13 septiembre 2022 6:00
Preciosa iglesia
Hicimos el bautizo de mis sobrinos ayer y todo muy bien.
23 agosto 2022 15:57
El Mosén Esteban ens va casar amb gran solemnitat i tots van quedar encantats amb ell. Moltes gràcies!
17 junio 2022 14:48
Esglesia molt acollidora, al Interior dona molta Pau.
El seu Rector Mn Esteve, una maravella de persona i fill de Deu.
En vaig posar en contacte amb ell, perqué necesitaba que a través de la parroquia en donessin algunas peças de roba per mi, estic pasante mals temps
vaig anar el día que en va dir i per la meva sorpresa, en va atender una señora bastant prepotente, alta ella, de cabellos color rosa, i ulls clara, i en va donar a entender que allá no donavan roba a ningu i que l'Esteve, a qui es va referir per anomenar al Rector, no s'enteraba, de res.
Tenen un negoci prou ven montar, botigueta de roba usada, que recullan als contenidos que tenen allá Mateix de la Bona Gent que fa donaciones pels mes pobres, i ella aprofiten per revender tota la roba i Fer negoci.
No em preocupa tot això, cóm diuen las sagradas escriptures, pels seis fets els coneixereu.
Tan de no aquesta señora, no necesito mai l'ajut de ningu, i no hagi de pasar la vergonya que en va Fer pasar ahir a la tarda, moltes bendicions per ella.
28 marzo 2020 17:36
Els horaris de missa són: tots els dies feiners a les 8: 00 del matí (inclou el dissabte). Tots els dissabtes a les 20: 00 (vigília del Diumenge) i diumenges a les 12: 00. Les festes de precepte, tenen la seva corresponent vigília a les 20: 00 (caigui en el dia que caigui de la setmana) i el dia propi de la festa a les 12: 00 (com si fos un diumenge).
16 diciembre 2019 3:37
Esglèsia de pedra picada d’estil gòtic amb encant. Espai de calma amb les portes sempre obertes. Li deien la catedral del Maresme.

Escribe una reseña



Calificación general: