16 enero 2024 20:56
Muy bonita y perfecta para ir con niños para hacer raquetas, hay cuestas para poder jugar los niños con trineos
14 enero 2024 7:40
El personal de l'estació molt atent. Vam fer raquetes de neu per totes les pistes, que estaven tancades per l'esquí. Una gran experiència en família
01 junio 2023 0:11
Buen lugar para hacer raquetas o ski nórdico, económico y rutas fáciles y medias, recomendado
29 abril 2023 13:07
Cette station est un havre de calme en pleine nature, avec de belles perspectives sur la plaine de Cerdagne et les cimes des Pyrénées catalanes. Le forfait raquettes est un peu cher mais les pistes sont bien balisées et sécurisées.
28 marzo 2023 4:02
Trato del personal, fenómeno. Nieve en muy buen estado. Pistas trazadas. Precio de alquiler de material, bueno.
11 marzo 2023 22:30
Tuvimos mala suerte y fuimos en una mala semana, poca nieve y mucho hielo, pero pudimos disfrutar los pocos km que hicimos.
El material que alquilan es bueno y los monitores entienden de las actividades que realizan allí
26 febrero 2023 14:44
"Es del tot injustificat que l’acces a l’estacio quedi tancat amb una barrera desde les 17: 00 fins a les 9: 00 del mati, sense permetre que les persones que estimem la muntanya no puguem gaudir de fer sky de muntanya o altres activitats sense pagar el canon. Sou uns bandolers fer pagar 7€ a la gent per gaudir de la muntanya.
Perque no els hi feu pagar per respirar?
Teniu els dies comptats com estació, i per fi aquest indret tant meravellos no estara sota la gestio municipal que a ho a fet malbe
21 febrero 2023 16:34
Este resort es un remanso de calma rodeado de naturaleza, con preciosas vistas a la llanura de Cerdanya y a las cimas del Pirineo catalán. El paquete con raquetas de nieve es un poco caro, pero los senderos están bien señalizados y son seguros.
06 febrero 2023 0:55
Estación de sky nórdico y para hacer rutas en raquetas de nieve.

Actualmente cerrada por falta de nieve.
30 enero 2023 3:57
Bona estació. Gent molt amable i simpàtica, tant a recepció de taquilles com al Bar. Ara hi ha poca gent i poca neu.
07 noviembre 2022 2:29
Meravellos lloc per a la pràctica de l'esport o simplement passejar-hi o fer un picnic.
09 octubre 2022 10:37
El personal del bar va ser molt amable amb mi. Pujava a fer una ruta i com no em quedava clar el recorregut el noi que hi havia al bar em va explicar tot el necessari. Estic molt agraïda per l'ajuda!
31 agosto 2022 0:48
Molt bonic, ideal per gaudir de un dia de natura, compte amb les tempestes d'estiu i sobretot els llamps i l'hivern amb les nevades, mireu sempre previsió del temps quan aneu altamuntanya, estacionar zones habilitades i marges de camins i pistes forestals sense obstruir el pas ni molesta. No tireu deixalles i respecteu la natura i el planeta.
11 julio 2022 21:28
Una zona molt amable per passejar a la fresca a l'estiu. No entenc com no es pot pernoctar a l'aparcament.
09 junio 2022 0:06
Hemos parado para tomar una cerveza después de hacer una excursión al lago del Malniu, la señora del bar ha sido muy amable y simpatica.
16 mayo 2022 19:53
Fantàstica, atenció immillorable la encarregada molt amable i professional ens var dissenyar una ruta estupenda per els diferents itineraris de la estació la que està molt ben senyalitzada i en bon estats fer raquetes. Tornarem segur. Tecomananke 10x100
06 mayo 2022 19:35
L'estació i l'indret són molt bonics.
El tracte rebut és pèssim.
Que tanquin la carretera a les 17h i que denunciïn als cotxes que es queden aparcats és de ser roïns, miserables i avars.
06 mayo 2022 8:40
Estació molt bonica, però el personal i l'atenció al client justeja molt. Sense voler caure en estereotips, es nota molt que són funcionaris: llei del mínim esforç; total, cobren igual.
Vam demanar material per a provar esquí de fons (era la nostra primera vegada) i ningú ens va explicar res, ni els itineraris, malgrat preguntar. Tenien poques ganes de respondre.
Després de 30 minuts més a terra que esquiant, vam tornar el material per evitar fer-nos mal i ens va dir que la primera vegada havíem de llogar monitor perquè ens expliqués quatre coses.
Havíem pagat 4 hores de material i l'havíem fet servir 30 minuts. Vam decidir anar a fer el circuit de raquetes per aprofitar ja que érem a dalt, i hauria sigut un detall que ens haguessin deixat les raquetes (més econòmiques que els esquís i les botes) sense cap intenció que ens tornéssin la diferència. Però ens van dir que si volíem raquetes, les havíem de pagar.

Varem anar a fer el circuit de raquetes a peu (sort que duíem unes bones botes de muntanya) i preciós, però mal senyalitzat al final: hi ha una escapatòria molt més assequible abans de l'última pujada de tornada a l'estació, però et porta directament al pàrquing i suposo que no deuen voler mostrar a la gent que es pot accedir a la muntanya sense passar per l'estació (i pagar forfait, es clar) ; així que està senyalitzada com inaccessible.

En fi. No hi tornarem.
28 marzo 2022 19:51
Un lloc ideal lluny d aglomeracions per disfrutar de excursions amb raquetes i practicar Sky nordic
22 marzo 2022 15:41
Fuimos para que las pequeñas jugaran con la nieve, pero al final los adultos fuimos los que mejor nos lo pasamos. Unos estuvimos por las pistas de nórdico, que realmente aunque no hubiera la nieve esperada la estación sabe como gestionar, y los otros se dieron un paseo con raquetas por las trazadas para ello. Todos salimos súper contentos y satisfechos. Realmente vale la pena y si hay mucha nieve, creo que es una de las mejores estaciones
20 marzo 2022 14:45
Estació petitona. Personal molt agradable. Material en bon estat. Preu assequible. Entorn espectacular. Llàstima que la neu del circuit de raquetes està molt trepitjada.
20 marzo 2022 9:12
Superbe station, belle exposition et pistes nombreuses et variées. Mais alors quel accueil déplorable! Ce w end alors que la station est fermée pour cause de covid, l'accès aux pistes pour marcher ou faire du trail comme nous est aussi prohibé. Il n'y avait alors aucune gêne pour les skieurs puisque accès fermé. De plus l'état et le manque de neige sur les pistes nécessitera forcément un gros travail des pisteurs et engin de damage. Aussi ça n'est pas nos qlq traces de chaussures qui allaient remettre en cause l'exploitation de la station à la réouverture. Bref ce dimanche, les deux agents présent sur place ont manqué de sens et oubliés que sans client, l'activité va moins bien!
08 marzo 2022 23:57
Excelente lugar para disfrutar de la nieve. Hay varios circuitos marcados para practicar con raquetas de nieve o para hacer esquí de fondo. También alquilan material y dan clases.
05 marzo 2022 7:23
Bona estació d'esquí nordic, amb personal molt amable, tarifes molt assequible, i material de lloguer de qualitat i en bon estat. La pista es petitona, però per els que ens iniciem estan més que bé! Repetirem! La zona del bar també està bé, amb begudes i menjar fred i calent, i zona interior i exterior
26 febrero 2022 15:05
Curset gratuït molt bé, bar-restaurant bé. Material ok. Tot molt bé llàstima que les pistes eren molt glaçades
13 febrero 2022 14:13
Una molt bona experiència. El personal de les pistes molt amable. Era la primera vegada que fèiem esquí de fons i ens han ensenyat les coses bàsiques per poder gaudir d'un dia fantàstic. Fan un pack familiar que et surt molt bé de preu. Les pistes passen enmig de boscos de pi i també hi ha un mirador. Molt bonic.
12 febrero 2022 23:10
Hi hem estat el dimecres 15/12/21. Estan oberts, això és bo, però l'excés de calor fa que la neu sembli de finals de març i els pobres fan el que poden amb el que tenen. Està tot pistat, però amb moltes marques de la cadena de la màquina. Traçat només la algunes pistes no crec que més del 30%.
La veritat és que com a entrenament va ser brutal, els trams no traçats fèiem "nordiccros", una nova i salvatge versió.
Gràcies per tenir obert i fer mans i mànigues perquè poguem gaudir de "Tot Nòrdic".
També cal remarcar la amabilitat de totes les persones que treballen a l'estació, inclús els que porten el bar. Després de l'esforç la botifarra ens va semblar un "xuleton".
09 febrero 2022 10:53
Si vas con críos o te quieres iniciar en esquí nórdico o raquetas de nieve. Este lugar es ideal
03 febrero 2022 5:38
L'estació es molt maca, però siusplau, actualitzeu les dades de l'estació en directe a la web. Hem arribat i els accessos tancats mentre a la web hi posava oberts. La gent que arriba de fora només per anar-hi han hagut de fer mitja volta. Que una estació d'esquí no estigui preparada per una nevada es per llogar-hi cadires.
02 febrero 2022 18:15
Natura en estat pur. Entre setmana és el paradis. No hi havia ningu. Personal super amable. Hem fet raquetes i les vistes son genials! Gràcies
31 enero 2022 17:26
Com sempre. Fantàstic. Una estació no massificada, que es beneficia de les nevades mediterrànies i atlàntiques.
28 enero 2022 23:39
Una llàstima que el servei de lloguer i l’atenció al client hagi sigut tant decepcionant. Ens han donat uns esquis de fons sense escates i ratllats, defectuosos. I en el moment de tornar-los ens deien que era culpa nostra. L’estació és bonica, però si tornem serà amb material d’un altre lloc.
25 enero 2022 2:32
L'excursió molt bonica. Tanmateix fico una mala valoració perquè al tornar el material, vam baixar amb el cotxe i els propis treballadors que anaven davant ens van deixar tancats al port de muntanya a nosaltres i una altra família que venia darrere. No entenc perquè o o tanquen l'estació una mica abans perquè et dongui temps de baixar, o no tanquen la carretera una mic més tard per donar temps a tots els cotxes a baixar. Per més inri no hi ha cap telèfon de contacte per si et quedes atrapat. Al final va baixar el responsable de l'estació d'esquí al capd'una hora i mitja i ens contesta amb males formes que això no va amb ell perquè només és un treballador, i que l'altre dia es van quedar 20 cotxes atrapats.
14 enero 2022 15:43
Hem anat amb raquetes fins el refugio de la Feixa i desprès hem continuar fins el llac de Malniu. El llac estaba preciòs, hoy nevat. Excursió amb raquetes molt recomanable. Ha fer un día preciòs!
05 noviembre 2021 3:47
Es una estació d'esquí de fons molt maca i la mes accesible des de la vall de la Cerdanya.
Pots arribar-hi en 15 minuts des de Puigcerdà.
Tenen circuits d'esquí, de raquetes de neu per principiants i nens també, zona de trineus i bar-restaurant.
Fora de l'hivern es una zona de pas obligatòria per visitar el llacs de Malniu, refugis de la feixa i del Malniu.
Molt maco!
Fan colonies de nens a l'estiu.
N'hi ha un mirador a prop al que pots admirar tota la Cerdanya i la serralada del Cadí.
12 noviembre 2020 7:32
Estació d'esquí de fons, genial a l'estiu per fer excursions i passar rl dia amb família o sol. Esta a prop de Puigcerdà al mig de la cerdanya. Lloc imprescindible si estas per la zona i t'agrada la natura. Molt i molt recomanable.
30 octubre 2020 2:50
Un cadre agréable et facile d'accès ; activités possibles en été comme en hiver. Lieu d'estive pour les troupeaux du coin. Dommage qu'il y ait beaucoup de monde les weekends mais heureusement c'est immense.
27 octubre 2020 5:19
La Cerdanya té uns paisatges espectaculars, vam anar-hi tot just entrada la Tardor, un lloc ideal per fer trekking, buscar bolets, gaudir de la gastronomia, el romànic.la Cerdanya animora.
10 enero 2020 4:49
Entrada pista de esquí de fondo y raquetas de nieve. Tiene diferentes itinerarios según distancia o kilometraje. Bien señalizado te ofrecen mapas a modo de guía. El acceso cuesta 5 €, pago con tarjeta, no aceptan efectivo. Se puede alquilar equipos y dispone de bar-restaurante. Las vistas son magníficas. Recomiendo ir pronto, para evitar aglomeraciones
21 mayo 2019 20:49
És un pàrquing molt ample amb una miqueta pendent. Si hi vas amb autocaravana millor agafar la part més propera a l’estació és la zona més plana. És un lloc tranquil per dormir.
10 mayo 2019 22:57
Gratis. Muy grande, no se satura con facilidad. Acceso a caminos, treking, ski de fondo, restaurante y zona de picnic
08 enero 2019 16:17
Interesante zona para practicar deporte en la naturaleza, en invierno y en verano con acceso a rutas muy diversas. Dispone de restaurante con menú, sólo al mediodía. En verano está muy concurrido y suele saturarse.
21 julio 2017 5:36
Buen acceso a un entorno de montaña precioso con posibilidad de excursioness, esqui de fondo.vale la pena
27 abril 2017 11:18
La carretera para llegar no está muy bien mantenida, mientras en todos lados las carreteras estaba n limpias, ahí había mucho hielo y solo se podía acceder con cadenas. Ahora, Guils es precioso!

Escribe una reseña



Calificación general: