15 enero 2024 14:17
Recomano plenament aquesta botiga de serveis informàtics i telefonia, de Figueres. L'atenció al client és molt bona i el servei rebut, en diverses ocasions, ha estat honest.
S'agraeix en un temps on disminueix l'atenció personalitzada i directa, que subministra més seguretat quan es tracta de productes informàtics i de comunicacions. ADB.
03 enero 2024 4:48
Bons professionals. Bona atenció al client. Preus competitius. Deixeu-vos aconsellar. A més us aniran informant puntualment de tot el que el servei tècnic vagi realitzant.
21 octubre 2023 4:37
Es un molt bon lloc per a comprar ordinadors (es rapid i funciona perfectament)
Per a mi la millor botiga
14 octubre 2023 11:10
Hola, fui perdido a comprar un ordenador gamer y en Pc system me ayudaron, me aconsejaron con mucha profesionalidad y amabilidad.
El trato fue excelente y cuando tengo algún problema o duda me ayudan y solucionan.
24 septiembre 2023 3:26
Fui a pedir información sobre el montaje a piezas de pc y resolvieron las dudas que tenía, segurísimo volveré. Muy buena atención del asesor de la tienda Jonatan. Gracias!
18 septiembre 2023 9:31
Atenció ràpida, eficaç i simpàtica per part de Jon. Li vaig portar el meu vell portàtil que ne s'engegava i me'l va tornar nou! Ho recomano 100%
17 enero 2021 22:56
Vaig comprar-me un ordinador nou i el vaig portar a una altra empresa perquè em passés la informació de l'ordinador vell al nou i em fes la posada a punt (antivirus, tallafocs, programes.). Després de pagar 80 euros, quan a casa vaig obrir l'ordinador nou no hi havia res de res i els pocs arxius que m'havien passat d'un ordinador a l'altre estaven barrejats! Quan els vaig trucar per telèfon van tenir la barra de dir-me que la culpa segurament havia estat meva al posar-lo en marxa! Desesperada, vaig trucar a Pc Systems, aquella mateixa tarda vaig deixar els dos ordinadors i l'endemà ho tenia tot a l'ordinador nou, impecable i amb tot el que calia instal·lat. Em va sortir una mica car però la tranquil·litat de poder tenir la meva eina de treball a punt en menys de 24 hores i sense perdre la valuosa informació de l'empresa va valdre la pena. A partir d'avui aniré sempre a Pc Systems, el servei és molt bo i ràpid!
10 abril 2019 4:49
I took my Apple Mac to PC system. Sergi had a look at it as it was very slow and had a virus.within 24hrs the computer was back home and working perfectly.great service and very professional
20 marzo 2019 12:45
Grandes profesionales. Solucionarón mi problema con mi ordenador rápidamente y me recuperaron todos mis datos.

Escribe una reseña



Calificación general: