11 marzo 2024 10:55
es una academia excelente, con un profesor con mucha paciencia y muy profesional en su campo, busca estrategia para ayudarte a avanzar lo digo por mi experiencia.
10 marzo 2024 8:53
Tengo una nieta que va a la Acadèmia de Músia Pentagrama Valls, está muy contenta y se lo pasa muy bien.
03 noviembre 2023 0:15
Llevo unos 3 meses dando clases y estoy con muchas ganas de seguir. El profesor Jaume es genial y en lo personal tiene mucho tacto y paciencia al enseñar, asi que me siento comoda dando clases. Definitivamente recomendado!
04 diciembre 2022 22:27
Com a alumne puc dir que la meva experiència estudiant aquí va ser molt bona i ho recomano sense cap dubte.
07 noviembre 2022 3:54
Una academia 10, amb una atencio personalitzada, i familiar. Amb un professor, fantástic i molt atent amb l' alumnat.
Encantada.
22 agosto 2022 3:36
Gran professional. Vaig aprendre molt en classes de solfeig i piano. A més, em va fer agradar el món de la música.
28 julio 2022 14:13
Un estrés. Te aconsejo que pidas todo por escrito y pidas recibo de todo para cuando quieras cancelar, sino.cuando quieras cancelar porque no te ha gustado la forma de enseñar (agitación, estrés, falta de concentración.ufff) tendrás problema para recibir tu dinero de vuelta.
17 julio 2022 6:17
Cada vez que voy a alguna clase me divierto y me siento reconfortada. El profesor crea un ambiente genial para obtener lo mejor de los alumnos y se implica. Si quieres aprender a dejar tu timidez a un lado es tu sitio. Sin lugar a dudas, recomiendo el lugar.
23 junio 2022 5:43
Muy profesional, intenta sacar lo mejor de cada alumno, motivarle y en mi caso que no tenía nada de experiencia, me dio las herramientas necesarias para progresar.
17 junio 2022 18:02
Tinc bons records d.aquesta escola de música, el Jaume és un bon profesional i ensenya molt bé!
16 junio 2022 13:16
La escuela solo tiene un profesor que tambíen es el dueño, y es una persona muy nerviosa y desagradable. Yo hice la matrícula mensual completa antes de empezar las clases, pero quise desistir luego después, y él no quería devolverme el dinero. Después de muchos problemas y estrés, conseguí solo parte del valor de vuelta. Se ha perdido totalmente mi confianza. Si quieres aprender música, te recomiendo seriamente que busques a otro sítio.
15 junio 2022 18:31
Sens dubte és una molt bona acadèmia de música.
Posa en valor el talent de cada alumne i sap transmetre la seva passió per la música.
Al ser classes particulars o amb pocs alumnes l'ensenyança és molt personalitzada.
15 junio 2022 1:45
Sóc mestra i em quedava sense veu, em van parlar del Jaume del Pentagrama i amb 2 sessions ja vaig notar que quan acabava la sessió la meva veu estava millor que quan entrava. Fa que es creïn automatismes a l'hora de parlar correctament. A més també m'ensenya a cantar. No és un procés curt ni fàcil, però el Jaume ho adapta i ho fa personal. Sort que em van parlar d'ell! Gran professional i persona! Moltes gràcies!:)
09 junio 2022 2:11
Jaume, director de la academia Pentagrama, no solo es un director de orquesta, también es un excelente terapeuta.
Sus conocimientos van más allá de la música.
Observamos notables avances con músicoterapia en nuestro hijo con tdh.
En lo personal, fue capaz de enseñar me a trasmitir emociones al momento de tocar la guitarra.
Gracias Jaume por todo!
07 junio 2022 2:05
Vaig entrar a Pentagrama amb problemes d'afonia persistents i després de varies sessions amb en Jaume, no només vaig recuperar la veu sinó que em va donar eines perquè no em tornés a passar. Molt bon professional i molt contenta de la musicoteràpia
06 junio 2022 4:18
Quan el teu fill sempre surt content, aprèn i el veus (escoltes) evolucionar després de cada classe, no cal demanar més. Ambient familiar i molt pròxim.
100% recomanable.
03 junio 2022 5:45
Estamos encantados con el servicio y atención. Mi hijo aprende cada vez más y disfruta mucho de las clases
03 junio 2022 5:22
La nostra filla ha tornat a estimar el piano gràcies al Jaume després d'uns anys sense voler-ne saber res.
Jaume ets un gran profesor i es nota que la música, per tu, és molt més que la teva feina.
29 mayo 2022 14:48
Jaume és una persona molt empàtica i atenta a les necessitats dels seus alumnes. Encomana l'amor per la música. Excel.lent i recomanable 100%.
29 mayo 2022 14:11
Vaig fer clases de cant amb el Jaume, un excel.lent profesional i una bellíssima persona, sap treure en el moment precís el millor de cadascú, viu la seva feina amb passió.
26 mayo 2022 22:27
Pentagrama Valls Acadèmia és molt bona escola de música. El meu fill ha après molt i va disfrutar molt de les classes. El Jaume és un professor molt pacient i utilitza mètodes innovadors. Jo recomano aquesta escola.
24 mayo 2022 15:44
Amb el Jaume Martínez vaig fer reeducació de veu per un problema de cordes vocals. Vam aconseguir que es dissolés un petit nòdul que hi tenia, em va ajudar a obrir el diafragma amb tècniques de relaxació i em va ensenyar a impostar la veu. Un gran professional.
21 mayo 2022 14:12
Vaig tenir la sort de poder anar a classe amb el Jaume al llarg de molts anys, on no només em va ajudar a tenir una millor higiene i gestió de la veu en la meva etapa com a actor professional, sino que també em va ensenyar a cantar líric. Les classes eren molt professionals on es treballava molt la tècnica i l'instrument vocal. No vaig rebre només un gran tracte professional, sino també personal. Gràcies Jaume per tot el temps compartit, si mai els meus fills/es volen cantar, tinc clar que ho faran de la teva mà.
20 mayo 2022 15:25
Mis dos hijos de 4 años de edad reciben clases de música semanalmente desde hace algunos meses y no puedo estar más contenta.
Una amiga me aconsejó esta academia ya que fue donde sus hijos aprendieron guitarra y piano. Mis pequeños tienen problemas auditivos, lo que sumado a su corta edad suponía todo un reto.
Pero la verdad es que no puedo estar más contenta. El profesor, Jaume, desde el primer día se interesó en las necesidades específicas de mis hijos y ha ido adaptando las clases en función de los cambios (y la personalidad) que ha ido viendo en ellos.
Además, te explica y enseña los avances que van haciendo.
Evidentemente, mis hijos no reciben clases de un instrumento específico porque aún son muy pequeños para decantarse sino que van probando un poco de todo (canto incluido) para que ellos mismos decidan mucho más adelante.
Si lo que buscáis es que aprendan música pero sin que sea para ellos algo pesado o negativo, este es el sitio.
05 mayo 2022 20:07
Molt bona experiència a l'acadèmia, el Jaume em va preparar molt bé a per unes oposicions de música, recomanable 100%!
04 mayo 2022 17:04
Jo sóc un jubiladet que, encara que potser una mica tard, he decidit aprendre a tocar el piano.
Amb el Jaume de Pentagrama he trobat el mestre ideal: comprensiu, competent, enamoradíssim de la música, vehement en les seves explicacions, exigent I flexible al mateix temps.
Vaja, que si et deixes guiar pel seu mestratge, i ets constant! (molt important) gaudiràs aviat del plaer de poder escoltar-te a tu mateix arrencant notes boniques de l' instrument.
01 mayo 2022 17:14
L, acadèmia Pentagrama aposta per acompanyar a cada alumne/alumna el seu talent musical. Dedicació, professionalitat i acompanyament són alguns dels seus valors. Descobriu-la!
28 abril 2022 10:34
A Pentagrama pots aprendre sense frustrar-te. En Jaume es molt bon professor que t’ajuda aprendre mentre et diverteixes.
23 abril 2022 12:16
En Jaume, un gran mestre ben qualificat que utilitza diversos mètodes tots complementaris per trebllar el cant, com la respiració, relaxació, exercicis gimnastics, posicionament del cos, aromateràpia i d altres tot plegat per treballar la veu. Jo vaig aprendre moltissim i si pogués hi tornaría. Gràcies!
20 abril 2022 12:07
Un profesor muy empático, que se adapta perfectamente a las necesidades del alumno.
Muy contento con las clases particulares, lo recomiendo al 100%
18 abril 2022 1:24
Vaig estar un temps anant a classe de guitarra i l'experiència va ser molt bona
Vaig aprendre molt. En quant al professor, el Jaume un exel•lent professional adaptant-se a cada moment i situació
En quant a presona un 10

Escribe una reseña



Calificación general: