16 octubre 2023 11:16
Com a antic alumne de l'escola, n'he quedat molt satisfet, tenen un tracte molt proper amb l'alumnat i ofereixen recursos per a l'aprenentatge guiat i de manera autònoma. A mi m'han ajudat a treure'm la titulació i sempre han estat pendents del meu progrés i m'han ofert recursos per a seguir progressant! Una escola de 10.
27 agosto 2023 3:31
He sido estudiante en esta academia desde los 7 años, hasta hace un mes que me saque el certificado del First de Cambridge University. Durante este largo periodo esta academia me ha tratado muy bien y la relacion con los profesores y directora siempre ha sido muy agradable. He aprendido en profundidad la lengua inglesa y la forma que tienen de enseñarte a hablar y escribir es muy entretenida y funcional. Recomiendo al 100% esta academia y si sus hijos quieren aprender el ingles este es el lugar perfecto para que se apunten.
24 agosto 2023 8:29
Encantats amb l'escola durant anys el meu fill ha estudiat al centre.
Durant l'estiu ha fet un curs intensiu per fer l'examen del FCE amb uns molt bons resultats.
Gràcies per la vostra entrega i dedicació durant tot aquest temps.
22 agosto 2023 14:53
Les dues filles i el meu fill han passat per aquest centre. En tots tres casos el ritme de treball, qualitat i contingut els ha permès assolir els obectius que ens vam fixar quan van començar. Una d’elles, que va marxar a estudiar a EEUU no va tenir cap problema en l’adaptació a nivell d’idioma.
De les millors decisions preses quan vam escollir aquest centre. Ho recomano a tothom!
20 agosto 2023 7:07
Es la mejor experiencia en una academia de inglés, un ambiente familiar donde realmente se preocupan por enseñar. Gracias a ellos mi hija a aprobado el c1.
16 agosto 2023 13:23
Como alumna que ha estudiado muchos años en esta academia, solo tengo palabras de agradecimiento hacia Silvana y todos sus profesores. Considero que he aprendido infinidad de conocimientos que me han ayudado mucho. Muy recomendable.
12 agosto 2023 20:42
La meva filla ha estat estudiant durant molt anys en aquest centre on l'han acompanyat i ensenyat un gran equip de mestres. I amb 16 anys i un intensiu durant el juliol molt ben organitzat ha aconseguit treure's amb bona nota l'Advanced. Moltes gràcies a la Silvana i a tots els mestres per la seva dedicació. Continuarem aprenent al centre.
31 enero 2023 16:32
Estem molt satisfets de com l'escola ha gestionat en tot moment l'aprenentatge de la llengua anglesa del nostre fill. Aconseguint un molt bon nivell i de retruc obtenir el títol del First certificate per la Universitat de Cambridge. Menció especial per a la seva directora, Silvana, moltes gràcies per la teva implicació durant aquests anys.
02 junio 2022 14:31
L'experiència és molt bona, els nens tenen molt més vocabulari i a l' institut van més segur a l'hora d'anglès en fer les redaccions i exercicis. També molta millora en els listening.
Agraïda per tot això.
29 mayo 2022 22:02
Excelent.
Una escola petita i familiar, on el nivell acadèmic s'ajusta al nivell de l'alumnat independentment del curs que estiguin realitzant.
Molt estratègic i a la vegada molt exigents amb l'alumnat.
Estic molt satisfeta amb les les 3 filles que ja fa anys que formen part del centre.
16 mayo 2022 4:54
Un bon lloc on els teus fills aprenguin anglés. El fet que hi hagi pocs alumnes per classe ajuda a que estiguin per ells, els puguin coneixer bé i puguin veure que necessita cadascú, jo estic molt satisfeta.
08 mayo 2022 19:08
Molt bon ensenyament, tracte personalitzat i molt bons professors.la meva filla porta molt de temps anant i ara la estan preparant per fer el nivell First.
28 abril 2022 14:09
Fa molt temps que vaig a People a fer conversa i la meva experiència en aquesta Escola ha estat fantàstica. He tingut varis professors i professores i amb tots ells m'hi he sentit molt bé. Per molts anys People pugueu continuar amb aquesta tasca.
13 abril 2022 4:29
Estem molt contents amb el sistema d ensenyament que incorpora amb eficiencia i qualitat les darreres innovacions. La relacio amb l escola es molt propera i ens mantenen molt ben infotmats dels progressos que fan els alumnes.
08 marzo 2022 21:53
Experiència molt bona al People. Aprofiten molt be l’estona i aprenen moltíssim i a més els nens ho disfruten. El personal és molt atent i sempre busquen la millor solució
20 julio 2018 9:29
Despres que els meus fills hagin cursat angles en altres academies d'angles de la ciutat, finalment hem descobert people per recomanacio d'altres pares. El canvi i els progresos en el seu aprenentatge han sigut i son molt bons. A casa ara les pelis son en angles.

Escribe una reseña



Calificación general: