18 julio 2023 6:08
Hem anat al restaurant de menú. De primer he demanat un braç de pata amb tonyina i ou dur però portava molt maionesa i tapaba tots els altres gustos. De segon un pollastre al curri realment bo i de postres, el plat fort, un pastís de cirera perfecte!
14 julio 2023 1:50
El restaurante fue una verdadera sorpresa! El "arroz 3 delicias" normal es malo en todas partes, ¡aquí fue 100 por ciento casero y fino! Plato principal simple, pero todo súper fresco y sabroso.pan fresco, buen servicio. ¡Excelente calidad!
12 mayo 2023 1:35
Visitamos su cafetería y pastelería el pasado viernes, nos tomamos unos pastelitos y fueron buenísimos, sobretodo el de zanahoria. Aprovechamos y nos llevamos una Mona de pascua preciosa! Muy buen trato de todo el mundo!:)
08 mayo 2023 17:47
Muy decepcionado, fuí a comprar un pastel de cumpleaños y la verdad la dueña me pareció muy estirada. Asi pues el trato no fue de mi agrado, pero es que, no sólo fué eso, sinó que además, los que probamos el pastel nos sentó mal. Nunca más volveré a comprar allí.
16 marzo 2023 3:16
He demanat un cafè amb llet, tenia molt de gust a llet i no a cafè. Semblava mes una llet amb cafè. Portava moltíssima espuma, i això semblava mes un capuccino. La pastisseria molt bona però el cafè tenia mes gust de llet que cafè. S'ha de millorar!
28 febrero 2023 20:23
La millor pastisseria de Girona. Tot està boníssim i l'atenció és immillorable. Gràcies per fer-nos la vida tant dolça.
26 febrero 2023 7:26
Bonic negoci local i autèntic de Girona, dolços de qualitat i per a tots els gustos. Presentació implacable. Els seus pastíssos gelats d’aniversari són boníssims! (També tenen l’opció de porsió petita per a 1 persona) // a la imatge el mític tortell de reis, amb molta nata!
28 enero 2023 4:17
M'encanta! Tenen menú del dia fins i tot dissabtes, la cuina és molt elaborada i a més de postres tenen pastissets de la mateixa pastisseria, que són els millors de la ciutat.
07 enero 2023 17:19
M'han cobrat un suplement de 0'20 cèntims per demanar llet desnatada. Total cafè amb llet 2,05 euros.
19 diciembre 2022 4:24
Buenos pasteles pero el servicio MUY lento, a pesar de tenerlo encargado. Más de 30 minutos de espera para recoger un pastel. Les debe gustar tener poco personal para que desde la calle se vea la cola!
17 diciembre 2022 0:36
Pedimos descafeinado de máquina con leche y nos trajeron un descafeinado solo, pedimos dos xuixos que nos habían dicho postre típico de Girona y al preguntar de qué los tenían la camarera dijo que de nata por encima, vale nosotros no sabíamos cómo eran, para nuestra sorpresa eran dos chocolates con nata, los tomamos pero al consultar por internet vemos que son dos pasteles, camarera incompetente o que quizás no entiende el castellano.
19 septiembre 2022 16:15
Vam fer un gran berenar! Els pastissos de la pastisseria no decepcionen mai, en el nostre cas, pastís de xocolata amb maracuyà i pastís de formatge. Els vam acompanyar amb uns smoothies de maduixa i fruits vermells dels que no vam deixar una gota. Ens van atendre molt bé, molt agradables en tot moment!
14 septiembre 2022 14:05
Pastisseria de molta qualitat a Girona.
Tots els productes son excel·lents.
Molt recomanable!
15 marzo 2022 22:06
A la senyora rossa sembla que li estiguis fent un favor anant a comprar a la seva pastisseria. Una pena que amb lo bons que fan els pastissos, el tracte deixi tant a desitjar.
05 febrero 2022 13:53
Després d’esperar 10 minuts a la taula, just davant la barra, demano a les cambreres si em poden atendre, ja que en cap cas en tenien la intenció. Des de darrera la barra em contesta: si, què vols? Li demano si té algún entrepà vegetarià o vegà i, assenyalant amb el cap, em diu que els entrepans que hi ha son aqui (a la barra). M’aixeco, veig que tot és d’origen animal i li demano si poden fer-me alguna altra cosa i la resposta és: la cuina està tancada això és el que hi ha.
Tracte pèssim, poques ganes de treballar! Ni tan sols van intentar aconsellar-me alguna altra opció. Me’n vaig tornar a la taula amb la persona amb la que havia anat a la pastisseria, finalment sense demanar res, i un cop asseguda les noies es van posar a riure! Els debia fer gràcia tenir una persona allà durant una hora i mitja sense consumir res!
03 febrero 2022 17:48
Lo del tórtell de este año es impropio de un establecimiento que este nombre
Ni sabor ni presentacion nada que ver con años anteriores
Lo de se puede morir de éxito parece una gran verdad
Lamentable!
16 enero 2022 17:17
Es un sitio que me gusta mucho atención al cliente un 10 y no hablemos de la pastelería perfecta y ahora de cara las navidades en regalos paneras y demás decoración 10
16 noviembre 2021 23:21
El servicio excelente el menú muy bueno, y como pastelería que conozco desde pequeña de las mejores que he probado, la esquisitez de sus dulces a ido de la mano del buen gusto que reflejan sus escaparates que siempre han sido tan elegantes como el diseño y la presentación de su repostería.
07 junio 2021 6:47
Dins la pastisseria molt bon tracte. Però les cambreres de la cafeteria ens han tractat especialment malament, molt antipàtiques. Haurien de mirar-se bé el personal que tenen perquè no són gaire professionals. No hi tornarem a anar-hi.
01 junio 2021 7:46
Pastisseria emblemàtica de Girona, bunyols bonissims us recomano a provar-los. També tenen menjar per emportar, canalons de peix i marisc molt bons de gust suau i amb bon formatge per gratinar, Ah. La vedella amb bolets molt ben cuita i tendre. Us passo foto de canapes que he comprat per demà fer entrant.atenció molt amable del personal.
10 septiembre 2020 8:31
Bastant car però tot el que fan és impecable. El tracte és molt correcte i és el lloc perfecte per fer un bon esmorzar
11 julio 2020 10:30
Un tracte perfecte i un producte ideal, dins un entorn òptim. Si ets de Girona, ets de Can Tornés!
01 marzo 2020 19:26
Yo he comprado aquí y puedo decir que el trato es excelente con cualquier persona, y la pastelería es riquísima y riquísima.
Gracias por ser como sois
26 enero 2020 23:51
Bons postres, (dolços i salats)
qualitat / preu molt bona

molt bona atenció al client.
01 diciembre 2019 7:30
Sens dubte de les millors Pastisseries de Catalunya, botiga impecable, aparadors sempre molt cuidats, qualitat extrema, i un tracte exquisit.
14 octubre 2019 15:06
Decepcionat. Venim expressament fins aqui per tastar, segons hem llegit un dels millors xuixos de Girona, pero ens hem quedat senses! Com pot ser que un diumenge a les 10h ja no tinguin cap xuixo ni a la cafeteria ni a la pastisseria? Finalment hem esmorzat salat, tot i que els preus no són populars (3,10€ per un mini de llonganissa)
24 mayo 2019 19:48
Exquisit tracte, polidesa i gust sublim al seu establiment.
Una opció de menú diari dels millors de la ciutat.
La qualitat dels seus productes, deliciós tot, grans mestres pastissers a Girona!
Sense cap mena de dubte, la millor pastisseria de la ciutat. I en el top ten de les de Catalunya.
Les mones de Pasqua, torrons, bomboneria, semifreds, algunes de les seves especialitats.
El millor croissant de xocolata del país
18 enero 2019 18:50
Pastisseria de referència a Girona. L'elaboració i la presentació de tots els seus productes és realment excel·lent.
Un suggeriment: provar un xuixo de la pastisseria Tornés. De ben segur que en gaudiran i celebraran l'any del xuixo amb motiu del seu primer centenari (Girona, 1918-2018).
08 diciembre 2018 13:26
No vagis a esmorzar aquest lloc si no pots menjar de tot. No és molesten a preguntar ni oferir cap alternativa. És més quan els hi dius que no pots menjar el que ja tenen preparat i que marxes et contesten "Perfecte". Només intentàvem esmorzar un entrepà sense tomàquet. Definitivament no tornarem.
12 septiembre 2018 4:15
La mejor pasteleria de Girona. Pasteles muy variados, bien presentados y de excelente calidad. Local muy elegante. Precios por encima de la media.
30 junio 2018 13:06
Trato: Falsa amabilidad.
Pasteles: presentación cuidadosa y con "aires" refinados.en cuanto a la textura y al sabor, los encuentro bastantes pésimos. Nada que ver con los " bavaroise " de otros países con tradición pastelera. También precios muy exagerados por lo que es.
12 junio 2018 22:36
You have to visit Tornés to try the authentic Xuxo. The best in Girona, being well balanced between pastry and cream. Don't give them a 5 star because coffee is not special at all. The place is pretty. Is not located in the best part of the city also. Not as centric as one would like.
01 junio 2018 19:16
Bona pastisseria i bona cafeteria amb excel.lent m enu al migdia (bufet lliure de postres!) Mmmmmm
20 mayo 2018 9:38
This place is pretentious and snobby. I've just come out of physio so I'm in tracksuit type casual clothing. I was looked up and down by these people like I was a hobo! Coffee not too bad.looking forward to see how much they charge me!
I will not be coming back so they can enjoy my hobo money! I would not recommend this place unless you are in an evening gown, then you will fit right in!
I haven't been in the Pastisseria just the café. This comment is for the rude and unwelcoming staff in the café, you made a potentionally great space an awkward and cold place!
(I will have to try the Pastisseria and comment!)
21 febrero 2018 18:47
Pastelería de calidad. Buen sitio para comprar algún detalle. Precio por encima de la media. Negocio familiar renovado. Buena variedad en Pastelería. Tienen también algunos platos preparados, algo de bodega y servicio de catering. Los bocadillos del catering no es lo mejor que pueden servir. Los festivos suele estar abarrotado. Admiten encargos pero hay que hacer la misma cola para comprar que para recoger los encargos. Disponen de cafetería en la que sirven almuerzos tipo menú que suele ser aceptable.
15 enero 2018 18:55
La mejor pasteleria de girona, y con seccion de bar y cafeteria asi como la elaboracion de platos preparados
09 enero 2018 7:03
Best pastry shop in town, no doubt. Mousses, cakes, chocolates, etc. Don't miss the "rus" cake or the walnut praliné mousse. It's not cheap, but it's well worth the price. There's also a bar space where you can have breakfast of a quick bite.

Escribe una reseña



Calificación general: