28 marzo 2024 22:59
Molt professional, un gran tall de cabell, però per sobre de tot una persona molt agradable, propera i que et fa sentir com a casa.
Hi he anat per tallar-me el cabell jo i al meu fill de dos anys i ha tingut molta mà amb ell, paciència i molta delicadesa.
Venim des de Tarragona i de ben segur que si tornem a estar per Banyoles repetirem.
14 diciembre 2023 19:30
No falla! Vamos toda la familia y siempre salimos satisfechos. Gran servicio y siempre muy atentos. Nuestro peluquero de confianza!
12 septiembre 2023 8:45
Tracte extraordinari, una bona conversa i un pentinat molt xulo i afavoridor. Totalment recomanable
08 septiembre 2023 1:31
Trabajar por Ramon fantastjiramon trabaja con amor por la piel haayeb, con amor epositivktet. Nunca había experimentado esto antes y tengo 71 años. ¡¡¡Bravo!
01 septiembre 2023 4:08
Gràcies Ramón! He trucat amb presses i un cop mé m'ha fet un forat i he sortit arreglat i pentinat.
Un crack de professional, una bona persona.
24 agosto 2023 23:06
Muy buenos consejos y muy buen trato, profesionalidad 100%, atención personalizada, un té y un chocalate de bienvenida, amables y profesionales, como debe de ser, así que gracias Ramón y su equipo
31 julio 2023 23:58
Una experiència increïble i transformadora. Molt bona atenció també d l’ Eva. Tenia el cabell malmès, em va sanejar-lo amb un tallat i tractament d keratina. Em vas convidar a un te, una conversa agradable, y’ apasiona la teva professió: Ets un Perruquer fantàstic! Mil Gràcies, tornaré!
23 julio 2023 23:28
Muy buen servicio tanto en amabilidad como en el corte de pelo. Desde que vine la primera vez ya no voy a otra peluquería. Recomiendo al 100%
20 julio 2023 7:46
Gràcies Ramon per la teva acollida, tracte humà i gran professionalitat.arribo amb un cabell desastrós amb ganes de tapar-lo pel mal tall i tints que han fet malbé el meu cabell. He sortit contenta i amb un cabell suau i brillant. Gràcies infinites, ens tornarem a veure aviat.
08 julio 2023 7:41
La meva experiència a la perruqueria Costa ha sigut "Expetacular".
No només per el canvi de look, per en Ramón és un Crack. Si no a més per el ambient i sobretot per la calidesa i proximitat amb la atenció rebuda. Per a mi tot un descobriment
14 enero 2023 12:33
Un tracte molt cordial, professional.
En resum he quedat molt contenta.
Experiència per repetir.
08 diciembre 2022 20:11
Hola, yo he trabajado durante 8 años en esta peluqueria. Y he estado super bien con Ramon y todas las chicas que trabajabamos eramos un buen equipo como una familia. He aprendido mucho. Y gracias a esta peluqueria he trabajado a muchos eventos importantes.
Son unos grandes profesionales y una gran empresa
04 diciembre 2022 17:53
Muchas gracias a Ramon Costa por el cambio espectacular que me ha hecho.
Estoy muy contenta de haberlo llevado a cabo.
Recomiendo, de todo corazón, sus servicios, y, dejarse aconsejar por el.
He estado aqui, por medio de un buen amigo, que me ha hablado maravilas del centro, y, en particular, de Ramón.
He podido comprovar que realmente es asi.
Muchas Gracias, nuevamente, Ramón Costa.
25 noviembre 2022 6:24
He esperado casi dos meses para hacer esta reseña porque soy de las que piensa que un buen corte de pelo tiene que poder peinarse con los dedos y mantener su forma con mi poca destreza con el peinado.
Ramón me hizo un corte simétrico de Jacques Dessange, corte que pocos peluqueros pueden hacer y tengo que decir que he estado viajando todo este tiempo y siempre perfecto, dando igual dónde coloque la raya (que es la gran magia de este corte).
Muy recomendable, de verdad.
13 noviembre 2022 12:41
Hi he anat avui amb la meva mare pel tema del seu casament dels 30 anys per fent-se un pentinat i hem quedat super bé, jo no sabía ven bé que fer-me pero en Ramón de seguida super bé i és molt simpàtic, m'ha fet un pentinat genial i en la meva mare també. Ho recomano moltissim!
26 octubre 2022 7:34
Llegamos a Banyoles hace un par de años y fui a Costa Perruquers atraída por las buenas reseñas en Google. Hoy hemos vuelto por tercera vez mi hijo de tres años y yo a cortarnos el pelo. Hemos salido muy contentos con los dos cortes y todo el personal ha sido superatento y amabílisimo conmigo y con el niño. Todo han sido facilidades. Sin duda, repetiremos.
13 octubre 2022 14:24
Ahir vaig anar a la perruqueria, tenia ganes d'un canvi d'estil, a més tenia el cabell molt llarg i cremat. Li vaig donar tota la confiança a en Ramon i em va aconsellar super bé del que em quedaria bé i el que no. Li vaig dir que estava a les seves mans i fes el que creies. Totalment a encertat! A part, el tracte rebut es insuperable, super atents i amables. L'Eva em va fer un massatge capil·lar que casi em quedo adormida, tens un talent de 10!
12 octubre 2022 17:56
Buena experiencia, buen trato, ademas organizacion impecable y peinados PRECIOSOS.
BUEN TRABAJO 100%SATISFECHA
10 octubre 2022 23:16
Avui al matí he demanat hora a la perruqueria Costa perruquer, no sóc de Banyoles, per tant, no sabia molt bé el que em trobaria. M’he guiat una mica per totes les ressenyes positives que hi havia per aquí i, la veritat, és que teniu tota la raó, és fantàstic!
En Ramon m’ha aconsellat, m’ha explicat allò que més bé aniria pel meu cabell, m’ha fet sentir com una clienta de tota la vida. He sortit més contenta que una nena amb les sabates noves. De veritat, us ho aconsello 100%, el tracte, l’amabilitat, el gust, el canvi.un excel.lent! Segur que hi torno. Moltes gràcies!
06 octubre 2022 18:25
Hallo, ich mache Urlaub in Banyoles, und eine sehr elegante Junge Dame hat mir die (Peluquería Costa), empfohlen. Ich bin sehr zufrieden, sehr glücklich mit dem Arbeit von diesem qualitativ Frisörsalon. Ich bedanke mich sehr für ihre fünf Sterne Arbeit. Lg Alexandra.
08 septiembre 2022 17:06
Una experiència fantàstica, en Ramon té unes mans i delicadesa en tot el que fa que són d'agrair. Un canvi radical que em convenia. Repetiré.

Escribe una reseña



Calificación general: