviar a Parlem i tenim molts problemes però ara hem d'esperar un any obligatoriament per no pagar la penalització de 180 € per a l´instal·lacio (un tècnic que va portar el router i el va endollar)
tens 14 dies per llei per rescindir el contracte, el problema es que vam rebre la meva sim 6 dies mes tard de fer el contracte. Vigileu molt amb això.
Ens vam canviar de companyia perquè és d'aquí i ha estat molt molt decebedor. RES RECOMANABLE.
06 julio 2021 4:16
Sempre he estat molt ben atès pels seus tele-operadors. Són pacients i efectius en la resolució de dubtes o problemes de configuració de dispositius.
11 junio 2021 18:13
Una experiència terrible. Teleoperadors molt mal formats, cadascú diu una cosa en funció del que els hi vagi millor en aquell moment.
Malgrat estar donats de baixa fa més d’un mes ens segueixen cobrant. No hi ha manera que ens retornin el rebut.
Una companyia estafadora que és molt decepcionant.

Escribe una reseña



Calificación general: