07 febrero 2024 20:26
Hem col·laborat amb ENTRAPOLIS per gestionar les inscripcions a una caminada solidària que hem organitzat des de l'Institut Municipal d'Ocupació Salvador Seguí. La gestió ha estat senzilla, ens han facilitat molt la feina. Estem molt satisfets!
25 enero 2024 6:10
Entràpolis és una plataforma molt útil i molt fàcil de gestionar. Està molt ben dissenyada i tot molt ben explicat, és força intuitiu i si tens qualsevol dubte els seus assessors t'ajuden a solucionar-lo, et guíen i t'aconsellen ràpida i amable i molt efectivament. És un plaer treballar amb Entràpolis.
20 enero 2024 18:23
Perception Technologies tiene, entre otras plataformas, la plataforma de venta de entradas Entrápolis. La plataforma es estupenda: simple, limpia, intuitiva y muy manejable para gente sin experiencia en informática.

Además, Entrápolis colabora de manera desinteresada (sin cobrar ningún tipo de comisión por la venta de entradas) con nuestro proyecto solidario Magia por Benín.

El servicio de atención al cliente es excepcional. ¡¡Contestan en minutos!

Estamos encantadísimos con ellos. Recomendables 100%.

Un saludo a todos!
13 noviembre 2023 15:41
M´agrada molt la vostre plataforma per tot. Per la vostra rapidesa en respondre però sobretot perquè a mi sempre em passen coses, i vosaltres el dia de l´espectacle en cara que sigui dissabte, esteu allà per solucionar
04 noviembre 2023 6:37
Muy contentas con la web, y sobretodo con el servicio de atención, en caso de tener dudas, o cualquier cosa: te atienden rapidísimo, y muy bien.
Recomendable 100%!
16 octubre 2023 13:18
CONCERT SOLIDARI ANYS 80. Gràcies a entrapolis per tota la tasca que fan perquè ajuda molt als organitzadors a portar a terme l'esdeveniment. Tota la plataforma és molt intuïtiva i si tens dubtes ho resolen amb molta rapidesa i professionalitat. Hem organitzat dos Concerts solidaris a l auditori bde Pineda de Mar, 2022 i 2023 amb l"aula de música Can Llobet i han estat un èxit, també gràcies a la venda d'entrades per entrapolis.
04 octubre 2023 12:52
Una empresa implicada y socialmente responsable. Con equipo humano de 10 y una atención inmejorable. Además, cuenta con iniciativas como Entrápolis, de gestión de eventos y entradas, sin coste para asociaciones sin ánimo de lucro, que permite que continúen desarrollando su misión.

Con herramientas tecnológicas totalmente personalizables y que se adaptan a las necesidades particulares y contribuyen a eliminar la brecha digital.

Si estás pensando en organizar un evento, necesitas montar una tienda online, crear una app para móvil o web, o asesoramiento y marketing digital, no te lo pienses más, es 100% recomendable.
15 septiembre 2023 14:55
Ha sido maravilloso trabajar con ellos, siempre atentos a resolver dudas y aconsejarme en todos los detalles, el servicio de atención al cliente es excelente
30 marzo 2023 0:40
Si estàs buscant un servei de ticketing pel teu espectacle no t'ho pensis, Entrapolis és la solució. Molt fàcil de fer servir i amb un servei d'atenció al client ESPECTACULAR!
24 marzo 2023 15:17
Gran atenció al client. L’Eudald m’ha ajudat a canviar les entrades per un espectacle amb una professionalitat i rapidesa espectaculars. Responen als correus molt ràpid, amb amabilitat i professionalitat. Molt content!
20 marzo 2023 18:35
Sempre molt contents amb el seu treball. Qualsevol dubte el responen molt ràpid i t'ajuden en qualsevol cosa. Encantats amb vosaltres! Gràcies
19 febrero 2023 17:12
Van 25 minutos con la web Entrapolis caída, y esto coincide con la apertura de un evento para reyes en Gavá, alguna alternativa o solución?
Seguimos. Ya van 2h 15' y seguimos sin poder reservar la entrada.
16 diciembre 2022 0:36
El servei d'Entrapolis és fantàstic! A la Fundació La Muntanyeta estem molt satisfets del seu suport en els nostres esdeveniments solidaris. La plataforma és genial, fàcil d'utilitzar, intuitiva. I l'atenció al client i la resolució de qualsevol consulta és ràpida i efectiva. Estem encantats amb tot el servei, molt recomanable per l'organització de qualsevol esdeveniment!
05 diciembre 2022 7:04
La pàgina web és molt fàcil d'utilitzar tant com a usuari com a organitzador d'esdeveniments. I l'equip professional i l'atenció i l'assessorament que dispensen són extraordinaris.
14 noviembre 2022 6:08
Gracias al apoyo de Entrǎpolis contamos con una maravillosa plataforma de gestión de entradas para nuestras iniciativas solidarias que nos permiten seguir llevando a cabo nuestra acción social. La plataforma Entrǎpolis es eficaz, intuitiva y versátil.
12 septiembre 2022 13:23
Una eina increïble, porto molt anys en el món dels esdeveniments i el seu tracte és genial, fiable, fàcil i molt rendible. Moltes gràcies per fer molt bé la feina.
31 agosto 2022 3:17
Estem molt contents amb el servei prestat. Ràpid, senzill, còmode!
Ens facilita molt la nostra logística. Ho recomanem!
31 agosto 2022 0:36
(CAT) La meravellosa atenció al client, el tracte cordial, la diligència, la professionalitat en tots els aspectes,, hi ha tantes raons per les quals recomanaria ENTRAPOLIS que no sabria ni per quina començar. La seva web et proporciona totes les eines perquè puguis gestionar les entrades del teu event, però no tinguis el menor dubte que més enllà d'aquesta hi ha un equip de persones que et solucionaran qualsevol qüestió que necessitis. Un 10 sobre 10 seria una nota que es quedaria curta, jo els hi posaria MATRÍCULA D'HONOR.

(CAST) La maravillosa atención al cliente, el trato cordial, la diligencia, la profesionalidad en todos los aspectos,, hay tantas razones por las que recomendaría ENTRAPOLIS que no sabría ni por cuál comenzar. Su web te proporciona todas las herramientas para que puedas gestionar las entradas de tu evento, pero no tengas la menor duda que más allá de esta hay un equipo de personas que te solucionarán cualquier cuestión que necesites. Un 10 sobre 10 sería una nota que se quedaría corta, yo les pondría MATRÍCULA DE HONOR.
29 junio 2022 8:16
Hem estat en altres plataformes de serveis per venda d'entrades i he de dir que l'atenció que he debut siempre ha estar impecable per diferents qüestions. Per la proximitat, per la rapidesa en la reposta a la consulta, per eficiencia tècnica dels interlocutors, per aplicar la pedagogía a les mancances pròpies en temes que afecten a la difusió de l'esdeveniment i per, sobre de tot, per poder-me expresar amb la meva llengua.
16 junio 2022 13:07
Estem molt contents Entrapolis bon servei, bon funcionament, molt agil de funcionar, atenció per email super rapid, recomano 100% l'empresa sense cap dubte continuarem treballant amb ells
17 mayo 2022 22:38
Hemos gestionado las entradas de un torneo de padel solidario a través de Entrapolis y todo han sido facilidades, además de que no nos han cobrado ninguna comisión al tratarse de un evento solidario.
05 mayo 2022 15:56
Ha sido muy fácil organizar el evento: es una plataforma muy intuitiva y que facilita la gestión. El equipo es muy competente y resuelve las dudas al instante.
01 mayo 2022 7:31
Com sempre, ens hem trobat un portatl de vendes d'entrades per a esdeveniments solidaris, tant solidari com el mateix acte!
29 abril 2022 5:19
Genial agencía de gestión de entradas para eventos. Muy fácil de usar, con unas condiciones más que razonables, una atención rápida y amable. Recomendable para cualquier artista o entidad que necesite vender entradas.
03 abril 2022 12:11
La CORAL INS Torre del Palau (Terrassa) estem molt contents amb els serveis que ens ofereix entràpolis per gestionar les entrades dels nostres esdeveniments solidaris. Com a professora-coordinadora de la CORAL del nostre institut, en nom de la mateixa, dono les gràcies a entràpolis per les facilitats i la ràpida resposta sempre davant problemes o dubtes que ens puguen sorgir. Contarem amb aquesta plataforma sempre que sigui necessari. N'estem molt agraïts i satisfets. 100% recomanable.
16 enero 2022 1:04
En Jordi ha sigut molt hàbil trobant la solució del meu problema informàtic

Ho recomano!
30 diciembre 2021 1:04
Des del primer moment t'acompanyen en tot el procés a través del correu electrònic i t'ajuden a resoldre els dubtes de manera ràpida i eficaç. Molt satisfeta amb el servei que ofereixen.
18 diciembre 2021 3:54
Sempre q treballem amb Entrǎpolis tenim, ajuda, i bona qualitat, son uns bons profesionals
Valorem la seva gestió i feina
11 diciembre 2021 23:25
Molt bona experiència en la gestió de la reserva d'entrades per esdeveniment. El serveis d'atenció al client per correu és molt ràpid i ajuden molt.
04 diciembre 2021 6:27
La plataforma funciona perfectament. I l'equip que hi treballa t'ajuda amb el que necessitis! Va molt bé.
12 noviembre 2021 20:22
Hem utilitzat Entrapolis i ha estat una eina molt útil, fàcil d'utilitzar. Bon qeuip tècnic i d'atenció al client. Felicitats per la feina!
30 octubre 2021 10:46
Com sempre ha estat molt àgil tot el servei i molt eficaç. Amb menys de 5m es van poder gestionar quasi 800 entrades de diversos concerts i tot va anar perfecte
08 octubre 2021 10:52
Molt bon tracte! Vaig tenir uns problemes amb el meu correu electrònic a l’hora de rebre les entrades i han estat super atents! Al final les he aconseguit i aquesta tarda anirem de concert. Molt contenta.
28 septiembre 2021 4:53
Entrapolis és una bona solució per a organitzadors tant d'actes de pagament com gratuïts.

El preu és raonable (s'agraeix que en actes gratuïts no hi hagis cost per l'organitzador) i el servei professional i amb una atenció al client propera i disponible per solucionar qualsevol dubte.

Molt recomanable!
15 septiembre 2021 1:28
My interaction with Perception Technologies staff was fast and convenient, they offer a professional service and are willingly helpful. I have been properly attended so I can recommend them
09 septiembre 2021 23:45
Molt contents amb el servei d'Entràpolis. L'atenció al públic és eficaç i atenta, i gestionen ràpidament les consultes o dubtes que puguis tenir. Ho recomanem!
08 septiembre 2021 5:46
L'experiència amb Entrapolis és molt positiva. A més d'oferir-nos una eina per a la reserva d'entrades, el pla PRO permet unes funcionalitats molt útils a un preu molt raonable. Destaca també l'atenció ràpida i professional de l'equip i l'escolta i estudi de les propostes per ampliar les seves prestacions.
26 agosto 2021 15:41
Dues persones (Eudald M.i Jordi R.) m'han atès cordialment per correu electrònic, davant una confusió meva pel que fa a l'aplicació per al mòbil, ja que havia descarregat la versió "Organitzador" en lloc de la d'usuari.
Gràcies.
30 junio 2021 22:31
Profesionalidad y buen trato, con una gestión rápida y eficaz, aportando ideas a las iniciativas planteadas. ¡Nos encanta contar con este gran equipo!
24 mayo 2021 3:31
L'atenció i el suport rebut pel Jordi R. és excel·lent.
L'aplicació funciona bé i resulta molt útil.
27 abril 2021 12:11
Entrápolis és una plataforma òptima i intuïtiva per gestionar aforaments i entrades a esdeveniments que organitzes. La relació qualitat-preu és excel·lent i el l'assessorament i el servei tècnic ràpid, atent i resolotiu.
24 abril 2021 10:53
Ha estat una experiència molt grata, molt amables en el seu servei i àgil i en resoldre dubtes.
15 marzo 2021 21:51
Bons professionals, el seu programa es complert i sempre estan per si tens qualsevol dubte, tracte proper i son gent molt compromesa amb la cultura, del tot recomanables, moltes gràcies per ser.hi.
01 marzo 2021 12:55
Muy buen servicio, además de ser muy atentos y solucionar rapidamente dudas e incidencias.
¡RECOMENDABLE!
22 enero 2021 10:05
Hace muchos años que contamos con servicios de Perception Technologies.son realmente un equipo muy profesional y atento a las necesidades de la empresa.no tenemos dudas al respecto de que estamos con los mejores!
09 diciembre 2020 11:06
Empresa professional, responsable i molt aconsellable, no només per la feina que desenvolupa, si no perquè aporta valor afegit ajudant a evolucionar les propostes inicials amb el coneixement fruit de la seva dilatada experiència. Un valor segur per acomete projectes complexes.
29 noviembre 2020 12:07
Gracias a Entrápolis hemos podido vender sin coste los dorsales de nuestra carrera solidaria. De esta forma, el dinero recaudado en nuestro evento va destinado íntegramente a la Asociación Niemann-Pick.
El equipo de Entrápolis, en especial Jordi, es muy profesional y amable, nos han ayudado en todo lo que hemos necesitado.
Gracias Entrápolis!
18 noviembre 2020 16:48
Rápida resposta a les necessitais web que es requereixen, molt responsables i empàtics davant les adversitats dels clients.
17 noviembre 2020 15:04
Per primera vegada i degut a les condicions expcepcionals de pandèmia global en la qual ens trobem hem utilitzat l'aplicatiu. I no podem estar més contents, tant l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès com els ciutadans que n'han fet ús. Molt professionals i s'han adaptat a les necessitats particulars de l'ens local.
18 abril 2020 21:24
Ha sido un auténtico placer haber podido contar con la colaboración de Entrâpolis como la plataforma de venta de entradas para nuestro evento «7a Passejada en Roda Petita». Es un evento 100% solidario que organizamos anualmente en el barrio de Gracia de Barcelona, y este es el primer año que trabajamos con Entrâpolis y la experiencia ha sido tan sumamente buena que deseamos que colaboren con nosotros por muchas ediciones más. Cabe destacar que la atención que tienen es impecable, rápida, efectiva y muy agradable además de que no ha tenido ningún coste para la asociación, el total recaudado va 100% destinado a los programas que desarrollamos en la asociación, de atención a las personas con la síndrome, acompañamiento a familiares y profesionales.
Ha sido el año que más entradas online hemos vendido, un 70% del total de las entradas ha sido vía Entrâpolis, permitiéndonos de esta manera planificarnos mejor conociendo de antemano el número de asistentes y asegurando una exitosa asistencia y recaudación previa al evento. Gracias de corazón al equipo de Entrâpolis por su gran solidaridad. Esperamos poder contar con vosotros en futuras ediciones.
25 septiembre 2019 8:08
Es un lugar donde a parte de hacer deporte en condiciones perfectas.el ambiente es también muy agradable.
28 marzo 2019 16:50
Portem un munt d'anys treballant amb Perception, un equip de persones properes i professionals amb alt nivell tècnic. Empresa recomanada sens dubte.
15 febrero 2019 16:19
A Montornès del Vallès treballem des de fa un any amb Entrapolis (abans Tictactiquet) i la valoració és molt positiva. Gràcies a aquesta eina hem millorat la difusió dels espectacles que programem i creiem que ha facilitat l'accés per a les persones que han comprat o reservat localitats a través de la plataforma. És fàcil i àgil i quan han sorgit dubtes o propostes noves l'equip humà que hi ha al darrere ens ha donat sempre una bona i ràpida atenció.
25 enero 2019 11:51
Perception trabaja como un partner de negocio, ofreciendo su experiencia en desarrollos digitales, independientemente del proyecto que quieras poner en marcha. Para nosotros, un colaborador esencial.
02 enero 2019 0:19
Gran agència de comunicación on-line. Tracte professional i molt proper.
Molt recomenable!
25 diciembre 2018 5:48
Una empresa implicada amb el client i amb l'esperit de trobar sempre la millor solució per tothom. Hi ha un gran equip de professionals al darrera, compromès amb la qualitat i les bones pràctiques i una llarga trajectòria en el món d'internet i els projectes digitals.

Escribe una reseña



Calificación general: